![]() |
|
nhl programprogram na říjen fox sport hd na hispasatu nhl nic. program na přiští týden ukrajinsky hokej na amosu nhl taky nic. myslím,že loni dávali,byli tam i jiné zápasy než na nova sport. škoda. |
matador
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 104 |
![]() |
|
PL v bílých barvách??Hmm, jen co "utichl" humbuk okolo Premier League, začnou se sem slézat s prominutím nesvéprávní ohledně NHL, kterým dva témata denně nestačí a založí třetí... :-( Bych blil.... Matadore, Tvůj nick nekoresponduje s Tvým chováním, upřímně....Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 2 656 |
![]() |
|
@matadorzaplat si gamecenter live a nemusis nejakou Nova Sport resit. Urcite si ze zapasu vyberes |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 978 |
![]() |
|
RE: nhl programDoopravdy nechápu proč tady neustále někdo řeší co mu kde dají a nevyužije za skutečně parádní cenu předplatné Gamecenter live. Když jsem začínal fandit plamenům v roce 1989 byl jsem tehdy rád za fotku v novinách, v 90. letech jsem chodil sledovat výsledky mého Calgary do sázkových kanceláří, na přelomu tisíciletí jezdil do své tehdejší práce v noci poslouchat live přenosy na rádiu Fan960, posléze hltal asi 1-2 TV přenosy :-)Flames za celou sezónu na Galaxii sport......Xkrát se dohadoval s Kindernayem mailem proč je to pořád jedno to samé, Pittsubrgh, Rangers atd......Asi v roce 2008 se zjevila služba ESPN player a od té doby se mi plní sen mít možnost vidět CGY každý zápas LIVE a nemuset čekat na to, co mi banda zabedněnců vybere na Nova sportu /dřívější Galaxie/. V roce 2008 jsem udělal kanálům jako Nova sport pomyslné FU!!!!A od té doby vychutnávám tuto parádní službu, která se z ESPN playeru proměnila v GCL. Svobodný, s možností vidět z NHL naprosto vše. Všem doporučuji, pro Evropu letos 99 dolarů, klidně na pět splátek po 19,99USD. Studenty pochopím, že i těch 5 splátek po 20 USD je hodně, ostatním fanouškům nejlepšího hokeje na planetě se divím.......P.S: GO Flames GOOO!!! Ovšem letos to bude krušné :-) Přestavba týmu.....Bude to pro fanoušky Calgary /a že nás mnoho není/ doopravdy "zajímavé" :-) P.S2: Pokud bude nějakého fandu NHL zajímat jak jsem si splnil sen v roce 2011 a navštívil zápasy Calgary Live přímo v Saddledomu a díky úžasným klukům z Calgarypuck se dostal dokonce do TV reportáže celostátní Global TV ať na ni mrkne na tomto odkazu na youtube.... http://www.youtube.com/watch?v=NbJAPgsoCaE Já jsem ten co kecá, kolega kamarád je ten co přicmrndává :-) |
cgyfan
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 287 |
![]() |
|
RE: nhl programMyslím že zápasov na staniciach Nova Sport a Slovak Sport 3 bude dosť veľa, ide väčšinou o časy keď väčšina z nás bude spať, aj tak si však fanúšikovia nájdu dosť zápasov na to, aby nemuseli hľadať iné možnosti kde NHL sledovať |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 931 |
![]() |
|
RE: nhl programvčera jsem koukal na fox sport hd na hispasatu na záznam zápasu Chicago Blackhawks - Washington CapitalsDreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C
1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra
1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra
relé Spaun SUR 211 F, TV Sony
|
fpsfps
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 1 978 |
![]() |
|
![]() |