![]() |
|
Flash VU+ UltimoMám nový VU+ Ultimo. Pokúšam sa ho flašnúť na BlackHole-1.7.8Stiahol som si BlackHole-1.7.8-vuultimo_usb, rozbalil. Na USB (je sformátovaný na FAT32) som dal záložku, ktorá vyzerá takto vuplus/ultimo/boot_cfe_auto.jffs2 kernel_cfe_auto root_cfe_auto.jffs2 splash_cfe_auto Prijímač som po vložení USB zapol vypínačom vzadu. A nič. Flash neprebehol. Vie niekto poradiť, kde robím chybu ? Po prípade aký fw doporučujete ? Potreboval by som, aby išiel cccam s kartou Skylink ICE. |
Fittipaldi
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 313 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49 | |
![]() |
|
ja se z toho tady picnurači hned ! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
tonkuuž se teším R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
TanabeSeznam přednášejících už znám, asi mezi nimi není. Navíc tam podávají jen Mattoni. ;)On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
@tonek a pierrZdar zlati synci,ja jsem to fakt jeste na 100% historicky nerozlisil,zda se spickujete jako Bodie a Doyle ,anebo by jste se popichali s nabrousenymi kudlami?:)No myslim ze a) je spravne:) cca 98,45%,coz vice-mene signoval Pierr,ale Tonek by to mel potvrdit:). |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Flash VU+ Ultimomyslíš blbě !!!proto tě píchnu tupou kudlou !!! :fuming: |
tonek
![]() |
|
hdpemyslím,že už jsem tě jednou zval do party R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
Saxonno to těžko poznáš ze seznamu,leda, že je všechny znáš osobně R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Flash VU+ UltimoV tomto případe si téměř jistě myslím, že tam opravdu nebude. Už podle toho zdejšího psaného projevu. Od všech vystupujících jsem již alespoň jednu věc ve sborníku četl a nikoho z nich mi nepřipomíná.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
Saxonno,napiš ,jak jsi dopadl R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Flash VU+ UltimoPošlu ti sborník v pdf. Jdu spát, zítra perný den.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Flash VU+ UltimoSaxon celkom s tebou suhlasím každy nemože vediet všetko a treba pomoct hery už inačí nebude. |
profant
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 82 |
![]() |
|
nik neberieherymu jeho prednosti. keby vsak naozaj vynikal v sat. technike, alebo ktoromkolvek inom obore NADPRIEMERNE, tak by sa nemusel zaoberat druzicovou televiziou v kutlochu svojej ludovej bytovky...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: Flash VU+ UltimoDo diskusie na tomto fóre vstupujem občas. Mám aj iné koníčky ako je astronómia a fotografovanie. Možno by nebolo od veci, aby si niektorí pozreli, ako sa diskutuje aj na iných fórach. Hlavne v diskusii o astronómii si proti tomuto fóru myslím, že som sa dostal do neba medzi anjelov. Človek, ktorý vyniká v jednom obore u mňa nie je niečo viacej ako iný človek, ktorý je v tom istom obore neznalý. Možno práve ten, ktorý sa tu zdá ako blbec má v celkovom živote väčšiu ľudskú hodnotu. Nazýva sa to EQ. No toto je isto fórum odborníkov a nie ľudí. Česť výnimkám. Rozvádzať to veľmi nebudem, lebo som rád,že som svoj problém vyriešil. Pomohla mi aj táto diskusia a toto je len tak na okraj. Veď tu prispievali aj tí čo pomohli. |
Fittipaldi
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 313 |
![]() |
|
ani schu Macherby to neřekl lépe !!! |
tonek
![]() |
|
2saxhlavně nespadni z pódia !a sem myslel že už si aspoň forty ! a program je známý : O Preníkové chaloupce . :))) |
tonek
![]() |
|
emocionalny quocienta jeho nadpriemerna hodnota pomoha cloveku uspiet v spolocnosti. aj by ma zaujimalo aky ma hery uspech v poucovani druhych...fitipaldi ok.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
Poucovani druhych....O poucovani druhych zde pise rozpolcena schizofrenni osobnost (pardon, jsi vse jine, nez osobnost) ktery si me bere pri kazde prilezitosti do ust a nestiti se pouzivat lzi a vymysly, ale na strabe druhe si nasel mou galerii na Picase z mych vyletu po Rusku a dal si me do Oblibenych v uctu Picasa? Samozrejme jsem Te, Bohousku, ihned dal do blokovanych. Trapaku smesny!!Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 2 656 |
![]() |
|
pokudbych tě hledal tak jedině pomocí optiky s křížem ! |
tonek
![]() |
|
hotovyrad...netaraj, nedrystaj, neklam a zmizni...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
pasak ovci....Tim, ze me otravujes na me privatni mejlove adrese, kterou jsem Ti rozhodne nedal se zde uz nechlubis, co? Ty jsi vazne nemocny, bez se lecit a neopruzuj nekoho, komu jsi ukradeny a kdo Tebe rozhodne nema zapotrebi brat do ust!!!Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
![]() |
|
Dodatek - BohusHele, nebudu se s Tebou s*át. To, co děláš je regulérní Stalking... Aniž bych znal důvody, tak po mě pátráš všude na internetu a mé osobní údaje píšeš nejen do tohoto fóra, píšeš na můj privátní mejl (který jsem Ti rozhodně nedal a najít na Google jej nelze) své zvratky a výhrůžky. Já nemám problém říct, že dokážu být sakra mstivý a i když vím, že tímto udělám i nemalé problémy provozovatelům Paraboly, já na Tebe to udání donesu, protože tohle je už za hranou. Tu hodinku přes týden na návštěvu PČR (500m od baráku) si najdu, protože pak se budu smát já. Zdar!Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
![]() |
|
@apriliarsvtaradlo hotovyrad, v pohodicke kludne, ako chces...nezabudaj, maila si mi dal. co ten slubeny ostravar? :laughing: :laughing: :laughing: Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
to bohusSměj se, klidně.... já jsem naprosto vážný!Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
![]() |
|
RE: Flash VU+ UltimoJak je vidno tak k danému tématu není už žádná diskuse tak to zamkneme.Osobní spory si řešte jinde a jinak-tady ne. To je důsledek zveřejňování osobních dat na internetu. děkuji. O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49 | |
![]() |
|
![]() |