Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Zpoplatněný konkurenční web

Co tomu říkáte? Myslíte si, že za to bude ochoten někdo platit?

Vantage HD7100TS, HDD WD My Book 500GB, Strong SG2100, Diablo 2.3,Skylink, Digi TV, Freesat. Díky za každý nový HD program.

alda10
Registrace: 9/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Zpoplatněný konkurenční web

...iba za 3900,- Kč/rok...
...a to sa oplatí!!! :laughing: :laughing: :laughing:
...a dúfam, že k tomu ešte príde šek na Sevisný Poplatok...

...zdá sa, že film Šmejdi nebude mať iba druhé, ale aj tretie pokračovanie... Rv Rv Rv

brga
Registrace: 9/2009

...kua a to je ešte k tomu tých 3900,- Kč bez DPH!!!
...som si teraz ešte raz prečítal "zdroj"...

:laughing: :laughing: :laughing:

brga
Registrace: 9/2009

Taky doufám že je tato nenažranost položí.
Já už z principu s nimi končím ještě že jsou i jiné stránky.
Plný souhlas s ojoj tak by to dávalo smysl.

Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB

satmam
Registrace: 8/2009

Jak už řekla Anička Dajdou: je to jejich rozhodnutí, i když špatné, ale nejhorší na tom je to, že uvádějí zcela zavádějící ceny, kdy v jedné větě píšou: "ročně 3900Kč bez DPH nebo jeden článek 50Kč včetně DPH" no to je normálně fakt řadí mezi Šmějdy Rv

.................

kaspi
Registrace: 1/2006

kaspi

Aha, tak oni jednoznačně napíší, že toto je bez DPH a toto s DPH, všechno stejným písmem a barevně to odliší a je to zavádějící? Někteří už jste tady tak zblblí, že jednou budete napadat, když tu někdo napíše že 1+1=2.

Hm, to jsem asi neměl. Teď budu považován za agenta konkurenčního webu.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

200e rocne? :O
volakdo asi stlacil nulu navyse

matho
Registrace: 2/2006

No u nás je mediálne spoplatnené tiež ale cena je 3.9 za mesiac A je to balík médií A nie 1 web. Ale čo som pozeral tu sa spoplatnili len špecializované články O sledovanosti tak 3 denne ale tá cena? :laughing: na čom frčia.? :bigeyes:

Cryptobox 550hd

ceco1212
Registrace: 8/2010

Zaplatí si to inzerenti a ředitelé. Ti budou sledovat koláče sledovanosti, jestli jejich program v daném okamžiku propadl a porazila ho konkurence!
Viz.komentáře v pravo jak je to super od:
Janis Sidovský
producent
Milan Fridrich
programový ředitel České televize
Kateřina Fričová
bývalá generální ředitelka televize Prima
......................................................
Ještě tak inzerenti, aby věděli kam umístit reklamu do velké sledovanosti.
Ale koho z nás zde v tomto fóru zajímá, jakou sledovanost v konkrétním čase měl ten, či onen program na jisté stanici.Kdo koho porazil ve sledovanosti.Či kdo se s kým, kde sešel a kdo moderuje to a tam.
K čemu to je pro nás dobré?!
Nic přínosného pro běžného člověka v tom nevidím :-/

Já jsem rád, když funguje co fungovat má a pokud něco nepojede, tak to potřebuju znát s předstihem! To je pro mě životně důležité a ne nějaký koláč sledovanosti v daném okamžiku :)
Chápu však , že někdo bez něj nemůže být ;)

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

Za mesiac to delnicka trida na cele s pracujicim lidem zrusi po volbach..... R^ :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Za mesiac to delnicka trida na cele s pracujicim lidem zrusi po volbach..... R^ :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

Tak tak R^ Plány imperialistů zhatí naši vepři boubelatí!

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535

:))) uz mi chyba len hdpe.... R^

liquere

Synci vy už dřete hned z rána.. :)))

Tomik535

Námět pro parabolu.cz
Zavést prémiovou sekci pro technicky založené klienty třebas za 1000,- Kč za rok, kde M7 Skylink, České radiokomunikace, Progress Digital, FreeSat, Upc budou hlásit své výpadky v daném okamžiku a na mobil mi přijde SMS se zněním:
Dobrý den upozorňujeme, že dne xy bude odstávka, či je výpadek na službě xy! Až zas budu na střeše a najednou se mi rozdrnčí telefon s cca 100 klienty, že jim nejde program, budu vědět co se děje a mohu jim podat korektní odpověď R^ :laughing: R^
To by šlo ne?

Parabola je rozcestník a jisté špičky s ní komunikují. S námi nee :crying: Viz zde některá témata...tak co máme lépe udělat...Komunikovat :)

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1

Do hlasové schránky si nahrej vzkaz:
Vážený zákazníku, můj poskytovatel komunikačních služeb má zrovna podobný výpadek jako váš poskytovatel televizního vysílání. Jestliže se mi stále nemůžete dovolat, je pravděpodobné, že některému z mých zákazníků stále obraz nenaskočil. Zkuste to prosím později, děkuji za pochopení a přeji krásný den. Nakonec přidej větu koho by měli volit aby se jim to už nikdy nestalo a ještě od té strany vyděláš majlant!

Tomik535

konkurencia

si kritiku zlizne, pretoze si dovolila spoplatnit web sluzby ako jedna z prvych v csl. nebudem vobec prekvapeny ked budu po case spoplatne skoro vsetky web-y pre uzivatelov a nakoniec bude spoplatneny aj vzduch...teda jeho dychanie a budeme si cerstvy vzduch kupovat v pet flasiach nakupnych centier ako pitnu vodu...uz pomoze len navrat k prvotnoposolnej spolocnosti. vivat tech. pokrok.

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

bohusu

Musis myslet trídne! Pamats ako kamery putovali po ciare okolo celej CSSR, ked sa likvidovali ostatne drôty aby kazdy videl rucanie zeleznej opony?
Teraz nove technolgie vyuzivame z velkej casti len a len na to, aby sme obmedzovali slobodny pristup vsade a ryzovali na ludoch. Ale ked sa ma financovat novy liek alebo nieco do nemocnice nie su prachy. Ale na chov krokodilov mame....... R^

liquere

Ale vždyť na tom webu se žádný prémiový obsah nenachází! Je to spíše bulvár.
Tak za co chtějí po čtenářích zaplatit?

Martin79

taky si rikam odkud vezmou 40 premiovych clanku mesicne.
jinak ja bych ani 390kc za rok nezaplatil, dyt jsem statistiky sledovanosi ani ted nekoukal, no ja jsel ale vubec nejsem zaniceny digitak, zjistime si nove info odjinud.
dam 50kc na modernizaci tohoto webu a diskuze, udelejte takovy na webu penizometer kolik potrebujete a kolik lidi poslou a mozna uz po dvaceti letech se tu ukaze neco noveho.

sioga_bs

@Martin79 - To bude preto, lebo si si zatial ziadny premiovy obsah nezaplatil ;)

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

NEprémiový obsah

Mě by zajímalo, jaký bude ten NEprémiový obsah, který na DZ zůstane, protože co si budem povídat, na těch stránkách nic zajímavého, co by nebylo i jinde na webu nikdy nebylo

Ferguson Ariva 200, motor 53E - 30W. Skylink + TNK

patriklib
Registrace: 2/2013

Každá kvalitní informace něco stojí... To je jako s vínem, někomu stačí krabicový patok téměř zadarmo, jiný si koupí lahvinku za 250 Kč. :8)

Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS

Dusan
Registrace: 9/2004

Co na to Chocholoušek? :laughing: :laughing: :laughing:

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT

Zdar synci:) Hudba bude i maslo bude i signalni stena bude i kontrolni pas bude...i SUPI budou:) - 11.rota PS Suchdol n.L.
Jinak souhlasim,ze urcite informace musi,jsou a budou zpoplatneny,tedy patrne pres web jiz zadarmo neurochirurgii nevystudujeme :).Neni spatna myslenka jakehosi poplatku odborneho fora,kdy ucastnik dostane relevantni odpoved (pokud existuje).Jsem rovnez clenem placeneho webu IN-EL (cca do 2 000,-Kc/rok) a kdyz mam jakysik "spek",pak tame odpovi fundovane na otazku Ing.Kriz (normotvurce,nevim zda i soucasny,nebot na nekterych blabolech numeze nesti podil) a musim rici,ze se mi to v pohode vyplati.O serveru .bla.bla .bla...se da polemizovat,co zde muzeme za 3 900,- Kc + DPHE noveho zjistit,kdyz Amerika jiz byla objevena:).
A samozrejme je potreba myslet politicky!

hdpe
Registrace: 11/2007

Předpokládám že kdybych si těch padesát kaček zaplatil tak že zmizí ze stránky veškerá reklama.

Kema
Registrace: 6/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra