![]() |
|
karta cyfra+tak jsem kouknul na satsklep a polaci pekne upravili ceny za karty na PL. nejlevnejsi prijde na 2349 zl.my jsme je meli za 1199 zl.to je dost velky rozdil. |
pluhy
Registrace: 9/2013 Příspěvků: 126 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
RE: karta cyfra+Veru tak...558€ + doprava, to je dost. :(AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 632 |
![]() |
|
RE: karta cyfra+Tak to je iná pálka teda. :bigeyes: |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
kdo zavahalma ted smulu :laughing: skuste to ješte tady -- http://www.satpol.co.uk/pl/51-prepaid -- |
WADER
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 1 077 |
![]() |
|
RE: karta cyfra+Nevim v čom se to lisi ,na ci/jaky popud,to nekdo zdrazil az o bezmala 7 000,- Kc?A kde je vlastne ta anglicka liga?Je to vubec prodejne? |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: karta cyfra+Je tam i karta s dekodérem se stanicemi Canal+ na 12 měsíců za 1299 zlotých, samozřejmě s možností prodloužení o další rok.Aspoň to když už ty ceny upravili. |
Antonio20
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 953 |
![]() |
|
RE: karta cyfra+Navíc nedošlo podle mě ke zdražení, protože máte paket Start s Canal+ a ten stál tuším 1200 zlotých, za těch 2349 zl je to paket Platinum s Canal+.To jen aby byli uvedeny věci na pravou míru.Zkusím večer napsat mail jestli budou v nabídce ty původní karty. |
Antonio20
![]() |
|
RE: karta cyfra+pani s...e to isti. na cely rok komplet orbit za 70€ a uplne bez najmensich problemov len terba hladat poskytovatela :))) :))) :))) :)))motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 808 |
![]() |
|
drtobez tych poctivych zakaznikov, co si platia za sluzby, by si nemal ani ty ziadneho poskytovatela Rv Rv Rv |
mar10
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 99 |
![]() |
|
karta cyfra+kamarát google... |
ivik
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 208 |
![]() |
|
súhlas mar10Kto používa sharing, ničí službu ako takú! Oko by som prižmúril iba pri provideroch, ktorých si tu nevieš ofiko zaobstarať...sky uk a pod. |
pista83
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 341 |
![]() |
|
súhlas mar10sky uk - úplne bez problému... ! budem sa opakovať, kamarát google |
ivik
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 208 |
![]() |
|
RE: karta cyfra+Pravda je castecna,provider musi zvolit takove technicko-obchodni reseni (a zejmena funkcni),aby omezil uvedene moznosti (a podle cenove politiky, tam jista ztrata jiz je zapoctena).Moznost sharovani zcela jiste podporila zase prodej "linuxovych" prijimacu atd...Bohuzel vznikly ARIVY,AMIKA ...a dalsi znacky,ktere nemusim,ale to je tak vsechno,co proti tomu mohu delat:)-(at si kazdy soudruh zakoupi dle sveho vkusu).Kdyz to nepujde,tak asi nebude sharovat nikdo.Nektere zahranicni platformy si tezko muze nekdo dovolit.Bohuzel ,za zahranicni je nutno jiz oznacit i platformy lucemburske:). |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: karta cyfra+Niekedy si myslím, že provideri do istej miery so sharingom aj rátajú, teda ktovie či to nie je aj nejaká dohoda s vývojármi hw a sw, ale nechcem byť za konšpirátora :-) Čo vy na to? |
pista83
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 341 |
![]() |
|
RE: karta cyfra+Mate niekto skusenosti s tymto obchodom: http://cardsplitter.pl/?Dakujem |
frluk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 58 |
![]() |
|
karta cyfra+dotaz na antonia 20 jestli psal do toho satsklepu ohledne tech puvodnich karet na canal+ za 1199zl jestli budou znova v prodeji.ja ji mam mesic tak ze me to v soucastnosti tolik nevadi,ale muj znami ma zajem tak to sonduji.nejlevnejsi s nabidkou na PL je dvakrat drazsi i kdyz s vetsi nabidkou programu.dik za info |
pluhy
![]() |
|
RE: karta cyfra+No přidali evropskou ligu a je jesný že se to muselo někde projevit. Ale počítám že teprve čas ukáže. Vono polákom se to nebude líbit. Nejsou národ jako mi a ryli pořád držkou zem :fuming: |
jiri51
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 412 |
![]() |
|
@ pluhyAno psal jsem jim mail ale až dnes odpoledne, taky jsem zvědavej, protože mám zájem o tu kartu.Napíšu co mi odepíšou. |
Antonio20
![]() |
|
RE: karta cyfra+No koukal sem na tu nabídku canal+ platinium tak sem rozhodnutej. Až mi za rok skončí platnost karty tak beru tuhle. Jsou tam Eurosporty dyskovery animal planet atd. Vše samozřejmě v HD. A samozřejmě že zruším ten pochybnej šutlink.R^ |
jiri51
![]() |
|
RE: karta cyfra+Dotaz jsem poslal už včera a zatím bez odpovědi - chybí mi tam pár detailů, které jsou u Satsklepu. Bacha na kartu Start (je bez C+). Platinum je tedy kommfort, proti kterýmu může jít celý Skylink do... a Full za litr měsíčně - na to jsou místní provideři krátcí. Kecy o kostičkování na Skylinku si pak může číst jenom nějaký Jarda ze Skylinku a diskutovat o tom můžou borci se sharem, kteří jenom podporujou celý M7crew za pár baků . Já si rád zaplatím legál a stydět se za to nebudu. Počkáme na odpovědi od majitelů a uvidíme. |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
pf09Počítám, že nám odpoví až v pondělí a podle toho se pak zařídím.Myslím si, že nc+ má dobrou nabídku stanic za dobré peníze, o HD ani nemluvě. |
Antonio20
![]() |
|
odpověď cardsplitterOdpověď přišla před pár minutami - karty jsou aktivní v době odeslání, není problém se zasíláním do celého světa, takže spokojenost. R^ |
pf09
![]() |
|
Satsklep Cyfra+SportOde dneška nová karta za vbratru 10 tisíc na 18 měsíců se slušnou HD výbavou (40HD + OrangeSport a TVPsport). |
pf09
![]() |
|
cyfra+Koukal jsem na ni.Paradni karta na sport za slusnou cenu,ale hlavne kvalita obrazu v HD.Kdybych nemel mesic starou,tak do ni hned jdu.Je tam zase vice sledovani jinych sportu,hlavne basket a tenis.Super karta. |
pluhy
![]() |
|
RE: karta cyfra+Tak to nemá chybu, jsou tam i eurosporty. Snad vydrží ještě rok než mi vyprší platnost karty. Proč to jde jinde a tady je furt taková s...ka. :bomb: |
jiri51
![]() |
|
RE: karta cyfra+Ano je to přesně tak, karty s paketem Start s Canal+ už nebudou v nabídce satsklepu. :( Za to mají novou kartu nc+ paket Canal+Sport za 1599 zl na 18 měsíců a musím říct, že vypadá opravdu skvěle. |
Antonio20
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |