![]() |
|
Jakou TV koupitAhoj jelikož si chci koupit televizi a nevím jaký tip,uhlopříčku,značku tak poprosím zkušenější o radu ;) podle mě by to už měla být led.smart.v ceně cc15 000. Moje místo ve stěně je 134-81cm sledování zhruba 2,5m krmení pozemním d.s.případně kabel....a mám rád černou jako černou :))) |
fajinek24
Registrace: 9/2013 Příspěvků: 4 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
RE: Jakou TV koupitJj Milan C je toho okamžitým důkazem... :laughing: R^Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 639 |
![]() |
|
RE: Jakou TV koupitNeboj ja mam LCD...to bolo len "funny dalliances" na príspevok od lcdbrgu... :) |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
RE: Jakou TV koupitNebojte - ja mám PLCDAZMU. ...to bolo len "funny dalliances" na príspevok od Milana lCd... :) |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
![]() |
|
fajinek24tak co jsi koupil?,když ti tak hezky radíme,že se ani neozveš ,v diskuzi se diskutuje tak se zapoj,tady není bezplatná poradna R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
Televizor je zobrazovačJsou dva přístupy.První volí co nejsložitějí televizor, který umí kde, co. Tyto televize jsou dražší. Můj přístup je opačný, mám televizi pouze jako zobrazovač. Internet mám zvlášť z malého PC Lenovo. Satelitní a pozemní příjem z Comba. Zobrazovač stojí o něco méně. Doplňky jsou na úrovni,které nikdy složitý televizor nedosáhne.Mohu proto jít do větších úhlopříček za stejnou cenu. Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
![]() |
|
RE: Jakou TV koupitTomu pristupu "chci zobrazovac" ale brani jedna vec. Vyrobci sice nabizi TV bez bizuterie typu smart, youtube, skype atd., ale taky pak s horsimi panely a bez pokrocilejsiho zpracovani obrazu (50 Hz), takze se na ten zobrazovac pak neda divat. |
ivovi0
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 693 |
![]() |
|
RE: Jakou TV koupitAhoj kluci,předem se omlouvám Všem co sem naštval za založení tohoto věčného tematu...Moc sem nechodím a na rovinu se mě moc nechtělo pročítat staré příspěvky a doba jde v před.Tak jsem myslel že se něco změnilo :)) a ono je to pořád stejný.Já než něco koupím tak to chvilku trvá alespoň 3 krát to promyslím a 3 krát se z toho vyspím :))) :))) :))) Takže teď už vím že to bude plazma. R^ R^ |
fajinek24
![]() |
|
RE: Jakou TV koupitJinak, rád si nechám poradit od profíků ale chápu že čím víc lidí tím víc názorů a každému vyhovuje něco jiného :) Nějaký rozumný tip by nebyl??? ;) R^ R^ R^ |
fajinek24
![]() |
|
fajinekBol, ale na inom fóre...nie tu a brgoviny :bigeyes: |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
fajinek24a to tě ta brgova masáž nepřesvědčila ?,brga dodej další argumenty pro hloupé,tento je chytrý a utíká ti z lopaty R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: Jakou TV koupitVšichni ti už poradili, jen si sám obejdi pár obchodů a dívej se co se ti bude víc líbit a nech si tam pustit co chceš(BD, DVD, Sat, DVB-T) ne každý prodejce to umožní, ale někdo se najde.Potom nebudeš nikomu nadávat že ti špatně poradil a když vybereš tak se ti obraz bude líbit.Vu+Uno 4 K Se
|
Laik
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 533 |
![]() |
|
Milan CA kam ještě chodíš? |
fajinek24
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
![]() |