![]() |
|
Doporučte Linux sat.přistrojChci si koupit prvni linuxový HD settobox nejlepe dualbot a combo S2,DvbT.Mam vyhlidnute Amiko Alien2 Twin.Co byste doporučili rad bych znal postřehy majitelů na Amiko Alien.Vu+DUO 4K SE,BlackHole 3.1.0H.Octagon SF8008 OpenAtv6,4 100 Emme Esse 100.Motor DIGIPOWER SG2100A.85E-30w.TV65Samsung QE65Q80T.Dab anténa VATEN DAB 10PZ.
|
ROSTA
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 713 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 66 | |
![]() |
|
RE: Doporučte Linux sat.přistrojInak "vraj" to ber ako pisem je medialink ixus to iste ako ten xtrend 4000. Ale to som len neikde cital, nemal som ho v ruke. Skus pobehat po nete, mozno zistis viac ani neviem ako je to cenovo - ber to len ako info z netu.hdpe ani ja nemusim interny disk..... Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Doporučte Linux sat.přistrojPokud by měl být na hraní,pořiď si "Pinguluse"!Můžeš v něm mít "Alena"i Engmu2.Je svým způsobem blbovzdorný,co pokazíš-opravíš a co se dá do něj narvat(je toho moc).Pořád si s ním hraji a stále mně překvapuje v možnosti experimentování.Pokud nechceš experimentovat dáš "spark"a jen pluginy reguluješ,na co se chceš koukat.Bohužel jsem ještě na něm neproniknul do tajů zdílení.Co se týče emulace,za pomocí pluginů je tam vše.Je velmy malý,ale ku podivu velmy šikovný přijmač.Já jsem si jej kopil jen na hraní a nelituji.Nemám zájem vychvalovat,nejsem prodejce. :) :) R^ |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
Doporučuji DM800seDoporučuji DM800se - klon - cena kolem 5000 Kč.Do budoucna určitě ohodnotíš ... T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 206 |
![]() |
|
RE: Doporučte Linux sat.přistrojTed kuknu na ten Dreambox DM 800 HD ted kuknul na ten bazarek ta cena je supr.a ted babo rad.Vu+DUO 4K SE,BlackHole 3.1.0H.Octagon SF8008 OpenAtv6,4 100 Emme Esse 100.Motor DIGIPOWER SG2100A.85E-30w.TV65Samsung QE65Q80T.Dab anténa VATEN DAB 10PZ.
|
ROSTA
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 713 |
![]() |
|
RE: Doporučte Linux sat.přistrojZzaner, tak kontaktuj prodejce aby ti poradil s tím šarikem ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 762 |
![]() |
|
drobečekPokud to ten prodejce umí?Ty nevíš jak na to? :) |
zzaner
![]() |
|
RE: Doporučte Linux sat.přistrojNo tak to není prodejce, ale podejce krabic ;) :)))Tvůj stroj neznám, ale bude to podobné jako u jiných linuxů :8) Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
![]() |
|
RE: Doporučte Linux sat.přistrojNapiš jak je to u jiných Linuxú,Dik. |
zzaner
![]() |
|
DreamProdán, objednán Xtrend 4000Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 2 656 |
![]() |
|
RE: Doporučte Linux sat.přistrojTak koncom tyzdna napises prve skusenosti.... R^ ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Doporučte Linux sat.přistrojzzaner, vše je popsáno např. na ab-foru, třeba použítí pluginu oscam a jeho konfigurace ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
![]() |
|
RE: Doporučte Linux sat.přistrojUž jsem to zkoušel také přes oscam,přešlapuji,poposedám,vím že je to mezi DO a židlí,bohužel!Ještě to znovu skusím,snád se to časem povede. :) Rv |
zzaner
![]() |
|
RE: Doporučte Linux sat.přistrojTaky uvažuji znovu nad 9105+ nebo tím X-trendem 4000. Já vlastně žádné funkce ani drahotu nepotřebuji, mám jen tři podmínky. Nesmí být ready, Ali a musí mít aspoň 1CI slot. X-trend prý má o něco hůře provedené DO, ostatní HW ale chválen. U HD-boxu mi hlavně vadí, že už jsem ho měl.. :))Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Doporučte Linux sat.přistrojTome ale ET-4000 nema CI bacha !Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Doporučte Linux sat.přistrojVidíš jsem si zatím ani nevšiml. Pak už mi zbývá jen skytec nerine, což by měl být hdbox v bleděmodrým s druhou čtečkou, hezčím displayem a stejně kvalitním DO..pak už jen vu+ solo, které haníte jak obrazově, tak provedením ovladače.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Tomik535vu solo je super,jen ten obraz ,ale pokud nemáš srovnání,budeš si pochvalovat a nakonec si zvykneš,jako tisíce dalších spokojených R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 384 |
![]() |
|
RE: Doporučte Linux sat.přistrojJa ho nehanim sice mam UNO. Ale pozri MK/Maxdigital XP1000 procak ako et4000 ale ma aj CI. Ale ci je v predaji v CZ neviem......nakoniec sa da aj z vonku objednat.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Doporučte Linux sat.přistrojSrovnání s čím? S tím tvým mediablinkem? To už nechci dále komentovat. Mám srovnání s několika, ale rozdíl vidím jen u nejlevnějších Alikřápů. Mí oblíbení Technisat, Humax, velká Zebra nebo HDbox jsou obrazově bezproblémů. Jen zrovna nevidím důvod proč za VU vysolit téměř o dvojku více a přitom si nechci podruhé kupovat stejný přijímač, který sice má mouchy, ale za svou cenu mu nevidím konkurenta.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Tomik535tak VU nesnese srovnání,téměř s ničím,hlavně u SD programů ;Pu HD celkem koukatelné,co se týká medialinků,bliješ na špatném místě,ale u tebe nic nemožného R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Doporučte Linux sat.přistrojJestli mohu svůj názor tak v minulosti jsem měl asi pět dreamboxů jak origo tak klony.Ani s jedním jsem neměl problémy.Dnes kdyby byly zbytečný prašule takbych na 100% šel do Gigablue...http://linux-tv.com/receiver/gigablue-hd-quad-review/ Kdyby náhodou někdo měl zájem o DM800HDse klon bezproblémový stroj se spolehlivou image ještě v záruce tak se ozvěte...prodám a koupím si vysněný gigablue :)) Multifokus + motor
|
czRossi
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 183 |
![]() |
|
RE: Doporučte Linux sat.přistrojTak jsem vzal ten mediablink a jsem na ten zázrak zvědav :)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Tomik535jo tak ty bleješ a ještě jsi ho neviděl?,to nic,je to normální česká vlastnost,který model jsi objednal?,dal bych ti odkaz na nový soft,který ještě vylepšil i tak luxusní obraz hlavně SD,HD byly vždy nadstandartní kvality,počítej s tím,že je to 3 roky starý výrobek,má stále podporu,což se o jiných říci nedá R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
czRossimuzes mi dat na sebe kontakt |
jofan
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 173 |
![]() |
|
RE: Doporučte Linux sat.přistrojV popisu má 1čtečku + 1ci což se mi zda divné myslel jsem že byly jen 2 čtečky nebo 1+2ci. Tak uvidím co to vlastně dorazí foto z boku tam právě chybí. Me to prostě nedá a chci ten tvuj krám vidět.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Doporučte Linux sat.přistrojČím dál víc se mi začíná líbit Coolstream neo2,Tank je předražený !Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 915 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 66 | |
![]() |
|
![]() |