![]() |
|
ČT HD výpadky obrazuMám výpadky obrazu dnes večer na ČT HD jenom já?Dreambox TWO
|
Pabo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 257 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
RE: ČT HD výpadky obrazuTaky výpadky |
Dukan
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 311 |
![]() |
|
RE: ČT HD výpadky obrazuTak to jsem rád, že nemám chybu u sebe...mají to asi na Kravských Horách, protože to dělá skylink i freesat i dvb-t...Dreambox TWO
|
Pabo
![]() |
|
RE: ČT HD výpadky obrazubylo mi taky divný., že nikdo nepiše |
Dukan
![]() |
|
Úplné výpadky neale obraz se po delších intervalech rozložil do kostiček. Receiver Humax iCord, CW modul Mascom |
valsora
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 230 |
![]() |
|
RE: ČT HD výpadky obrazuNo ale já měl výpadky i na prima a prima love, nova Hd |
priper
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 59 |
![]() |
|
RE: ČT HD výpadky obrazuTed už vše jede |
priper
![]() |
|
RE: ČT HD výpadky obrazuNo a u Vás už např. NESNĚŽÍ ??? :))) :))) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: ČT HD výpadky obrazuTaké kostičkování a drobné záseky (např. teď Prima Love). |
Veresova
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 120 |
![]() |
|
Veresovato ne ,to jsou jiné výpadky R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: ČT HD výpadky obrazutak CT HD stale záseky Rv |
Dukan
![]() |
|
RE: ČT HD výpadky obrazuchlapi čo ste robili keď ešte nebol internet? To ste pri každom výpadku obvolávali celú rodinu, susedov, úrad vlády, ÚV KSČ, prezidentskú kanceláriu?Chápem, že niekto má obavy keď mu vypadne sat, ale keď je problém u dvoch provajdrov a ešte DVB-T tak je asi jasné že to nerobí ani moja parabola ani obľúbené irdeto. Je to jak ten Svěrák vo Vrchní prchni - stírače stírají, blinkr svítí-nsvítí-svítí-nesvítí... |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: ČT HD výpadky obrazuI ja potvrzuji vcerejsi obcasne rozpadavani a zaseky na programu CT HD,Prima HD,Nova HD....Uz jsem myslel,ze mam něco s prijimacem Technisat SIR nebo s LNB konvertorem.Dnes rano jsem zatím nic nezpozoroval. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: ČT HD výpadky obrazuKdyž ještě nebyl internet , tak byly paraboly (nevhodné slovo)ma zakázaný, takže bylo pivko a teplá hospůdka-v tvém případě valaška a taneček pod tatramiAle já mám v Dreamboxu i DVB-T, proto jsem se tady ptal, jestli má někdo taky výpadky abych zjistil, jestli je moje mašinka OK-kapišto? Dreambox TWO
|
Pabo
![]() |
|
RE: ČT HD výpadky obrazuNo ještě, že na ten internet "běží" ihned psát problémy do diskuzí jednotlivci. Co kdyby se v nějaký daný okamžik rozhodla napsat příspěvek na parabolu ohledně stejného problému třeba tisícovka lidí?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: ČT HD výpadky obrazuja som zaznamenal vcera vecer zaseky na trandaku 12070 , konkretne to robilo na prima Cool a ked som prepinal tak aj ostatneVu+ Solo 4K, Dreambox DM7020HD, Philips 65PUS7600
|
Sanzi
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 036 |
![]() |
|
re:ČT HD výpadky obrazuDěkuji za uklidnění, taky mně dělá obrazovka záseky.Je dobře, že to zde píšete, už jsem myslela, že je to u mně. |
marie2
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 143 |
![]() |
|
RE: ČT HD výpadky obrazuAno zaseky stale trvaji, vcera napr prima COOL, dnes stale zlobi napr. Nova SD. Takze chyba u nich.......To se jim ta servisni noc moc nepovedla. |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 932 |
![]() |
|
RE: ČT HD výpadky obrazuAsi se tam do toho serjot nejakej permonik a j to rozjebany.Ty zaseky na Prima Cool pozoruju uz delší dobu u nekterych poradu. :-/ |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
re:ČT HD výpadky obrazuTak ted mně přestala jít ČT 24 a 2. |
marie2
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 143 |
![]() |
|
joscerže to nejde nevadí hlavně cáluj že? :razz:Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
RE: ČT HD výpadky obrazuTak mě cuká Telka |
priper
![]() |
|
a co tiještě cuká??????? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: ČT HD výpadky obrazustále cuká |
priper
![]() |
|
RE: ČT HD výpadky obrazukoukal jsem zatím jen na Telku ta po chvilkách mrzne |
priper
![]() |
|
tak jediněnáda zatapiť R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |