Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příslušenství

Měřící přístroj Digiair PRO T2

Mám dotaz zda má někdo zkušenosti s měřákem Emitor Digiair PRO DVB-T/T2 (http://www.tvdigitalne.cz/digiair-pro-t2.html). Klady/zápory, popřípadně v hodné alternativy na jiné přístroje v podobné cenové relaci.

Díky za odpovědi.

Pitrson
Registrace: 9/2013
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Měřící přístroj Digiair PRO T2

Neviem aky je tento typ, no ten stary bol fakt na hvno. Baterka nevydrala skoro nic. Po vymene za druhu, to iste. Merane hodnoty boli orientacne a o ostatne sa neda nic pochvalit. Mozno ma niekto so starym typom lepsie skusennosti, no ja by som uy do Digiair nesiel...
Asi dostanes ban :)

MAVEL
Registrace: 5/2011

RMS detektor

at nezakladam nove vlakno k mericimu prisroji,
muzete nekdo prosim sdelit, ktery (pravdepodobne az v kategorii profi) je vybaven RMS detektorem ?

kaos
Registrace: 2/2009

Docela bych se divil, kdyby i nejlevnejsi strojky detekovali DVB-T jinak nez RMS.

ivovi0
Registrace: 11/2008

uff, detekovaly.

ivovi0
Registrace: 11/2008

Nemám ho nějak dlouho,ale vždy jsem v pohodě změřil vše,co jsem potřeboval. Detekuje i hodně slabé signály. S bateriemi určitě problém nebude,ještě nikdy se mi nestalo,že by mi kleknul při práci,navíc má napájení 8x AA 1200mA NiMh,takže kdykoli jdou koupit nové,bez složitého shánění speciální baterie. Měření parametrů Pre-BER, Post-BER, C/N, MER, Spektrum, úroveň signálu 30-80dBuV - ve své cenové kategorii je celkem OK,ne? ;) Navíc lze při montáži ocenit napájení pro předzesilovač 0V, 5V, 12V a 24V. Neumí Echo,analog VKV apod. ,ale to už jsme u profi přístrojů s jinou cenovou relací :)

Harnadek
Registrace: 6/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra