![]() |
|
jak propojit sat s notebookem :(Dobrý den, pořídil sem si domu Fergusona ariva 200 hd, a přítelkyně stejně kouká jenom na základ, tak sem jí koupil antenu s tím že si satelit vemu do kamionu, ať mám v zahraničí český programy, a tedko otázka jak propojím ten satelit s notebookem, mám tento notebook http://www.dell.com/cz/p/xps-l702x/pd dá se to nějak propojit nebo budu muset vozit ještě televizi, to se mi moc nechce :( jsem uplnej začátečník tak doufám že můj dotaz nikoho neurazí :) |
wooody
Registrace: 9/2013 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
RE: jak propojit sat s notebookem :(na to si musíš koupit takový cajk do usb. A redukci ze scart přes cinche. Jde to nejspíš i přes HDMI koupit něco, ale to bude asi dražší.FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink
|
killors
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 1 605 |
![]() |
|
RE: jak propojit sat s notebookem :(no právě notebook už v sobě tv tuner má, tam mě napadlo co to z toho přijímče poslat do toho tuneru pomocí normál koaxial kabelu, ale jak? :( |
wooody
![]() |
|
RE: jak propojit sat s notebookem :(jestli se nepletu tak ariva nemá modulátor nebo snad jo? :))) jedině že by si tam měl svideo to by pak šlo.FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink
|
killors
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 1 605 |
![]() |
|
RE: jak propojit sat s notebookem :(ak ma ten notebook aj analogovy tuner tak externy uhf modulator. |
Tomic
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 478 |
![]() |
|
RE: jak propojit sat s notebookem :(a nestačilo by toto?http://www.alza.cz/premiumcord-usb-2-0-video-grabber-d250881.htm |
wooody
![]() |
|
woodyno nedocital som sa tam ci to vie zobrazit video v realnom case alebo az po ulozeni, to by potom bolo o nicom |
Tomic
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 478 |
![]() |
|
RE: jak propojit sat s notebookem :(Já osobně bych ferdu vyhodil a místo něj bych si pořídil USB DVB-S2 box- např TBS, Anysee, Mystique a bude to určitě 1000x lepší než ferda. |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
![]() |