![]() |
|
Homecast 3200 CIIRProtože mně odešel přijímač Optibox Anaconda Plus, rozhodl jsem se, že si objednám Homecast 3200 CIIR.Mám proto dva dotazy.1. Je pro tento přijímač nějaký Setting / Channel editor ? 2. Bude mně v tomto korektně spolupracovat Viacces modul. Má to někdo odzkoušeno ? Děkuji za každou radu. |
Marci
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 117 |
![]() |
|
RE: Homecast 3200 CIIRtento prijimac nebrat, uz to bolo preberane viackrat. ma dost nedostatkov. |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 230 |
![]() |
|
RE: Homecast 3200 CIIRA který tedy mám objednat? Preferuji Irdeto/ICE alespoň jeden CI slot, lépe dva. |
Marci
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 117 |
![]() |
|
RE: Homecast 3200 CIIRoptibox zebra / nie mini, nema slot/ |
satan
![]() |
|
satana jaké má problémy ten Homecast ? |
petrpupa
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 413 |
![]() |
|
Homecast 3200CIIRNeviem aké nedostatky má Homecast 3200CIIR?Ale ja ho mám skoro 2 roky a nemám s ním žiadné problémy!Ked som ho kúpil,mal tam starý soft.trochu mrzol,alebo pri prepínaní sa sám reštartol.Ale zmenil som na najnovšiu verziu softu a odvtedy s ním nemám problémy.Je velmi jednoduchý,pokial nechce niekto e m u,tak je to celkom slušný prístroj.(zo Skylink ready).Pred tým som mal tiež Homecast ale em150CR a s tým tiež neboli problémy.Ja som zasa počul na Optibox Zebra nepekné veci |
sestak78
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 134 |
![]() |
|
petrv minulosti bolo svojvolne vymazavanie do tov. nastavenia, napr. po zamrznuti. zostali svietit len ledky, pomohlo len oprava z usb kluca cez panelovu skratku. zdvojovanie, pripadne zle precislovanie stanice. ked presuniem stanicu z napr. 999 pozicie na novu poziciu napr. 22, moze zostat povodne cislo 999. hladanie podla abecedy - modre tlacitko, katastrofa. ladenie HD programov, tiez katastrofa, lepsie doladit rucne. ani posledny soft nieje idealny. uz ked ho vidim, mam obavy ako dopadne preladenie stanic. po stiahnuti noveho softu sa poskodili nahravky v HDD, ak bol vtedy zasunuty, dalej bolo nutne spravit reset pinu na karte, aby sa dalo znova nahravat. same pozitiva. mal som aj seting v kluci, ale tento prijimac uz nemusim. na viac hriechov sa momentalne nepamatam. |
satan
![]() |
|
RE: Homecast 3200 CIIRO Homecastech se zde napsalo dost. Nebrat. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
sestak78ja som chcel len poradit, je to na kazdom co si kupi. |
satan
![]() |
|
RE: Homecast 3200 CIIRHDbox 9105plus ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: Homecast 3200 CIIROptibox Zebra, spokojenost. Optibox Pony a Optibox mini nebrat. Dokud to jde, tak ještě Technisat Technistar SIR je kvalitní a bezproblémový. Technisat Digistar nebrat, to už čajna šit. Bavíme-li se o Šitlink ready přijímačích. Ostatní jejich křápy míjím.VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
RE: Homecast 3200 CIIRV Zebře jsme myslím zkoušel i Viaccess modul na Švýcary. Setting na co? Každýmu vyhovuje něco jinýho. Nejjednodušší řešení je scanovat TP podle toho jaké preferuju programy a postupně je třídit dle libosti. Fastscan je pro mě na houby, někomu může vyhovovat, osobně preferuju svobodu volby svojí programové předvolby. :)))VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
RE:Homecast 3200 CIIRJedna OptiboX Zebra mi leží pod postelí,kdyby někdo chtěl.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RE: Homecast 3200 CIIRDnes som daval do zebry viacces zo svajciarmi a chodilo to perfektne. v citacke ice sk vymena. |
satan
![]() |
|
![]() |