Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Jakou TV koupit

Ahoj jelikož si chci koupit televizi a nevím jaký tip,uhlopříčku,značku tak poprosím zkušenější o radu ;) podle mě by to už měla být led.smart.v ceně cc15 000. Moje místo ve stěně je 134-81cm sledování zhruba 2,5m krmení pozemním d.s.případně kabel....a mám rád černou jako černou :)))

fajinek24
Registrace: 9/2013
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Jakou TV koupit

Jj Milan C je toho okamžitým důkazem... :laughing: R^

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007

Neboj ja mam LCD...to bolo len "funny dalliances" na príspevok od lcdbrgu... :)

Milan C
Registrace: 4/2006

Nebojte - ja mám PLCDAZMU. ...to bolo len "funny dalliances" na príspevok od Milana lCd... :)

brga
Registrace: 9/2009

fajinek24

tak co jsi koupil?,když ti tak hezky radíme,že se ani neozveš ,v diskuzi se diskutuje tak se zapoj,tady není bezplatná poradna R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Televizor je zobrazovač

Jsou dva přístupy.
První volí co nejsložitějí televizor, který umí kde, co. Tyto televize jsou dražší.
Můj přístup je opačný, mám televizi pouze jako zobrazovač. Internet mám zvlášť z malého PC Lenovo. Satelitní a pozemní příjem z Comba. Zobrazovač stojí o něco méně. Doplňky jsou na úrovni,které nikdy složitý televizor nedosáhne.Mohu proto jít do větších úhlopříček za stejnou cenu.

Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.

samorost
Registrace: 1/2006

Tomu pristupu "chci zobrazovac" ale brani jedna vec. Vyrobci sice nabizi TV bez bizuterie typu smart, youtube, skype atd., ale taky pak s horsimi panely a bez pokrocilejsiho zpracovani obrazu (50 Hz), takze se na ten zobrazovac pak neda divat.

ivovi0
Registrace: 11/2008

Ahoj kluci,předem se omlouvám Všem co sem naštval za založení tohoto věčného tematu...Moc sem nechodím a na rovinu se mě moc nechtělo pročítat staré příspěvky a doba jde v před.Tak jsem myslel že se něco změnilo :)) a ono je to pořád stejný.Já než něco koupím tak to chvilku trvá alespoň 3 krát to promyslím a 3 krát se z toho vyspím :))) :))) :))) Takže teď už vím že to bude plazma. R^ R^

fajinek24

Jinak, rád si nechám poradit od profíků ale chápu že čím víc lidí tím víc názorů a každému vyhovuje něco jiného :) Nějaký rozumný tip by nebyl??? ;) R^ R^ R^

fajinek24

fajinek

Bol, ale na inom fóre...nie tu a brgoviny :bigeyes:

Milan C
Registrace: 4/2006

fajinek24

a to tě ta brgova masáž nepřesvědčila ?,brga dodej další argumenty pro hloupé,tento je chytrý a utíká ti z lopaty R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Všichni ti už poradili, jen si sám obejdi pár obchodů a dívej se co se ti bude víc líbit a nech si tam pustit co chceš(BD, DVD, Sat, DVB-T) ne každý prodejce to umožní, ale někdo se najde.Potom nebudeš nikomu nadávat že ti špatně poradil a když vybereš tak se ti obraz bude líbit.

Vu+Uno 4 K Se

Laik
Registrace: 5/2007

Milan C

A kam ještě chodíš?

fajinek24
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra