![]() |
|
Odpověd Skylinku na emailDobrý den,1)Uvedené TP vysílají podle norem k tomu určených pro satelitní vysílání. Satelitní distribuci pro M7 Group zajišťuje několik smluvních partnerů v různých evropských zemích, n a Slovensku Towercom a v České republice E4C Group, takže to je otázka spíše na ně. Jinak: Kvalitu obrazu programů v rozhodující míře ovlivňuje kvalita zdrojového signálu. My nedokážeme obrázek zlepšit, jen nezhoršit. V subjektivním hodnocení nevycházejí naše programy co do kvality hůře než jejich distribuční trasy. Optimální je proměnný datový tok. Program dostává tolik kapacity, kolik v dané milisekundě potřebuje. O to se stará statistický multiplexing. Jsou okamžiky, kdy stačí 3 Mpbs a jindy je třeba 15 Mbps. Opět o tom do značné míry rozhoduje vstupní zdroj. Pokud je bohatý na obrazovou informaci, je třeba většího toku. 2) Usilujeme o vyváženou programovou nabídku, ale jistě na to budou odlišné názory. Každému se líbí něco jiného. S pozdravem Martin Tichavský O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
a jaká bylaotázka? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: Odpověd Skylinku na emaildrzosť nepozná hranice. jeden príspevok už bol vymazaný. ale aspoň vidno , kto má aké IQ. tie vaše príspevky sú na grcanie.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
@oneeeeeNj to víš,je Pondělí,člověk je z toho ještě přepadlej.. :))) Jen jsem chtěl poukázat na to jak se Skylink ze všeho vykrucuje..to né mi,to oni.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
![]() |
|
@pierrepetrOtázka byla za 1)na přeplněnost transpondérů stanicemi a následné kvality obrazu.Za 2)programová pestrost nabýzená platformou Skylink.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
![]() |
|
Saták1docela se divím,že ti dali seriozní odpověď,skylink :bomb: :bomb: |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: Odpověd Skylinku na emailHlavně pokud dotaz obsahoval hrubky(nabýzená). |
DVBT1
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 1 774 |
![]() |
|
Saták1Myslim, ze, nez se ptat Skylinku, by bylo vhodnejsi otevrit ucebnici ceskeho jazyka. Rv |
esquire
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 512 |
![]() |
|
RE: Odpověd Skylinku na emailTrapné. Televize není povinná, Skylink není povinný. Tak to kua neplať, když se ti to nelíbí... |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 301 |
![]() |
|
RE: Odpověd Skylinku na emailJá si myslím, že odpověď je napsána velmi dobře. Pan Martin Tichavský by si za to měl od pana JG zasloužit pochvalu.Ale je tam napsáno jak by to mělo vypadat v praxi, zda to tak ve skutečnosti je, to je otázka druhá. Nevím kolik programů ve Skylinku používá proměnný datový tok 15 Mbps, ale řekl bych že 3 Mbps a méně je většina. Nicméně si myslím, že na takovou otázku by odpověděli podobně, ne li stejně i Digi, Freesat a popřípadě další konkurence a tady se nabízí další otázka: Jestli má pan Martin Tichavský pravdu, proč když se používá stejná technologie i u konkurence, je někde obraz ostřejší a jinde horší i když se jedná o stejný program, tedy stejný zdroj? |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
![]() |
|
RE: Odpověd Skylinku na emailVážený bretahu. Takových jako Vy více a za čas ne že zruší HD ale vrátíme se k černobíle obrazovce. Náhodou jsem sledoval chvíli fotbal(už to zase dlouho neudělám)na čt.4 v HD ale to byla mazanice. Porovnáno s cyfrou. Vážený bretahu přeji Vám hodně zážitků při sledování těch s...ek :))) |
jiri51
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 412 |
![]() |
|
