Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

TV Philips jaký?

Ahoj Všem, může mi někdo poradit ve výběru "normální" TV philips pro rodiče. Mám philips 6907, ale potřebuji něco normálního tj. i levnějšího pro běžné koukání a pokukujou po úhlopříčkách kolem 1m. V dobrých cenách jsou nyní řady 3000 /1 (3008,3108) nebo 4000/2 (4208). Krom rozdílu přítomnosti easylink moc nenacházím rozdíly.. připojena TV bude k externímu sat.přijímači proto lepší s funkcí easylink(hdmi-cec). prosím nekamenovat jde mi spíš do rozumnou radu a jde opravdu o značku philips.Děkuji Všem..

Pájík
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: TV Philips jaký?

Skus niekde zistit ake panely teraz pouzivaju odkedy tam machruju cinania. Sice philips pokial vlastni cast akcii nedovoli tam dat shit, ale volakedy pouzivali LG a Sharp, podla rozmeru kto co vyrabal. V case ked som ja kupoval mal LG panel lepsi poz. uhol a sharp bol zase v inom lepsi. Takze skus hladat, teraz to nesledujem, mozno stale pouzivaju tieto dve znacky.DAlo sa to zistit aj v servisnom menu .... R^

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

LG a SAMSUNG

tyto 2 značky doporučuji svým klientům......k ostatním nemám důvěru :((

DVB-S/S2 ( E-85 /28,5/23,5/19,2/13/ ), DVB-T/T2 ( Žižkov,Ládví,Cukrák,Černá hora,Buková hora, Ještěd, Jablonec,Sněžné jámy (PL),

pigfucker
Registrace: 5/2008

Phiilips????Ani omylem!!!!!!

milord
Registrace: 12/2005

Kludne philips o nic horsie ako ostatne crepy.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

největší střepy Samshit a el-dží no fuj...
Na dnešní dobu implementovaných korejsko čínských kur.tek
je slušná tv Panasonis.Sharp Sony Toshiba A některý Finlux
zdar

kuldan
Registrace: 11/2006

Já mám 5007K obraz stejný kvality jako Panasonik ten mám taky ,ale TV Philips je horší na ovládání třeba ladit kanály,přehazovat programy , doladění TV atd. podle panasoniku ten je jednoduší :laughing:

standa111
Registrace: 11/2009

Od samšuntu nic. Ani samsung galaxy s4!
Fuuuuuj!!!!!

Kasr
Registrace: 8/2008

TO:všem, děkuji za příspěvky, ale mám s Philipsem dobré zkušenosti a v případě využití externího receiveru, řazení programových pozic neřeším..jde mi o srovnání v cenové hladině kolem 10 tis. Děkuji..

Pájík
Registrace: 1/2006

Pod 4 řadu nelez ,např.PHILIPS 42PFL4007H koupíš za cca 11000 kč.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

Správne pod radu 4000 nechod!Svokrovi som kúpil 3000 neviem presné číslo 37palec a ten obraz (nevhodné slovo) to je ešte pekne napísané.Ja mám 7000kovu radu a spokojnosť.

T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich

THXKO
Registrace: 3/2010
Galerie: THXKO

Ty ho musis mat rad toho svokra.........ale ako vsade inde s cenou a vybavou suvisi kvalita. U ktorej znacky je to inak?

liquere

O to nejde či ho mám rad,ale chcel lacný.Za malo penez málo muziky.

THXKO

MOJA RADA ZNIE:ZOžEN SI KATALOG PHILLIPSU,POPOZERAJ PARAMETRE KAžDEHO TIPU, SPYTAJ SA RODIčOV čO BY OD TELKY VYžADOVALI NO A POTOM šUP DO OBCHODU A DOJEDNAVAJ CENU NEPOLAVUJ URčITE BUDEš SPOKOJNý/á

mmilka
Registrace: 8/2013

@mmilka

Nekrič na nás tak,nabudúce trochu tichšie...:-)

Octagon 8008 mini Karty SKY DE, Skylink Astra 19.2E,23.5E,Thor 0.8W

Mego
Registrace: 2/2010

Nechodil

bych pod řadu 9. R^

hobo
Registrace: 1/2007

hobo

9rada ja najlepšia to bez debaty,ale za akú cenu!Málo kto vyhodí 2tis eúr za telku.To už radšej počkať a od 4tis eúr začínajú 4K :))) Dovtedy kúpiť nejaký stred a hotovo.V kútiku duše sa teším na 4K a aj 8K,ale kým tak začnú vysielať sk-cz programy tak obávam sa že toho sa nedočkám :laughing:

THXKO

Mozem spresnit - kto vyhodi 2000€ za telku u nas ? Pricom ale podobnu cenu mau aj ine znacky v urcitej kategorii kvality. R^

liquere

liguere

Tak tak.Stačí se podívat na nejvyšší řadu namátkou třeba Sony že ano? ;) Ne že by byla špatná to vubec ne ale cena je také srovnatelná.

hobo
Registrace: 1/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra