![]() |
|
skylink - kostičkytak nevím - zapnu sat - Showbox - kostičky, zvuk nesynchro s obrazem, signál v poho. Co se od včerejška dělo, a co ještě mám očekávat ? díky za info. |
Luckyolda
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 335 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50 | |
![]() |
|
RE: skylink - kostičkyrobi to aj na joj plusVu+ Solo 4K, Dreambox DM7020HD, Philips 65PUS7600
|
Sanzi
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 036 |
![]() |
|
RE: skylink - kostičkykomplet všechny programy, prohodil jsem sat za HD Ferguson a v poho, takže má "najednou" problém přijímač.. |
Luckyolda
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 335 |
![]() |
|
RE:skylink - kostičkyMě občas mžikově zakostičkuje Nova Sport HD a Oba Eurosporty HD.Přijímač GoSat GS7056HDi+ICE.Ostatní stanice jsou v pořadku,tedy kromě momentálně chybujících.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
Luckyoldavše je jednou poprvé R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: skylink - kostičkyPozeral som od 20:00 dva filmy po sebe na HBO HD a tiež som pozoroval kostičkovanie obrazu v nepravidelnom čase :fuming: ak to má na svedomí skylink tak pomaly ale isto odchádzam RvT90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
THXKOa to na té 125ce?s kšiltem? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: skylink - kostičkyKto chce kam, pomôžme mu tam....stačí si objednať SkyLink a máš o problémy postarané.... |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 562 |
![]() |
|
mastoJá mám Skylink roky a žádné problémy nemám. Ani moji klienti.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
skylink - kostičkyAno su kosticky su tam robi to npravidelne na vsetkych programoch, chyba je v skylinku :((( |
Postreh
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 53 |
![]() |
|
RE: skylink - kostičkyTo dělá co provádějí tu "" údržbu "" . Proč ??? |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
pierrepertvieš Ty čo? Určite to bude tým šiltom :laughing: :laughing:T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
RE: skylink - kostičkyKeby si len trošku čítal medzi riadkami videl by si v podpise že 23,5 mám na 75ke :laughing: :laughing:T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
RE: skylink - kostičkyTak problém je urcite na strane provozovatele.Obcasne zakostickovani jsem zpozoroval třeba na tv Doma.Nejak se jim to zacina sr.t. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
@joscerGratuluji Ti. Já mám taky SkyLink roky a Ty popisované problémy pozoruji taktéž. Ale je pravda, že zákazníci mi zatím nevolají. Zároveň mám však i FreeSat a tam je vše v pohodě. Tuž, kde je chyba? |
silesian
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 1 014 |
![]() |
|
@THXKO...ak vidíš kostičky, tak to znamená, že si poriadne hladný a tvoji prapredkovia sa volali pravdepodobne Canis! |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
![]() |
|
@brgaja vidím pár tupcov ktorý vedia iba rýpať ;PT90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
tak sa to pekne rozbehloluckyolda po pár minutách výmenou zistil, že problém má jeho prijímač.A hneď je tu celá parta ľudí, ktorí majú problémy úplne všade. Ja to nechápem, že takému bordelárskemu prevádzkovateľovi stále platíte a dokola rozprávate ako od neho odchádzate a tisíce od neho odchádzajú. Veď je to také jednoduché - povoliť parabolu, otočiť, utiahnuť a podpísať 24-mesačnú zmluvu s Viazanýmsatom (slovíčko free je tam omylom) alebo t-comom. R^ |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
@Dagy2A kam jako Freesat zatím nemá Déčko/art,ČT Sport HD atd..o Digi nelze ani uvažovat.Chybí tu pořádná konkurence..O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RE: skylink - kostičkyAle zapomněl jsi na to, že si tam mohou vykdákat i hezkou slevičku. R^ Vážně uvažuji o inzerátu "Hledám Free callgirl"Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: skylink - kostičkyTomik ty si na telefonistky? :)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: skylink - kostičkyUvažuji proč ne. Přijdou vykecané už z práce..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: skylink - kostičkyTak to je argument! R^ R^ R^ Ma to logiku... :)))Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: skylink - kostičkyMě to do těch čtverečků dělá kolečka a křížky. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
silesianJe jen věcí názoru, co kdo považuje za problémy. Že občas něco začtverečkuje? Rozumím tomu, že to pro někoho může být tak velký problém, že je schopen rychle zapnout PC a psát do diskuzí.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: skylink - kostičkyTaktiež potvrdzujem nepravidelné chvíľkové "kostičkovanie".Ja osobne som to postrehol prvý raz 30.9. pondelok večer na STV 2(prijímač GM Unibox 2). Predtým to nerobievalo. Pre "joscer" . Je skutočne vecou názoru, kto považuje čo za problém. Ak Tebe nevadí asi každých 10 minút degradácia obrazu, tak si vlastne šťastný človek. Bohužiaľ, na mňa to pôsobí dosť rušivo. Nemusí byť na vine priamo Skylink, ale v poriadku to určite nie je. |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 495 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50 | |
![]() |
|
![]() |