jiri51A to jste koukal na tentýž fotbal?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Odpověd Skylinku na emailNemam Poliakov, tak nemozem porovnat....ale nemyslim, ze je to az take zle s obrazom zo Skylinku. Ked porovnam napr. s FTA nemeckymi(jasne, ze je to lepsie), ale je to celkom slusne, rovnaky zapas. Co sa tyka datoveho toku, tak staci chvilu sledovat, ako s pohybuje (eurosport, dokumenty...) a niekedy to vylezie az k tym 15Mbps.A teda zalezi aj na TV ;) |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
HornetF18Ale pokud to je fotbal (proto jsem se ho ptal na jaký koukal), který není už v počátku nasnímán v nativu, tak už s tím nikdo nic neudělá. To už je 15 Mbps zbytečných.Ale souhlasím s tebou, že na Eurosportech HD a na ČT sport HD bývá povětšinou velmi dobrý. A i na některých dokumentech v HD. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
jiri51Teď sis teda naběhl, chlapče. Platím jak Skylink, zde jen základ, tak Freesat(medium+plus+HD) i Cyfru. Co tam máš dál ? |
bretah
![]() |
|
RE: Odpověd Skylinku na emailJednalo se o českou pralesní ligu na čt.4. a o tu nikde ve světě nestojí tedy ani v Polsku ne. Samozřejmě sem srovnával obraz. Jak to snímali je mi šuma fuk. Když to jde jinde tak proč to nejde tady. A věřte nebo ne ale rozdíl to byl podstatný |
jiri51
![]() |
|
jiri51Este ze si to napisal :)))Ty si fakt myslis, ze ked to niekto blbo nasnima, tak Skylink to ma nejakym zazrakom vylepsit na super fullhd, alebo dokonca 4K ?? Takze neporovnavaj neporovnatelné ;) joscer - no tak sa chlapec vymáčkol, že čo to vobec pozeral :))) a mozno to islo este 4:3, aj to som uz videl..... |
HornetF18
![]() |
|
HornetF18Ked porovnám napr.:HornetF18 je jasne lepši, ale Aero L29 je celkom slušné, rovnaké vzletové podmienky.Technisat TechniCorder ISIO S/1TB, DigiCorder HD S2/500GB, Samsung UE55F8000
|
artin
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 49 |
![]() |
|
artinNeviem teda, co tym chces porovnavat. F-18 je stihac a stihaci bombarder, L-29 bolo cvicne, aj ked vo svojej dobe, urcite jedno z najlepsich. Ale porovnat ich nemozes. |
HornetF18
![]() |
|
RE: Odpověd Skylinku na emailNo vono mě je jedno kdo a jak to snímá. Já sem zákazník a platím a chci mít odpovídající kvalitu. Vážený bretahu, plať si třeba freesat z Madagaskaru ale pakli že máš cyfru tak víš vo čem píšu. V kvalitě obrazu, jednání se zákazníkem je to ůplně vo ničem jiným. U nás sme X let pozadu a jdem pozpátku vpřed jako ty raci. Zákazník je až na posledním místě Rv |
jiri51
![]() |
|
RE: Odpověd Skylinku na emailJako zákazník se můžeš rozhodnout, kde své prachy utratíš. Proč je tedy utrácíš u Skylinku, když se ti tam ta kvalita ČT4sport HD nelíbí ?? Když ti v restauraci nechutná, protože tam vaří špatně, tak tam budeš taky pořád chodit ??? |
bretah
![]() |
|
@esquireK těm hrubkám,jsem disgrafik tak se občas stane chybka ale měl jsem si to pohlídat,to je fakt :(O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
![]() |
|
RE: Odpověd Skylinku na emailNejde vo to jestli mam skylink nebo ne ale jde vo to že realita je taková jaká je a to že skylink je hluboko propadající a u mě už to má spočítaný :bomb: |
jiri51
![]() |
|
RE: Odpověd Skylinku na emailZamerne som zistoval aky datovy tok ma Skylink na zvucke HBO HD, ktora sa vysiela tesne pred zacatim filmu. Vybral som si zvlast tuto scenu, lebo obsahuje vela pohyblivych detailov. Budete sa divit, ale datovy tok bol 12 Mbps. Ked siel nasledne film, datovy tok bol uz samozrejme nizsi, podla zobrazovanej sceny. Iba CT sport HD ma datovy tok skoro stale okolo cca 7 Mbps, ale taka je vraj dohoda medzi CT a Skylinkom (niekde som to cital). |
IVOzNR
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 284 |
![]() |
|
![]() |