![]() |
|
MUX4 v ŠumperkuNa 42k už vysílá MUX4 v Šumperku - 6 programů |
VPitrs
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 14 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40 | |
![]() |
|
tak snadprodlužku R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: MUX4 v Šumperkuzkoušel jsem chodit kam dosáhla a nic antena na (nevhodné slovo) |
kuri75
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 316 |
![]() |
|
RE: MUX4 v Šumperkukurnik když z pradědu to šlape ,tak kde je problém |
kuri75
![]() |
|
to alepřeháníš,takový titul"anténa" si tento krám nezaslouží,zkus hodit kus drátu z okna,to může být "anténa" R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: MUX4 v Šumperkuporaď mi nějakou kvalitní ,ale vnitřní anténu . normálně mám satelit . pozemák je jen náhrada. |
kuri75
![]() |
|
mohu tiporadit,až budu znát tvoji sílu pole,ty mě můžeš poradit nějaké brýle pro mě? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: MUX4 v Šumperkujak mám vědět sílu pole nevím |
kuri75
![]() |
|
změřit,já taky musím nechat změřit dioptrie,jsou parametry,které nejsou vidět a přesto se dají změřit,na dálku to nejde,můžeš ještě navštívit prodejnu v místě,kde znají trošku příjmové možnosti v této lokalitě R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: MUX4 v ŠumperkuKoupil jsem male české sito,do něho širokopas.zes.Teroz 18db,a lapím vše co v okruhu Havířova jenom pískne,nedávná udržba na Katovicích-ja čuměl na OPOLE 23,34,46 kanál,cs mám vše,jen slováci jedou z opačného směru! :lookaround: :O :lookaround:Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
spykoto je jistě možné,ale tazatel ani neuvádí polohu bytu,jestli suterén,nebo 8. patro s výhledem na vysílač,já brýle nenosím,to byl příměr,pro lepší pochopení problematiky R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: MUX4 v Šumperkupanelák v přízemí |
kuri75
![]() |
|
RE: MUX4 v Šumperkua okna máš na sever???když to jede Kamilovi v Bludově tak to musí jet i tobě, ovšem panelák je klec tak že u okna , také je možné že jsi zastíněný kravínem ? Nebo ti ten pokojový zázrak zahltí Praděd !? Zkus pokojovou bez zesilovače, nebo na střeše bohužel ! Nebo máš okna na jih a chytáš Kojál a v tom případku jsi zastíněn , možná i chytáš Praděd ale Senová je na jižní straně v přízemí železobetonového monstra odstíněná . Nebo (málo pravděpodobné) jsi na tom jako talíř v jiném vlákně ? :lookaround: |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
tonkuon má jen 1.7m kábel,k oknu to nedá,ale 3.5w je super R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: MUX4 v Šumperkušak si mu poradi prodlužku, k vůli tomu musel do města ! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
tonkuzatím se neozval,asi mu to jede,nebo montuje prodlužky R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40 | |
![]() |
|
![]() |