![]() |
|
VU+ uno nebo Xtrend 5000?A taky proč?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 123 | |
![]() |
|
RE: VU+ uno nebo Xtrend 5000?me se stalo ze HDMI uplne zablokoval Opticum X403p proste se nenastartoval,proto bych to zkusil na jine TV a pres ten scart jestli nabehne,doporucil bych posledni vec,pri vymene prijimace bych si ho mozna nechal rovnou nastavit... |
gsmobil
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 496 |
![]() |
|
gsmobiljj, vyzkouším to v jiné bedně.... Jinak jsem přešel na XT Alliance image, jede fakt dobře, ale ukazatel signálu mu ukazuje o třetinu míň... místo 13dB u OpenPLI jen 10.... ale jsou to jen čísla, tuner zcela jiszě míň citlivý nebude :-)Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 2 656 |
![]() |
|
Mám toho dost.....!!!!Z ničeho nic v prohlížeči pluginů ani jeden nevidím!! Prostě se na ně nemohu dostat, ale samozřejmě tam jsou!! Ku*va drát!!!!Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
![]() |
|
NedodělekPo Továrním resetu vše OK.... no tak abych to shrnul, HW silný stroj se špičkovým obrazem, ale narozdíl od roky šlechtěného Dreamu je to zatím, jak správně podotkl Liquere, jen polotovar..... zatím...Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
![]() |
|
RE: VU+ uno nebo Xtrend 5000?Aspon vies preco som hned na zaciatku odpovedal Tomikovi tak, ako som odpovedal. Tym netvrdim, ze su ludia co su spokojní s touto masinou, holt mal si smolu, problem je, ze nie si sam kto takto dopadol, preto som to napisal..........pouvazuj o VU+. Osobne xtrend by som kupoval len od 9200 hore, ale to zase nie kazdy potrebuje, ani ja.Maj sa. ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
to liquereNad VU samozřejmě uvažuju, ale XT si nechám, spíše upgradeuju staré osmikilo :-)Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
![]() |
|
RE: VU+ uno nebo Xtrend 5000?O coolstream neo2 se zajímám taky,informací je však žalostně málo,je tu sice možnost-požádat přímo dovozce+něco je zde,ale je to trochu samochvála ! :ONe všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
@Tomik535Přímá otázka na tebe: Proč nejdeš do VU+Solo2 ??I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
RE: VU+ uno nebo Xtrend 5000?Díky za tip. Až se rozhodnu za sat přijímač utratit 8-9k, určitě bude jedním z kandidátů. Zatím jsem vzal nová zimní 16" pneu a na vyzkoušení Skytec Nerine za 2.8k. 2 karty současně bez problému, 2 sloty do rezervy, přehledné DO, velmi pěkný bílý vfd display, PVR na jednotuner luxusní, podpora wifi sticku. Další síťové možnosti nevyužívám ani na 20%.Kdybych nepotřeboval nekódované nahrávání na disk v NTFS, tak mi zcela vyhoví o tisícovku levnější Ariva 202 s parádním přepínáním programů z favoritních skupin. Až se budu hodně nudit, zkusím co mi v této oblasti může přinést Enigma2. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: VU+ uno nebo Xtrend 5000?HM, šalamounská odpověď a nahrávání je to, co mi nikdy moc nebralo.Něco jednou za čas přes VLC, něco si stáhnu, ale střádat filmy-co s tim.Stejně je to starý. Poslední dobou spíš vyhazuju a mažu.I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
RE: VU+ uno nebo Xtrend 5000?Taky nevidím důvod něco archivovat. Nahrávám spíše různé koncerty, které si pak kdykoliv pustím vícekrát nebo občas pořad, na který zrovna nemám čas koukat. Ušetřené prachy rozhodně raději vrazím do zobrazovače, zde popisované propastné rozdíly mezi různými přijímači beru s rezervou. Když tomu ale někdo opravdu chce věřit a ještě mi popisuje jak má na své 1024x768 PX80 ze 4metrů super obraz... :)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: VU+ uno nebo Xtrend 5000?no prece jenom nic proti,ale ja nemuzu porovnavat STi sh4 procesory a broadcom,jako Xtrend ET4000 je super masinka,za tim si stojim,popisovana zavada je zvlastni a jeste jsem se s timto problemem nesetkal,treba konkretne prave u te 4000 jdou bezproblemu prehravat i soubory .wmv a dokonce v HDTV... |
gsmobil
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 496 |
![]() |
|
RE: VU+ uno nebo Xtrend 5000?Tomik: No s v tom s Tebou souhlas s tim obrazemI když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
@gsmobilTak jak si ten solo2 stojí proti Xtrend doopravdy??I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
Posun vpředPo celodenním experimentování s FW jsem se nakonec zastavil na XT Alliance FW z 6.10. Vše jede korektně, ani jeden zásek a HDMI už vesměs naskočí, než že by nenaskočilo. EPG refresh jede skvěle, ale co jsem zjistil, tak skoro u všech Xtrendovských FW začínají problémy s instalací HD Glassu. Ono ne nadarmo není v nabídce Pluginů ke stažení ať už na OpenPLI serverech tak na TS Panelech pro XT nikdy žádný HD Glass k dispozici. Takže pro klid duše to chce HD Glass nemít, případně provést všechna nastavení satelitu s defaultním skinem a pak zapnout HD Glass :-) ale při HD Glassu se moc věcí nastavit bez zelené smrti nedá... já se HD Glassem rozhodně zaklínat nemíním, skinů jsou mraky.... Takže nyní absolutní spokojenost!Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
![]() |
|
RE: VU+ uno nebo Xtrend 5000?Taky v duchu nemůžu porovnávat motory Bmw a VW, ale ukaž mi to na silnici..pokud nebudeš mít M6 tak ti Audi RS jednoduše ujede. Prostě ti na značku procesoru prdím, dokud to nepoznám na obraze potažmo celkovém provedení přijímače, nejen jeho srdce. Na svých stránkách porovnáváš ET4000 s VU+Uno s dvěma sloty navíc, které ET nemá a píšeš "přijímač je levnějši a stejně kvalitní variantou (dreambox 800SE,VU UNO). Stejně kvalitním? Klidně souhlasím. Ale co ta chybějící výbava? (Sloty, display). Já je chci.Ještě jedna věc. Nesčetně krát tady někdo popisuje špatný obraz u VU+. Ale při popisu Xtrendu se vyzdvihuje kvalita procesoru používaných i u VU či Dreambox a současně jeho vynikající obraz! No nezní tu něco špatně? Ale jinak opravdu děkuji za poznatky, kdyby mi ty sloty s displayem nechyběly, koupil bych xt4000. Rozhodně když tu vidím Radkovo trápení, tak ničeho nelituji i když to samozřejmě může být tím konkrétním kusem. Na jedno jsem ale přišel bezpečně. Až najdu důvod pořídit si VU+Uno2, které z mého výběru (et9200/coolstream) vede, naprosto jistě vím, kde ho koupím. Zaručená podpora před celým národem je úchvatná ;) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
tomikPřed celým národem jsi chtěl říci, že ho koupíš v Německu, viď? Tak to uděláš dobře, já to tak taky dělám. R^ ;)On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: VU+ uno nebo Xtrend 5000?Neviem co si kde pozeral, aprilio ale openATV ma urcite ten HD Glas skin v pluginoch na stiahnutie. Ani ja ho vsak nepouzivam, lebo podla mna je sice pekny, ale ma tolko nastavovaciek a pre moje ucely zobrazuje tolko zbytocnosti, ze nevidim dôvod zbytocne zatazovat cpu a moje oci.... ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: VU+ uno nebo Xtrend 5000?No a to hdmi-cec treba nastelovat, pokial to nie je uz sucastou img a prednastavene tvorcami img.Tam je vela moznosti, preto neviem ako to je napr. v tom xt img, lebo ho nepouzivam....Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: VU+ uno nebo Xtrend 5000?Jó není nad to když každé přepnutí kanálu zhlédneš počasí a komplet ip připojení a td :laughing:AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
to liquerek image ATV jsem nedošel, XTA mi naprosto vyhovuje. Ale mě to neva, je tolik skinů i pěknějších, než dnes už přeplácaný HD Glass... Třeba Open PLI nebo Lava.Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
![]() |
|
RE: VU+ uno nebo Xtrend 5000?Tak tak, je na vyber vela.Tomik - dolezite je aby s tvojou kupou si bol ty spokojny nie niekto iny. Aj ja sa toho drzim, mne to musi vyhovovat nie susedovi... R^ ;) Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: VU+ uno nebo Xtrend 5000?Tomik-testoval ty kdysi zobrazovače pokud si pamatuju a tak ví vo co go. A taky je fakt, že vrazit 8 tyček do stroje, kde budu možná za rok postrádat novou normu není dobrej výhled a up-grade mi nikdo nezaručí.Ale tak je to ze vším.I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 123 | |
![]() |
|
![]() |