![]() |
|
TV Philips jaký?Ahoj Všem, může mi někdo poradit ve výběru "normální" TV philips pro rodiče. Mám philips 6907, ale potřebuji něco normálního tj. i levnějšího pro běžné koukání a pokukujou po úhlopříčkách kolem 1m. V dobrých cenách jsou nyní řady 3000 /1 (3008,3108) nebo 4000/2 (4208). Krom rozdílu přítomnosti easylink moc nenacházím rozdíly.. připojena TV bude k externímu sat.přijímači proto lepší s funkcí easylink(hdmi-cec). prosím nekamenovat jde mi spíš do rozumnou radu a jde opravdu o značku philips.Děkuji Všem.. |
Pájík
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 372 |
![]() |
|
RE: TV Philips jaký?Skus niekde zistit ake panely teraz pouzivaju odkedy tam machruju cinania. Sice philips pokial vlastni cast akcii nedovoli tam dat shit, ale volakedy pouzivali LG a Sharp, podla rozmeru kto co vyrabal. V case ked som ja kupoval mal LG panel lepsi poz. uhol a sharp bol zase v inom lepsi. Takze skus hladat, teraz to nesledujem, mozno stale pouzivaju tieto dve znacky.DAlo sa to zistit aj v servisnom menu .... R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
LG a SAMSUNGtyto 2 značky doporučuji svým klientům......k ostatním nemám důvěru :((DVB-S/S2 ( E-85 /28,5/23,5/19,2/13/ ), DVB-T/T2 ( Žižkov,Ládví,Cukrák,Černá hora,Buková hora, Ještěd, Jablonec,Sněžné jámy (PL),
|
pigfucker
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 554 |
![]() |
|
RE: TV Philips jaký?Phiilips????Ani omylem!!!!!! |
milord
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
RE: TV Philips jaký?Kludne philips o nic horsie ako ostatne crepy.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: TV Philips jaký?největší střepy Samshit a el-dží no fuj...Na dnešní dobu implementovaných korejsko čínských kur.tek je slušná tv Panasonis.Sharp Sony Toshiba A některý Finlux zdar |
kuldan
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 236 |
![]() |
|
RE: TV Philips jaký?Já mám 5007K obraz stejný kvality jako Panasonik ten mám taky ,ale TV Philips je horší na ovládání třeba ladit kanály,přehazovat programy , doladění TV atd. podle panasoniku ten je jednoduší :laughing: |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
RE: TV Philips jaký?Od samšuntu nic. Ani samsung galaxy s4!Fuuuuuj!!!!! |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 658 |
![]() |
|
RE: TV Philips jaký?TO:všem, děkuji za příspěvky, ale mám s Philipsem dobré zkušenosti a v případě využití externího receiveru, řazení programových pozic neřeším..jde mi o srovnání v cenové hladině kolem 10 tis. Děkuji.. |
Pájík
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 372 |
![]() |
|
RE: TV Philips jaký?Pod 4 řadu nelez ,např.PHILIPS 42PFL4007H koupíš za cca 11000 kč.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: TV Philips jaký?Správne pod radu 4000 nechod!Svokrovi som kúpil 3000 neviem presné číslo 37palec a ten obraz (nevhodné slovo) to je ešte pekne napísané.Ja mám 7000kovu radu a spokojnosť.T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
RE: TV Philips jaký?Ty ho musis mat rad toho svokra.........ale ako vsade inde s cenou a vybavou suvisi kvalita. U ktorej znacky je to inak?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: TV Philips jaký?O to nejde či ho mám rad,ale chcel lacný.Za malo penez málo muziky.T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
RE: TV Philips jaký?MOJA RADA ZNIE:ZOžEN SI KATALOG PHILLIPSU,POPOZERAJ PARAMETRE KAžDEHO TIPU, SPYTAJ SA RODIčOV čO BY OD TELKY VYžADOVALI NO A POTOM šUP DO OBCHODU A DOJEDNAVAJ CENU NEPOLAVUJ URčITE BUDEš SPOKOJNý/á |
mmilka
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 56 |
![]() |
|
@mmilkaNekrič na nás tak,nabudúce trochu tichšie...:-)Octagon 8008 mini
Karty SKY DE, Skylink
Astra 19.2E,23.5E,Thor 0.8W
|
Mego
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 965 |
![]() |
|
Nechodilbych pod řadu 9. R^ |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 461 |
![]() |
|
hobo9rada ja najlepšia to bez debaty,ale za akú cenu!Málo kto vyhodí 2tis eúr za telku.To už radšej počkať a od 4tis eúr začínajú 4K :))) Dovtedy kúpiť nejaký stred a hotovo.V kútiku duše sa teším na 4K a aj 8K,ale kým tak začnú vysielať sk-cz programy tak obávam sa že toho sa nedočkám :laughing:T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
RE: TV Philips jaký?Mozem spresnit - kto vyhodi 2000€ za telku u nas ? Pricom ale podobnu cenu mau aj ine znacky v urcitej kategorii kvality. R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
liguereTak tak.Stačí se podívat na nejvyšší řadu namátkou třeba Sony že ano? ;) Ne že by byla špatná to vubec ne ale cena je také srovnatelná. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 461 |
![]() |
|
![]() |