![]() |
|
LG 47LA690S DTS.HD.MAProsím Vás mám TV 3D značky LG 47LA690S,jde nějak propojit audio v té nejlepší kvalitě DTS.HD.MA,TRUE HD,mám AV zesilovač ONKYO,který tyhle formáty podporuje.Napadá mě nějak přes HDMI kabel?Optika umí,jen DTS.Díky moc za info. |
Schettl
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 81 |
![]() |
|
RE: LG 47LA690S DTS.HD.MAAle musíš mať aj patričný zdroj z ktorého Ti DTS Master audio pôjde.Nerozumiem prečo chceš prepajať Tv z receiverom.DTS MA.Prečo si zdroj (Blu-ray) neprepojiš na priamo do onkia?Najlepšia cesta je priama cesta nie?Zo satelitu dostaneš maximálne Dolby Digital plus,myslím že na 19,2e vysiela nejaká nemecká stanica.T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
RE: LG 47LA690S DTS.HD.MAPtám se, protože nemám Bluray přehrávač.Mám jen Externí hardisk který připojím k tv a přehrává mě MKV HD RIPY z Bluray disku z DTS.HD.MA ozvučením.A mám WD TV a ten kodeky dtshdma nemá koupenou licenci,tak pouští jen DTS. |
Schettl
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 81 |
![]() |
|
RE: LG 47LA690S DTS.HD.MAZ Tv to nedostaneš,vyskúšaj z pevného disku priamo do receivera a z receivera do tv.Terajšie receivery to vedia ale iba cez HDMI!T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
![]() |