Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink a klamanie zakaznikov

Co su to za podvodnikov zo Skylinku, ktory posielaju karty Skylink vymena M7 za 13,90 € na dobierku bez toho, aby som si nieco objednal a nedaji mi tam ziaden danovy doklad o tom, ze si od nich zakupil novu kartu? P. Fico takto nam tu prekvita seda ekonomika a vy to nevidite. Ja sa chcem zapojit do narodnej blockovej loterie a rad by som si zaregistroval doklad, ale nemam aky a nemam si cim ani r.. utriet! Tak toto je sila, ako nas Skylink podvadza!

Ludia zobudte sa a neplatte im 13,90 € nakolko je Skylink
podla Vseobecnych obchodnych podmienok, ktore si stanovili mudre hlavicky o Skylinku, citujem:
4.2.5. vyúčtovať užívateľovi nevyhnutne nutné
náklady v prípade, keď bol poskytovateľ nútený
z technických, prevádzkových alebo iných dôvodov
pre zabezpečenie príjmu programov prostredníctvom
satelitu uskutočniť technické opatrenia,
ktoré vyžadujú výmenu karty (prelomenie kódu,
skončenie životnosti systému podmieneného
prístupu a pod.). V týchto prípadoch sa poskytovateľ
zaväzuje doručiť novú kartu na adresu užívateľa
oznámenou poskytovateľovi pri registrácii.

---povinny dorucit novú kartu za nevyhnutne naklady na vymenu dekodovacej karty a nie za kupnu cenu novej karty "s nazvom " Skylink Vymena M7". Pre mna nevyhnutne naklady su len odbytove a postove to znamena nanajvys cena za obalk a doporuceny list na poste inak max.1,50 €. Toto nam vsak predavaju novu kartu s nazvom "Skylink vymena M7", cize nie je to nevyhnutny naklad na výmenu dekodovacej karty!!! Robia z nas deb....v a my im to len tolerujeme a potvrdujeme, ze prave taky sme. Niekto si tu myli pojmy s dojmami a doplacaju na to len bezbranny ludia, lebo sa boja, ze im niekto kartu vypne. Ale ludia zobudte sa, staci uhradit len servisny poplatok a nemusite kartu vymienat, stara karta funguje dalej a doteraz nik nepozna termin vypnutia starych kariet. Takze neverte Skylinku a ani operatorkam, ze Vam stare karty nebudu fungovat! Nikto Vam ich nemoze vypnut, pokial budete mat zaplateny servisny poplatok.

A teraz to moze moderator tohoto fora na podnet Skylinku vymazat!

krteczek
Registrace: 8/2013
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 58
Odpověď v diskusním vlákně

satman1,

snáď vieš o niekom kto dostal dobierku od SKYLINKu aj s paragonom o nákupe ??? :laughing: ja teda nie ! mám kopec info od mojich zákazníkov ( bol som predajca SKYLINKu) , nikto nemá doklad o nákupe !

tzv. " bezdokladová dobierka na účet " je inštitút, ktorý mi nedokázal nikto vysvetliť ... ani finančná správa SR !

SOI už vopchala hlavu do piesku , TÚ SR si melie svoju pieseň dokola a ostatní sú ticho ... úplná idylka sociálneho štátu so super ISTOTAMI !

ojoj1
nemá sa kto ozvať :8)

zuma
Registrace: 8/2007

RE: Skylink a klamanie zakaznikov

A na co bude duchodcovi daňový doklad. Si to strhne s důchodu nebo co. Co vím tak každý dostal paragon.
ojoj1 a nedělají tady spíše pomlouvacni kampaň zaměstnanci konkurence. A ty kde robis?

satman1
Registrace: 9/2010

Koupím v obchodě dostanu co chci a doklad, pošle soudruh klisník nemám doklad a ještě ani zájem Rv

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

satman1,

rád by som videl( aspoň kópiu ) čo len jedného paragonu, ktorý vystavil SKYLINK k " bezdokladovej dobierke na účet " :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

ak teda vieš, že každý dostal paragon, tak by pre Teba nemal byť problém nejakú kópiu zohnať a poslať mi do mailu , budem Ti veľmi vďačný a odprezentujem to aj inde R^

zuma

satman1

ty si este zrejme nepocul o slovenskom sporte - blockova loteria - vyhra 10 000 Eur je pre kazdeho dochodcu atraktivna cena a ziaden skylink by im tuto sancu nemal brat

pewa
Registrace: 1/2012

Co příspěvek, to názor. Chování SkyLinku je přinejmenším nejednoznačně pojmenovatelné. Myslím si, že by mělo být na místě, aby provozovatel, VÁŽÍCÍ SI svých zákazníků, jim poslal kartu novou a zdarma. Možná by tyto náklady pokryly finance vybrané právě ze SERPA, a pokud mne mysl neklame , tak to tak i prezentoval SkyLink (Správa karet a systému). Obzvlášť, když hodnota nové karty je 20 ,-Kč, čiže cca 0,80 Euro. Je zde docela evidentní, že rukojmím je zákazník. Nepřevezmeš, v budoucnu se nebudeš dívat.
Osobně jsem dlouhá léta SkyLinku fandil. No, v poslední době jsem dost zklamaný a jelikož se nechci, do budoucna, dočkat přechodu na další nový kódovací systém, a opakování celé té komedie, prodloužil jsem smlouvu u FreeSAT. Těch pár SkyLink kanálů oželím.

silesian
Registrace: 4/2011

U nás zatím takové kravovinnny nejsou. I když soudruzi zemanovci něco plánují. Prý počkají jak to u vás dopadne a pak se uvidí.

satman1

silesian

Ale výměna karet celkem dlouho probíhala za velmi výhodných podmínek. Takových podmínek, že se dala pořídit velmi levně (záměrně nepíši zdarma), někteří, co si normálně platí balíčky na tom dokonce pár kaček (centů) vydělali.
Jak jsi přišel na to, že hodnota nové karty je 20,- Kč? Započítáváš do toho také licenci na kódovací systém Irdeto?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Já jsem po doručení a zaplacení karty a flexi balíku chtěl nějaký paragon či fakturu a bylo mi rečeno ,že jsou služba jen pro domací uživatele a proto je nevystavují

kiss
Registrace: 7/2005

pewa

A do té loterie by se snad dal zapsat luxemburský daňový doklad?

joscer

RE:joscer

...o akom doklade to tocis? Uvedom si, ze karty je mozne zakupit na predajniach, predajcovia tiez karty nakupuju a predavaju, cize maju o tom doklady o kupe ci predaji. Takze aky luxembursky doklad. Ak niekomu pride karta z POBoxu z Cadce, je to predaj tovaru na uzemi dannej krajiny a ci uz je to z Luxemburska alebo Slovenska, ten doklad tam musi byt vzdy. Ako je mozne, ze predajca ty vystavi doklad vratane DPH a Skylink ti to posle bez papierov?
Bol by som rad, keby ste tu nezainteresovany prestali rozoberat tento problem, ktory ani neviete o com je vlastne kupa a predaj tovaru spotrebitelovi, ale nech sa tu vyjadria kompetentny ako p.Glisnik alebo tue s.r.o.cky ktore pozakladali po predaji Skylinku do Luxemburska a navzajom tuneluju Skylink a vsetci im tu kryjete chrbat a podporujete ich v tom. Zjavne ani jeden uzivatel ste necitali vseobecne obchodne podmienky od Skylinku kde je jasne v odstavci 4.PRAVA A POVINNOSTI v odseku 4.2.5 jasne napisane, ze Vam mozu vyučtovat len nevyhnutne nutne naklady a nie cenu novej karty. O cene novej Karty sa nikde v celych VOP nic nespomina. Takze tymto ziadam p.Glisnika, ktori toto urcite cita o verejne vyhlasenie na urovni ako to je. Nie som zvedavy na reakcie nezainteresovanych.
Co su nevyhnutne nutne naklady a co je cena karty?
Niekto si tu myli asi pojmy s dojmami!

krteczek

krteczek

1. Nevím jaký daňový doklad může být u té karty, co někdo poslal, proto jsem se ptal. Proč by ten doklad nemohl být luxemburský?
2. A co když ti Glisník napíše, že karty výměna ICE se doposud celou dobu prodávají jen za cenu nevyhnutelných nákladů a proto jsou levnější než nové karty Irdeto?

joscer

RE:joscer

...taku odpoved nezoberiem, cena karty je jedna vec, kupa karty je dalsia vec a nevyhnutne nutny naklad je vec zase ina. A preco by som si mal kupovat dalsiu kartu, ked som si uz jednu karty na tu sluzbu kupil? Preco by som si ja mal kupovat kartu, ked desattisice zakaznikov ju dostalo bezplatne? Preco mame my obycajny ludia, ktory zijeme od vyplaty k vyplate doplacat na zadky inych?

krteczek

satman1

stále čakám , že mi napíšeš niečo o tom paragone :8) , ktorý dáva SKYLINK ku kartám na dobierku ...

joscer - áno, môže byť kľudne aj luxemburský , ale aj s vyčíslenou DPH, ktorá je platná v Luxemburku, ak predávaš tovar neplátcovi DPH do iného štátu, musíš vystaviť doklad s príslušnou DPH ...

ak by sa karty výmena predávali len za cenu nevyhnutných nákladov tak tam nemali byť napr. 2 mesiace akože zadara platené programy :laughing:
inak ten ten bod 2/ je totálny úlet , nehnevaj sa, ale to naozaj môže napísať len niekto, kto má priamy kontakt na SKYLINK ... a má za tieto komentáre nejaký bonus :lookaround:

zuma

joscer

Licence na kód. systém se platí jednorázově jako balík na určitou dobu a na určitou ochranu služby. Samotná dekódovací karta je v celém systému kódování a dekódování, když to teď moc přeženu, zanedbatelným prvkem. Kousek plastu opatřený sériově vyráběným čipem, který někdo dopředu naprogramuje. Jak potom daná karta komunikuje s přijímači a jak přijímače komunikují s jednotlivými kód. systémy, se rozepisovat nebudu. To si zjisti sám. Jako živnostník mám možnost si takovéto karty s prázdným čipem opatřit za 11 Kč/ Ks při odběru počtu min.50 Kč. Jestliže doma, či ve firmě, vlastníš vhodný programátor, dá se taková ,,SMARD Card" použít defacto na vše. Ne jen na příjem SAT.

@ktreczek: Chápu, že jseš nakrkutý, ale je třeba si uvědomit, kde sídlí M7 Group a jaké jsou dané podmínky pro podnikání na území EU. To, co je možná běžná praxe v Lucembursku se Ti může v našich zeměpisných končinách příčít. Zjisti si ale napřed co znamená pojem Pay-TV. Věř, že já jsem zainteresovaný až až.
Máš pravdu. Celé znění VOP jsem nikdy nečetl a bělat to nebudu. Je to stejně jen cár papíru. Protože jeden bod vždy vylučuje druhý. Já to pochopil jasně: Chtěl jsem telku ze satelitu, musel jsem si, za své, koupit kartu. Nelíbí se mi politika SkyLinku, jdu jinam. Chci plnou nabídku- musím za ní platit. Sorry, ale Pro sociální případy a na charitu není v Pay- TV místo. K tomu máš DVB-T. Nemířím tím teď zrovna na Tebe, ale všeobecně.

silesian

Zuma objednej u nás a uvidíš. Nevím jaké pořádky a manýry máte u vás.

satman1

silesian

v podstate s Tebou súhlasím, až na jedno - ak to takto budeme všetci posudzovať - mám na mysli tú charitu a PAY TV , tak potom vlastne ponechávame absolúzne voľnú ruku všetkým "podnikavcom" , ktorým ide len o zisk a nie o spokojnosť zákazníka ... alebo Ti nevadí, že niekto "legálne" oberá štát o peniaze, ktoré by sa dali použiť napr. na zdravotníctvo ?

zuma

satman1

tak to som nepochopil , sorry, skús mi to vysvetliť ...
lebo aj u nás sa našli takí, čo si myslia, že ak im pošta pri preberaní dobierky dá lístok , že zaplatil x€ za dobierku ( zaškrtnuté políčko na lístku od pošty ) , že to je daňový doklad o nákupe ! je to len doklad o tom, že si dal peniaze pošte ! ale za čo a komu , tak to sa z toho "dokladu" samozrejme nedozvieš ...

zuma

Zuma nevím proč si byl tak hlouuupej a nevimenil si kartu jak měnili zadara. Dalo se na tom i kapku vydělat. Lidi jsou divní. Teď tu Brečí.

