![]() |
|
Nelze přehrát nahrávky z 23.5E SkylinkUž asi týden mi nejdou na dvou Technistar SIR přehrát nahrávky z Astra 23,5 E. Časomíra v nahrávce běží, ale zobrazuje se jen černá obrazovka bez zvuku. Z ostatních družic bez problémů. Má někdo podobný problém?Nedrápali ve Skylinku zase nějaké kódování nebo co? :-/ DVB-T: 135Kč (ČT)
sledovani.tv: 0Kč (v síti partnera)
|
Suarez
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 50 |
![]() |
|
@SuarezNebyla nahrávka z kodované stanice?Možná je změna klíčů která znemožní otevření záznamu.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
zatím vyřešenoAno, zatím vyřešeno vyndáním a zpětným vložením karty, tak doufám, že už to bude fungovat normálně. Skylink by měl zákazníky na něco takového předem upozornit. Volal jsem známému který má stejný přijímač a ten ho prý šel kvůli tomu v pátek reklamovat.DVB-T: 135Kč (ČT)
|
Suarez
![]() |
|
RE: Nelze přehrát nahrávky z 23.5E SkylinkNo prostě Skylink ready, ani zadarmo ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
A proč by měli upozorňovat?Já například žádný takový problém nemám.....a nahrávám ze dvou typů přijímačů! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
RE: Nelze přehrát nahrávky z 23.5E SkylinkMi teď zadarmo režim bude končit, tak čím dál vážněji uvažuju, že Skylinku zamávám. :)))DVB-T: 135Kč (ČT)
|
Suarez
![]() |
|
SuarezSuarez proč odcházet vše funguje bez problémů. A lepšího a levného providera nenajdeš. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: Nelze přehrát nahrávky z 23.5E SkylinkTiež mám SIRa a mám spravených cca 120 nahrávok a všetko šlape bez problémov. Kartu Irdeto mám ale vloženú v CA module Smit Irdeto CI+ Takto sú nahrávky nekódované a je ich možno spracovávať aj v PC. |
thud
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 119 |
![]() |
|
SuarezStava se mi totez. Vyndat kartu me nenapadlo, dik za tip. Taky se mi casto stava, ze kdyz chci nektere zaznamy smazat, tak prijimac zamrzne a samovolne se restartuje. Netusim, cim to je, ale stane se to treba i petkrat za sebou. :ogre: |
esquire
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 512 |
![]() |
|
RE: Nelze přehrát nahrávky z 23.5E Skylinkchcelo to čítať trochu pred kúpou SIRa a vybrať si TechniStar S2 + CI-modul a všetko mohlo byť bez problémov- prehrávanie nahrávok mimo tento prijímač - žiadne problémy s fastscan |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: Nelze přehrát nahrávky z 23.5E SkylinkProblém môže byť v CI+. Ak je prijímač aj CI modul typu CI+, môže provider upravovať licenciu pre prehrávanie súboru. Ak máš modul alebo prijímač bez CI+, je prehrávanie dané firmvérom prijímača. |
bmilan5
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 13 |
![]() |
|
RE: Nelze přehrát nahrávky z 23.5E Skylink1/ všetky nové prijímače sú CI+, tomu sa neubrániš2/ toto zatiaľ robí len HD+ platforma a tam to funguje "perfektne" |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: Nelze přehrát nahrávky z 23.5E Skylink( Časomíra v nahrávce běží, ale zobrazuje se jen černá obrazovka bez zvuku. ) Stejnej prob. Ariva 202E HD + CA modul Smit Irdeto CI+ a karta ICE. Dříve se mě to stávalo,když nahrávka přesahovala půlnoc, ale nebylo to vždy. Myslel jsem si, že to bylo vlivem změny klíčů, ale teď se mě to stalo při nahrávce v odpol. hodinách. Navíc po nahrávání, když zapnu Arivu, tak není kanál ve favoritní skupině, ale ve skupině všech naladěných kanálů. Po přepnutí do favoritní skupiny hlásí zakódováno, po přepnutí na ČT 1 okamžitě naskočí obraz. |
knight
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 17 |
![]() |
|
RE: Nelze přehrát nahrávky z 23.5E SkylinkVšechno jede super na co si pořad stěžujete? |
emtech
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 378 |
![]() |
|
Nelze přehrát nahrávky z 23.5E Skylink (# 1613Technistar SIR nahrává a přehrává naprosto bez problémů perfektně! Chyba bude někde jinde! |
csman
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 180 |
![]() |
|
csmanjak dlouho tam máš nahrávky a z jakých programů a ze slotu,nebo modulu? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
pierrepetrPrvní nahrávky jsem pořídil v prosinci loňského roku z BRAVA HDTV a Unitel Klassica. Kartu mám ve slotu. Vložením karty do stejného typu přístroje a připojením hd je ale tma. Nevím, zda to je příliš krátká doba na nějaké závěry. |
csman
![]() |
|
csmana připojením HDD k PC můžeš koukat? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
csmanco až si koupíš jednou jiný přijímač,nahrávky k ničemu R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrPřipojením k pc bohužel nekoukám, ale doufám, že mi Technisat SIR vydrží ještě pár let. Zatím jsem s ním nadmíru spokojen. Žádné chyby, jen to přepínání kanálů by mohlo být svižnější. Přijímám s ním 28°,23.5°,19.2° a 13° a ve slotu polskou TNK. |
csman
![]() |
|
csmanno s tím asi nic neuděláš,to je jedna z podmínek šítlingredy,já jdu jinou cestou,mám rád svobodu,ale je to věc každého,ať se daří R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
![]() |