Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

skylink - kostičky

tak nevím - zapnu sat - Showbox - kostičky, zvuk nesynchro s obrazem, signál v poho. Co se od včerejška dělo, a co ještě mám očekávat ? díky za info.

Luckyolda
Registrace: 1/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50
Odpověď v diskusním vlákně

Frank11

Nikde jsem nepsal, že je to v pořádku. Já jen asi koukám na jiné programy, které ten problém nemají. A když na chvíli přepnu na program, který to dělá, tak mi to rozhodně žíly netrhá.
Kdyby zakladatel vlákna nejdříve přehodil přístroje a tím pádem mu problémy zmizely a tedy vlákno nezaložil, co by dělali ti, co se hned přidali, že oni mají problémy také? Z poloviny mi to připadá nějaké vyumělkované.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

joscer

Ale to nie je o tom, aby sa prehadzovali prístroje a experimentovalo sa, ktorý z nich tieto problémy lepšie zvláda. Väčšina si ani nemá čo vymeniť. Zákazník má právo požadovať, aby služba za ktorú si platí, fungovala tak ako má.
Vždy musí byť niekto prvý, kto na daný problém upozorní. Tí, ktorí sa k tejto téme pridali, len potvrdili, že to tiež pociťujú ako problém. Ale kvitujem, že z polovice Ti to nepripadá nejaké vyumelkované.

Frank11
Registrace: 2/2009

RE: skylink - kostičky

Frank 11 kup si satelitní přijímač a ne necky a budeš mít po problémech

satman1
Registrace: 9/2010

satman1

Netáraj nezmysly. V tomto prípade sa nejedná o nedokonalosť satelitných prijímačov. A Golden Media neprodukuje podradné výrobky. Videl som drahšie prijímače, ktoré sa dajú nazvať necky. Alebo je podľa Teba kvalitnejší Ferguson, ktorý z nejakých dôvodov túto anomáliu zvláda ?

Frank11

RE:skylink - kostičky

Volal jsem na Skylink,prý jim nikdo problém nehlásil,nj to se pak těžko opravuje když se o tom neví..

O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.

Saták1
Registrace: 7/2008

Saták1

Ono se to u nich těžko opravuje i když se o tom ví !
Ver tomu, že ak im tam volalo aj 20 ľudí, tak ich štandartná reakcia býva, že o tom nevedia (výnimka sem-tam potvrdzuje pravidlo).
Časom však z naivity každý vyrastie, aj keď niektorí nikdy - tiež výnimka, ktorá potvrdzuje pravidlo.

Frank11

Saták1

ty slepice mají nařízeno,co mají říkat,i kdyby se něco dozvěděli,neřeknou ti to,jinak by měli vyhazov,je to jejich chleba R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Frank11

Frank 11 seřídit anténu a je po problému!

satman1

@satman1

nj ale proč bych třeba já měl seřizovat anténu když mi např. Německé stanice z 19.2E jedou naprosto bez problému,blbne občas jen Skylink.

Saták1

Saták1

Saták1 proto protože to máš blbě serizene. Jinak by to dělalo všem.!

satman1

@satman1

Však nejsem sám:https://www.parabola.cz/forum/topic-79273/

Saták1

Moji zákazníci nic nehlásí. Chyba bude jinde! A doma na 3 přístrojích vše ok. Hdbox 9 200, LG 42LA620S, i na isio s 1 vše v pohodě.

satman1

Třeba už to berou jako standard.. :)))

Saták1

Těžko! Tomu nevěř? :8) :)))

satman1

Tak je fakt že držák na parabolu je dělaný a není 100% kolmý,parabola je na motoru,natočena na 23.5E.Vyměnil jsem jen LNB za Monoblock,dal novou kabeláž a jedu.Že by byla někde chybka.S 87%,Q96%.Zhruba stejně jak na SIRu tak Gosat.

Saták1

satman1

Asi máš vešteckú guľu keď vieš, že mám zle nastavenú parabolu. Zaujímavé je, že to nerobilo na celej orbite (parabola 120 cm prime focus), ale len na Skylinku. Písal som, že to nerobí pravidelne - posledných pár dní dozadu som to napríklad vôbec nezaregistroval. Možno to už naozaj odstránili. Nerobilo to na všetkých programoch, preto veľa ľudí to ani nemuselo zaregistrovať. Takže argumenty typu "Saták1 proto protože to máš blbě serizene. Jinak by to dělalo všem" a "Moji zákazníci nic nehlásí" naozaj nie sú na mieste.

Frank11

Frank11

No a co jako chceš řič že m7 někomu šíří špatný signál a někomu dobrý. A nemáš špatný drotik .

Tady komentářů co nejsou vůbec na místě je mnoho. No jo za vše může m7 a teď sem in!

satman1

Nj tak až budete mít někdo cestu kolem s měřákem tak se stavte a podíváme se na to.. :)))

Saták1

satman1

Pokúsim sa Ti to vysvetliť naposledy.
Nerobilo to na všetkých programoch. Všetci ľudia nepozerajú všetky programy, majú svoje obľúbené, prípadne si vyberajú podľa programovej ponuky. Aj tí "fanatici", ktorí každú minútu prekliknú na iný kanál sa nemuseli trafiť práve v tej chvíli, keď sa v tom programe vyskytla spomínaná sekundová anomália. Z toho logicky vyplýva, že väčšina divákov to naozaj nemusela zaregistrovať. To však neznamená, že sa to nestalo. Ozvali sa práve tí ľudia, ktorí si to všimli, predtým im to nerobilo a s veľkou pravdepodobnosťou už ani nerobí. Nikdy som netvrdil, že za to môže výlučne Skylink či M 7, ale je fakt, že spomínaná anomália sa vyskytovala len na ich kanáloch.
Viac k tomu už nemám čo dodať, kto tomu neverí a myslí si, že sme si to vymysleli, prípadne, že máme chybne nastavené paraboly, je jeho problém.

Frank11

Frank11

Frank 11 můžeš vyjmenovat ty programy co to dělají. Ať vím na které se nekoukám. Třeba to uvidím..

satman1

@satman1

Stačím ti já?Všim jsem si problému na:History HD,Eurosport HD,Nova Sport HD,Prima Zoom,Cool,ČT Sport HD,ČT HD,NG HD,NGW HD,Sport5+Slovenské stanice.

Saták1

@satman1

Ták mám problém jen já díky špatně nastavené parabole?https://www.parabola.cz/forum/topic-79435/

Saták1

satman1

Až sa naučíš pozorne čítať príspevky, nebudeš sa musieť pýtať na veci, ktoré tu už boli uvedené.
Citujem : "Ja osobne som to postrehol prvý raz 30.9. pondelok večer na STV 2. Predtým to nerobievalo."
Ešte jeden citát : "Písal som, že to nerobí pravidelne - posledných pár dní dozadu som to napríklad vôbec nezaregistroval. Možno to už naozaj odstránili."
Do tretice : "Nemusí byť na vine priamo Skylink, ale v poriadku to určite nie je."
To boli citáty z mojich príspevkov, ktoré si si zrejme nevšimol. Do budúcnosti odporúčam trochu viac pozornosti a menej zaujatosti.

Frank11

Saták1

Saták1 jim a ne všem seká jeden program ale tobě skoro vše! Tak nevím.

satman1

Frank11

no ja Kostičky nemám, aspoň som nepostrehol, ovšem netvrdím, že nemôžu byť, skôr to u mňa sekne z obrazom, ale ked už su kostičky, tak viem že treba ometať parabolu, ale zatiaľ u mňa nesneží. Tie kostičky budu skôr kódovaním, ako nejakymy parametrami, ono keď prichádzajú zápisy na kartu, môže sa to stať.

PISTOK153
Registrace: 11/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra