Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Loewe v problemoch

Dalsi europsky vyrobca podla dnesnych vyhlaseni v problemoch. Dalsia tradicna znacky, ktoru mozno dodube nejaky sikmooky investor.. Rv
Redakcia nist?

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Loewe v problemoch

Loewe je již delší dobu v červených číslech.Kdo v současné době dělá něco pořádně,tak brzy skončí.Myslím,že ho koupí šikmooký Samsung. :(

Promax
Registrace: 12/2005

Přesně tak. Každej, kdo se snaží odvádět práci pořádně na to v dnešní době dojede. A můžou za to spotřebitelé, především hloupí spotřebitelé.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

chlapi minule som pozeral relaciu kde spominali poslednych 3 nemeckych vyrobcov tv. Bol tam technisat,loewe a neviem si spomenut na tretieho, len viem ze to bola nejaka v nasich koncinach menej znama znacka. Nenapadne vas?

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

Uz ma napadlo Metz ?

liquere

BenQ SIMENS.

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

Zdar Liker,Ty jsi Panbuh:),ani pres slivovici mi to uz nezapaluje,je to zkornatele:).

hdpe
Registrace: 11/2007

Ano,byl to určitě Metz.Zatím vyrábí...Letos slavil 75 let.Na IFA v Berlíně vystoupila na tiskové konferenci Helene Metz (89let). R^

Promax
Registrace: 12/2005

Zdar hdpe i promax, tak som pozeral ich web a povedal by som, ze by sa aj unas predali keby boli cenovo ako tak porovnatelne, ako dnesne hvezdne pruhovane sikmoooke zazraky. Uz len tie 2 tunery priamo v TV by sa niekomu hodili.........co vy an to? ;)
Spyko siemens uz asi nie.....zdar.

liquere

Saxon suhlas ! R^

liquere

Právě,místo něj je číňan BenQ,LOEWE kupuje taky číňan-/avmania/

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

Někdy před deseti lety jsem si splnil sen-koupil jsem tehdy ještě CRT televizi Loeve Aconda,byla zlevněná z 90 na 70 tisíc a měla vše co jsem si přál,perfektně se ovládala a měla nádherný obraz i zvuk. Bohužel po dvou letech přestala fungovat-studeňáky na tišťácích=opraveno. Po dalším roce začal zelenat obraz-vadná obrazovka=neopravitelné. Co mě ale dostalo bylo že podle přiložené dokumentace tam měla být obrazovka Philips a místo toho tam byla LG.
Takže dnes si radši koupím třeba Samsung ale Loewe už nedůvěřuju. (I když bych zase měl rád TV se dvěma tunery a PIPem).

Obelixx
Registrace: 5/2011

Televizi CRT Metz jsem našel v jedné hajovně pod Klukem, kde jsem dělal DVB-S. TV 4:3 74cm, staří určitě přes deset let a měla DVB-T i C tuner separe. Lepší TV jsem nikdy nevidel. Menu, výbava a ten zvuk... Nádhera. Asi tam hajnymu venuji nejaké nové LCD a tuhle babičku si vezmu do sbírky.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

@Obelixx
Mám podobnú skúsenosť.Tiež som si pred rokmi doprial Loewe Aventos, 70cm uhlopriečka. Po mesiaci to v ňom prasklo,odišiel nejaký horizontal.V záruke opravené,po roku sa objavili také horizontálne pruhy,ktoré neboli moc viditeľné,ale občas to vadilo. No a po pár rokoch zas začali vypadávať farby,tam pomáhalo len niekoľkokrát vypnúť a znovu zapnúť. Ale to si už radšej kúpil "shit" LED Samsung a čuduj sa svete zatiaľ žiadny problém.

thud
Registrace: 8/2010

Obelixx

a Tobě nic neříká fabrika LG-Philips Displays Hranice ? :)

davidkriz
Registrace: 8/2009

Acondu jsem koupil v roce 2001,mám pocit že v tý době se v Hranici ještě soudili o pozemky na kterých bude fabrika stát. Každopádně nikde na televizi není ani stopa po ,,Made in China".

Obelixx
Registrace: 5/2011

Já se nedivím, že to ti výrobci balej. Evropa = drahá energie, drahá práce, neuvěřitelná byrokracie, nesmysly EU typu RoHS...

Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.

kubisek
Registrace: 2/2005

Jo lenze ta minca ma dve strany. Predajme vsetko sikmookym, nasi ludia budu robit v ich fabrikach za zlomok mzdy, v horsom pripade vobec presunu vyrobu do azie a potom nariekajme, ze je kriza a ludia nedokazu zabezpecit vnutornu spotrebu a tym padom tratia vsetci. Ale blbecek zakaznik ma 3D a s aplikaciami a farebnymi ikonami made in sikmooky. Ved si podkopavame vlastnu zivotnu uroven, na to nemysli nikto ! :bomb:

liquere

liquere, a uz si sa niekedy skusil zamysliet, preco to nie je naopak? preco ti cinania nerobia v slovenskych a ceskych nadnarodnych spolocnostiach a preco to 3D a aplikacie a farebne ikonky nie su made in slovakia...?

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

Samozrejme,kvoli blbym ludom...

liquere

Teda ak som pochopil otazku, lebo neviem ako ty ale ja nemienim prebrat ich system, kde budem robit za hrst ryze.

liquere

ti ludia u nas robia za tu nizku mzdu, ktoru im daju korejski a cinski vyrobcovia jednoducho preto, lebo nemaju inu moznost. je to vsetko o ponuke a dopyte na trhu prace. otazka smerovala ale k tomu, preco ziadne taketo investicie nerobi nejaka nasa slovenska firma (sprivatizovana za korunu a pod.). jednoducho preto, lebo nikto nie je ochotny investovat do vedy, vyskumu, novych technologii. Prve peniaze, ktore podnikatel zarobi idu hned na novy mercedes (ved tu na chudobnom slovensku jazdi viac mercedesov a bmw ako v nemecku), potom na novy dom, potom mozno na podporu svojej oblubenej hracky - nejakeho sportoveho klubu a na viac uz zial zo zisku nezostava...

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

To je pravda, tie bavoraky urcite nejazdia z vyplaty. Ale zaklad je ,ze pokial nenajdu cloveka ktory bude robit za almuznu, budu musiet zmenit svoj pristup. KAzda minca ma 2 strany. Pozri sa v rakusku zacina debtat o min. mzde 1500€, lebo ludia jednoducho v niektorych povolaniach maju problem vyzit. A zamestnavatelov zaujem to nie je, cize jedine ludia musia zastavat svoje zaujmy. U nas je vela veci na hlavu, ale neviem preco sa orientovat na vychod a nie na zapad, kde su aj platy normalne. Zase cakame na 1000 rocnu vselu???

liquere

Vcelu som myslel. ;)

liquere

A druha vec ako dopadla orava ? Preco? Kto ju pochoval? Kto dal suhlas na privatizaciu? ATd atd atd....mozeme pokracovat do vecera..

liquere

@black13a: Ještě jsi pozapomněl na ty parazity, kteří se přiživují na podnikatelích, mající již větší firmy, v rámci různých auditů, certifikátů apod.
No ale je to těžko. Co čekat za kvalitu, když je na území EU, krom leteckého průmyslu, zakázáno používat olovo v pájecím cínu.

silesian
Registrace: 4/2011
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra