![]() |
|
skylink obraz obcas zasekavauz odevcera i dnes. nejdriv jsem myslel ze je to vitrem, dela to na dvou ruznych prijmacich se samostatnyma parabolama. ze by uz kvalita snizovala do urovne digitv kterou tu moc nechvali.dela to taky nekomu? jen jestli tam v skylinku zaregistrovali a budou s tim delat. |
sioga_bs
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 280 |
![]() |
|
skylink obraz obcas zasekavaano robi to viac ludom na roznych programoch a prijimacoch. Aj na skylink ready . Uz sa to rozoberalo na diskusnych forach. |
betaar
Registrace: 7/2013 Příspěvků: 62 |
![]() |
|
RE: skylink obraz obcas zasekavaVe Skylinku to určitě zaregistrovali, ale jestli s tím něco budou dělat - těžko říct. Asi řešením je podat reklamaci kvality poskytované služby a požadovat nějakou kompenzaci. |
ZdenekMi
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 513 |
![]() |
|
RE: skylink obraz obcas zasekavaHmm je smutne ze uz to dela druhy den a u zodpovednych je zase ticho po pesince... Rv |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
RE:skylink obraz obcas zasekavaAno také potvrzuji problém..se Skylinkem.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RE: skylink obraz obcas zasekavaŠkubání a záseky jsem postřehl na Prima HD a Nova SD více programů,jsem prozatím nesledoval na tv není čas.Tak nevím. :8)Jsem zvědav o jakou odpověď se bude jednat,až Skylinku někdo napíše.Pravděpodobná odpověď zní,,Chyba u vás naše zařízení nevykazuje sebemenší problémy. Kdyby jste měl náš přijímač Skylink ready,určitě by jste žádné problémy neměl. :))) Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
RE: skylink obraz obcas zasekavaPotvrzuji škubání u Prima Hd včera večer. Nějak se jim to rozpadá pod rukama. RvPanasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..
|
Karlos1
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 955 |
![]() |
|
RE: skylink obraz obcas zasekavaVim co rekne Skylink, mi nic mi distribuci nezajistujeme... :lookaround: |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
RE: skylink obraz obcas zasekavanejede 12525 |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
![]() |
|
RE: skylink obraz obcas zasekavaja som si všimol zasekávanie aj na Prima Cool |
majoSk
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 381 |
![]() |
|
RE:skylink obraz obcas zasekavaNebojte opravovat se bude až v Pondělí.. :)))O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RE: skylink obraz obcas zasekavaa ted uz nebezi kanaly z TP 12525 |
sioga_bs
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 280 |
![]() |
|
RE: skylink obraz obcas zasekavaPrima ZOOM seká tiež... a 12525 V nejede...Monoblock Triple 19,2°E, 16°E, 13°E a Monoblock Duo 2°E, 1°W
|
jimmy.a
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 345 |
![]() |
|
RE: skylink obraz obcas zasekavaJediné řešení stávajících problémů u Skylinku je okamžité navýšení servisního poplatku a nabídky o 300%. Pak bude asi na 24 měsíců bez problémů .... :-/ |
mini
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 693 |
![]() |
|
RE: skylink obraz obcas zasekavaTo bude asi v budoucnu častým jevem,protože vlastnická firma potřebuje volné kapacity pro programy v BENELUXU.Proto musíme stále přelaďovat a na víc, nám ruší HD prgramy pro Česko-Slovensko(i-CONCERT).Obrazová a zvuková sekaná patří již k folklóru SKYLINKU.Neustálé hifikundace co jejich experti provádějí, nemůžou přinést nic jiného. :fuming: |
CARLOS89
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 79 |
![]() |
|
CARLOS89Kolikrát jsi letos přelaďoval? Já jen abych si udělal představu, co to znamená to "stále".Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
to joscerLetos to bylo "zatím" asi 3x.Pominuli loňský začátek roku,kdy navíc vznikaly problémy se sekáním u všech HD programů, u ČT kupodivu ne.Já s naladěním nové frekvence problém nemám,ale štvou mě následné nedostatky,než se jim podaří vše vychytat a neustálé výmluvy SkyLinku na necertifikované přijímače. Rv |
CARLOS89
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 79 |
![]() |
|
Zase budu divnej.........nic se mi na Skylinku nezasekává, stydím se! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
skylink obraz obcas zasekavaAno stale zasekava obcas len zvuk obcas aj zvuk s obrazom :(( |
Postreh
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 53 |
![]() |
|
skylink obraz obcas zasekavaHBO HD, Markiza HD |
Pusto
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 22 |
![]() |
|
RE: skylink obraz obcas zasekavaMne Diskovery HD, občas zvuk,a potom to aj zmrzne, ovšem stačí prepnúť na iný kanál a šlapeto zasa v poho.Ja si z toho vedu nerobím zasa. :))) :))) :))) |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
![]() |