![]() |
|
Měřící přístroj Digiair PRO T2Mám dotaz zda má někdo zkušenosti s měřákem Emitor Digiair PRO DVB-T/T2 (http://www.tvdigitalne.cz/digiair-pro-t2.html). Klady/zápory, popřípadně v hodné alternativy na jiné přístroje v podobné cenové relaci.Díky za odpovědi. |
Pitrson
Registrace: 9/2013 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
RE: Měřící přístroj Digiair PRO T2Neviem aky je tento typ, no ten stary bol fakt na hvno. Baterka nevydrala skoro nic. Po vymene za druhu, to iste. Merane hodnoty boli orientacne a o ostatne sa neda nic pochvalit. Mozno ma niekto so starym typom lepsie skusennosti, no ja by som uy do Digiair nesiel...Asi dostanes ban :) |
MAVEL
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 39 |
![]() |
|
RMS detektorat nezakladam nove vlakno k mericimu prisroji,muzete nekdo prosim sdelit, ktery (pravdepodobne az v kategorii profi) je vybaven RMS detektorem ? |
kaos
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 949 |
![]() |
|
RE: Měřící přístroj Digiair PRO T2Docela bych se divil, kdyby i nejlevnejsi strojky detekovali DVB-T jinak nez RMS. |
ivovi0
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 693 |
![]() |
|
RE: Měřící přístroj Digiair PRO T2uff, detekovaly. |
ivovi0
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 693 |
![]() |
|
RE: Měřící přístroj Digiair PRO T2Nemám ho nějak dlouho,ale vždy jsem v pohodě změřil vše,co jsem potřeboval. Detekuje i hodně slabé signály. S bateriemi určitě problém nebude,ještě nikdy se mi nestalo,že by mi kleknul při práci,navíc má napájení 8x AA 1200mA NiMh,takže kdykoli jdou koupit nové,bez složitého shánění speciální baterie. Měření parametrů Pre-BER, Post-BER, C/N, MER, Spektrum, úroveň signálu 30-80dBuV - ve své cenové kategorii je celkem OK,ne? ;) Navíc lze při montáži ocenit napájení pro předzesilovač 0V, 5V, 12V a 24V. Neumí Echo,analog VKV apod. ,ale to už jsme u profi přístrojů s jinou cenovou relací :) |
Harnadek
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 515 |
![]() |
|
![]() |