Nechápu že někdo píše moji zákazníci. To je špatný obchodník, když jim neporadil výměnu zadarmo. Tad by tady nepsal osloviny že mojim zákazníkům chodí karty výměna. Ale už by měl vymenene před 2 rokma. :laughing:

satman1

zuma

zuma u vás podnikatele podnikají za hubičku a ne za peníze. Špatný podnikatel kterému nejde o zjisk. Podle toho co píšeš soudím že chodíš do práce ale nejde ti o zjisk peněz ty se jen tak znudy zapojujes do prac procesu.
A na co mi bude daňový doklad. Co sním budu dělat. Leda že bych ti ho prodal. Se ziskem. Který nemáš rád.

satman1

zuma

Jak a kdo legálně obírá stát o peníze je otázka spíše směřována na naše (vaše) zákonodárce. Byli to právě oni, kdo legislativně dopustil, aby teď takoví, jako třeba právě M7, zde hospodařili. Toto je vysoká politika a pochybuji, že Ti dám na Tvou otázku uspokojivou odpověď. Natož, aby s tímto problémem pohli diskutující na tomto fóru. ;)

silesian

RE:silesian

Ale uvedom si, ze aj socialny pripad sa zmoze na to, aby si zakupil satelitny komplet. Ti zdieraci nam tu najskor slubuju hory doly, modre z nebe a potom sup, plat servisny poplatok, zaplat si za vymenu karty a ktohovie co este vymyslia. A taky ako ty alebo satman1 asi jete z ich chleba, ked si ich neustale zastavate. Ale skuste otvorit oci a zamyslite sa nad tym vsetci realne.
Skylink vymena - karta od Skylinku je danovy podvod a vsetci sa tvarite akoze nic. Rad by som videl, ktory z Vas co si neplati ziaden balicek dostal kartu skylink vymena zadara? A kolky z Vas si prevzali donierku od Skylinku a nemaju tu ani jeden doklad o kupe novej karty? Prihlaste sa a uz tu prosim Vas prestante tarat nezmysli.
A ty, ktory tolko tarate a diskutujete, najskor si vsetci pozorne precitajte vseobecne obchodne podmienky Skylinku a nejake danove pravidla o nakupe a predi tovaru.

Satman1: Ak ty si taky MUDRY a zumu povazijes za deb***, tak tu verejne napis nejaky realny navod ako si vymenit kartu zadara a pritom aby si zostal na tom, ze nechces ziaden predplatny balicek? Ted se vytahni ze mas za usima!!!

krteczek

@krteczek: Můžeme to probrat později. Musím zase do práce. Zákazníci čekají.

silesian

krtek

Krtků já se nikoho nezastavam a čekám že towercom vrátí peníze za karty co ukradl. Ale nechápu co stim má m7. Nevím vcem tě okradla. Napiš konkrétně kolik a co ti ukradla kdy a jak. A podej trestní oznámení, neboj se Nedej se. Cha cha cha.

satman1

RE:satman1

1, kto tu kde pise o tom, ze ma niekto okradol. Ci Skylink partil Towercomu, potom TaT a teraz M7, je mi naozaj jedno, v pozadi su stale jedny a ti isty ludia-Glisnik a spol.
2, Chvalil si sa, ze ludom si poradil ako na tu vymenu. Napis nejaky realny navod ako si vymenit kartu zadara a pritom aby si zostal na tom, ze nechces ziaden predplatny balicek? CI len kecas?

krteczek
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 58

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra