![]() |
|
Robs Satellite R.I.PPokud někdo z vás znal tento web, který se zaměřil hlavně na novinky z pozice 28°e a přinášel info o FTA sportovních přenosech, pak vězte, že stránka byla již definitivně odpojena. Rob odešel z Londýna do satelitního nebe 21.7. ve věku 49 let po srdečním infarktu. |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
Robaa jeho stránky jsem neznal (neznám )nicméně mlady člověk který něco umí určitě chybí ! nejen rodině ! RIP ! beze humoru ! :crying: |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Robs Satellite R.I.PBylo to dobré stránky, o jeho smrti vím už déle. Tak snad odpočívá v pokoji. |
charlie4
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 90 |
![]() |
|
odisielz tohto sveta relativne mlady. cest jeho pamiatke!Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
to bohušuJá bych se po tomto zde ani neukazoval. To je tedy síla a hanba jak (nevhodné slovo):Hele, nebudu se s Tebou s*át. To, co děláš je regulérní Stalking... Aniž bych znal důvody, tak po mě pátráš všude na internetu a mé osobní údaje píšeš nejen do tohoto fóra, píšeš na můj privátní mejl (který jsem Ti rozhodně nedal a najít na Google jej nelze) své zvratky a výhrůžky. Já nemám problém říct, že dokážu být sakra mstivý a i když vím, že tímto udělám i nemalé problémy provozovatelům Paraboly, já na Tebe to udání donesu, protože tohle je už za hranou. Tu hodinku přes týden na návštěvu POLICIE ČR (500m od baráku) si najdu, protože pak se budu smát já. Zdar! Registrován: 12/2012, Autor: uživatel apriliarsv Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon
|
Magicial
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 615 |
![]() |
|
ako vzdymagicial od veci a od temy dvojjediny...spam.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
k věci...No nevím kdo je dvojjediný zde, ale i na jiných fórech .... ale stopování účastníků diskuse to je opravdu síla a jako stvořené pro policii:https://www.parabola.cz/forum/topic-79209/2/ Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon
|
Magicial
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 615 |
![]() |
|
nech sa pacimagiciale, hotovyrad-ku...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
![]() |