![]() |
|
Žilinský MUX - kanál 56Od dnes t.j. od piatka 27. septembra 2013 bol žilinský miestný MUX rozšírený o tv stanice Šlágr TV a TV Noe, okrem nich v najbližších dňoch pribudne žilinská TV Fénix (projekt bývalých televízií ŽTV a TV 56), Terchovská TV a SlovakSport 3. V MUX-e doposiaľ vysielala len TV Severka, ktorá vysiela aj naďalej. :) |
Milan1985
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 81 |
![]() |
|
Žilinský MUX - kanál 56Pripomínam, že parametre vysielača ostali nezmenené, polarizácia Vertikálna, výkon vysielača /ERP/ - 0,40 kW (400 W). |
Milan1985
![]() |
|
Žilinský MUX - kanál 56V Bytči z Hradiska mám silu signálu 100% a kvalitu signálu 100%. Milan, Bytča. |
Milan1985
![]() |
|
RE: Žilinský MUX - kanál 56A čo keby si to nabudúce napísal radšej do "Žilinských novin". Možno že tam by to niekoho zaujímalo... |
Cage
Registrace: 11/2012 Příspěvků: 298 |
![]() |
|
RE: Žilinský MUX - kanál 56a nabuducr Cage ktory si tu len chvilu aj s cestou by si si mal radsej uhryznut do jazyka a drzat usta ako taketo poznamky. konecne po nejakom case tema co ma nieco spolocne s tv |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 388 |
![]() |
|
tomkoNo dávaj si radšej pozor aby som nezahryzol do Teba, koho Ty tu kádruješ a hodnotiš keď guľové o mne vieš? Kto si a čo si? |
Cage
Registrace: 11/2012 Příspěvků: 298 |
![]() |
|
Cage,kde bereš odvahu,šašku,šoupej nohama! :fuming:Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 915 |
![]() |
|
ZA muxMomentalne slager tma, noe tma, fenix tma zvuk prerusovany ton. severka faxa. |
Pufo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
Cagena koho si tu otvaras tlamu a dovolujes si tu take reci. takich ako ty tu nepotrebujeme |
tomko
![]() |
|
RE: Žilinský MUX - kanál 56No tak chlapci klud, téma je naozaj takmer zbytočná a Cage nikoho neurazil a ani nikomu "nenadelil" také výrazy ako užívatelia "tomko" a "spyko". A spyko Ty sa nauč radšej pravopis (takích) a spraviš lepšie. Moderátorov prosím radšej o zamknutie príspevku - pre pokoj duše. ;) |
Nibiru
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 1 061 |
![]() |
|
RE: Žilinský MUX - kanál 56Oprava - "tomko" sa má naučiť ten pravopis. :)) |
Nibiru
![]() |
|
RE: Žilinský MUX - kanál 56niburu co ma pravopis - preklep so sat a antennou technikou? ja si myslim ze dvbt toho ma viac a temy typu preco mi vyskakuje vo windows okno apod |
tomko
![]() |
|
RE: Žilinský MUX - kanál 56Myslim ze Nick "tomko" ma pravdu,pre mna ma tato informacia urcitu cenu tiez.Ja som sa zacal zaoberat sat.technikou v roku 1989,ked parabola vychadzala v papierovej podobe a ja som bol stastny,ked sa mi ju podarilo v Prahe na sluzobnej ceste zohnat.Dnes ma velky vyznam aj pokrytie DVB-T signalom a tak kazda informacia o novinkach je dobra.Chcel som tymto len povedat ze kazda rozumna informacia k teme ma vyznam a nema zmysel sa vystatovat kto co je. |
jozvlk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 144 |
![]() |
|
RE: Žilinský MUX - kanál 56Pre niekoho má táto informácia cenu, pre niekoho nie. Prakticky nikdy nemá informácia rovnakú cenu pre každého. Keby som mal reagovať na každú informáciu, čo nemá pre mňa význam, tak by som tu prispieval veľmi často. Ak ma niečo nezaujíma, tak nereagujem. Tak by to malo byť. Mňa napríklad rozšírenie žilinského muxu zaujíma, pretože ho môžem prijímať, takže pre mňa užitočná info.niekedy stačí na skvalitnenie obrazu, dať si na nos okuliare
|
rogi
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 167 |
![]() |
|
tomkoPravopis má s tým asi taký súvis že píšeš a vyjadruješ sa ako dlaždič, takže asi tak. Nikto Ťa neurazil zato Ty jeho ano. Toť vše. Ahoj. ;) |
Nibiru
![]() |
|
![]() |