![]() |
|
mimo misu-domáce kinodomáce kino 2.1Samsung HT-ES8200 alebo domáce kino 2.1Harman Kardon BDS 330, ktoré by ste odporučili |
spektrum
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 16 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 54 | |
![]() |
|
co čekáš,každý ti odporučí,co má doma R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: mimo misu-domáce kinoNa toto jsou odbornější weby. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: mimo misu-domáce kinoNeznám ani jeden model, ale znám obe firmy. Jedna dělá i mrazáky, mikrovlnky a dokonce holící strojky dámského přirození. Takže bych HC bral určitě od Harmana a nejen kino. Pokud je řeč o audiu.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: mimo misu-domáce kinoJa Ti neodporúčam ani jedno ak Ti to pomôže.Kúp si nejaký set (receiver+5.1repro) a máš doma kino ako lusk ;) Trebárs onkyo predáva set aj z repro,a je aj certifikát THX.Ale to už má kde kto. :laughing:T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
spektrumHarman Kardon- skvělý v oblasti repro. Samsung - prim ve výrobě zobrazovačů. Ostatnímu sortimentu zmíněných značek bych nevěnoval pozornost. Chápu, že se jedná firmám o zisk, ale např. ledničku Samsung, či pračku LG bych si ze zásady nepořídil. Chceš-li opravdu kvalitní domácí kino jsou zde značky jako ONKYO, Yamaha, DENON, Pioneere, NAD, Marantz atd. Záleží kolik chceš investovat, co od toho očekáváš a jak to plánuješ využít. Jak se říká: ,,Za peníze v Praze dům". Máš-li na to, pořiď si klidně něco od Acuphase a k tomu na poslech nějaký model od B@W. K dobrému recieveru je však zapotřebí obstarat i dobré repro. A ne všechno se snese se vším. Má-li být zážitek, třeba na to pamatovat. Je-li Tebou zmiňované kino jako jedna sestava v jedné krabici- mělo by to hrát. Některé značky dokážou překvapit docela kvalitním zvukem i za relativně málo peněz. Třeba SONY. |
silesian
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 1 014 |
![]() |
|
RE:mimo misu-domáce kinoTu něco máš:http://avmania.e15.cz/domaci-kinoO2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RE: mimo misu-domáce kinoPakliže Tě k volbě DK ve formě 2.1 nutí prostor, volil bych každopádně značku Harman Kardon, stejně, jak doporučil Saxon.Volba sestavy Onkya v sestavě 5.1 vyžaduje větší prostor, více financí k pořízení, ale jistě dokonalejší zvukový zážitek.Souhlas s THXKO.Volba je pouze na Tobě... |
Hanex
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 144 |
![]() |
|
RE: mimo misu-domáce kinoHochu, ten Samsung HT-ES8200 je už od pohledu šunt. Zajímal jsem se před 2 lety o tehdy jejich nejvyšší typ asi za 2000Eur, no a když jsem si to poslech tak jsem utek. Ty sloupky nemůžou už z principu hrát a kdo tvrdí opak je guma. Hartman je značka, ale tohle ... no komment. Sony bedny obecně nehrajou, to ti řekne každej diskofil. Takže se neunáhluj, kup nějakej AV Reciever, Onkyo nebo Yamahu a k tomu pořádný bedny. Já mam DALI Concept system a Onkyo, nevnucuju, ale jsem spokojenej. Ty štangle od Samsungu, to je tak do garáže, ale ani tam nic moc. Já tam mám Philipsy. A pamatuj, že zvuk dělají bedny, hlavně kvalitní středová bedna a žádnejch 400 W to nespraví. Taky záleží, co chceš poslouchat. Hoď si na flašku nějakej komorní orchestr s klavírem, plechama, houslema, harfou, hoboje a klarinety a obejdi pár krámů, a poslechni si, soustřeď se na středy. Jestli jsi z Plzně, nechoď do Fonodisu, ale jdi rovnou za Hejhalem. A přečti si, co je ARC, abys nebyl zazkočenej.I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
ale nemp3 R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: mimo misu-domáce kinonemali ste niekto repro magnat alebo teufel ?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
no já neale mám regent z NDR R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
liquereveľmi pochybujem že sa niekto na satelitnom fóre najde kto má alebo mal zn.teufel :laughing: magnát skôr.Ale ak náhodou niekto hľadá kto má dynaudio tak som k dispozícii ;)T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
RE: mimo misu-domáce kinoPorovnávať Harman Kardon a Samsung, to je to isté ako Trabant s Volvom. Mám HK a ten zvuk sa nedá zaplatiť. Vlastne dá, lebo za HK musíš vysoliť podstatne viac euráčov. Jednoznačne HK. Neváhaj, ak peniaze nie sú problém. |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 562 |
![]() |
|
mastoPresne tak ;) firma, ktora robi vsetko - Samsung, nema nic dobre a urcite nie audio...HK je tu od 50-tych rokov a robi spickove audio veci. Pochopil by som, keby sa niekto rozhodoval medzi Denon, Yamaha, Onkyo a HK, ale je spusta dalsich dobrych firiem. Ale vybrat Samsung...masto, a aky mas system ? 2.1 alebo 5.1, ja by som sa teda prihovoril za 5.1 atyp mas aky, tiez sa po niecom obzeram ;) |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
ak uz chces"spektrum" aku, taku kvalitu tak potom harman-kardon BDS870...avsak aj pri nom by som vymenil repro sustavu za kvalitne onkyo...naozajstna kvalita vsak nieco stoji, a ak cely retazec bude vladnut 6-miestnou cifrou v Kc, potom si tvoje usi pridu na svoje. dbaj na posledny clanok retazca, kvaltnu repro sustavu.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: mimo misu-domáce kinoChlapi - nič v zlom, ale domáce kino je nezmysel.Len málokto má doma poriadne vyladené stereo (teda 2 kvalitné repráky), ale cca 7 reprákov má kde-kto... Rv |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
![]() |
|
Ako správne vybrať domáce kinohttp://www.pluska.sk/ipeknebyvanie/interier/zariadujeme/ako-spravne-vybrat-domace-kino.html |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
svojim sposobommas "brga" pravdu...naozaj mat doma lacne domace kino je nezmysel. pretoze mam pioneer /4miestna cifra eur/ a nebol som spokojny z repro...doplnil som ho o repro sustavu onkyo, a teraz spokojnost, avsak nebolo to lacne...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
liquerejá mám bedny Magnat Supreme 1000Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
RE: mimo misu-domáce kinoAk chce niekto kvalitu, tak len tak bajočko v zaplatitelnej relácii sa dá kúpiť CANTON, alebo DYNAUDIO... ...samozrejme to nie je všetko - len prvé dve značky, ktoré ma napadli vyrábajúce "naozajstné" repráky! |
brga
![]() |
|
noznopre teba brga zaplatitelna relacia, avsak pre mna je napr. Dynaudio confidence center II velmi dobra kvalita, lenze uz dost drahy spas...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: mimo misu-domáce kino...pravda to Dynaudio začína trocha cenovo vyššie ako začína Canton - ale keď je niekto ochotný vyhodiť za nejaké plastové minišmejdy napr. 600,-€, tak potom aj to Dynaudio je v "oukeji"... |
brga
![]() |
|
HornetF18Mám 5+1, repro Mission, subfofer Mission, výkon 5x150W, keď pustím na tom Metallicu so symfonickým orchestrom , tak je to skoro také dobré ako sex. Skoro.... :))) |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 562 |
![]() |
|
brgadynaudio confidence center II, je mozno pre teba oukej. avsak za kvalitne repro dat cca 6.600eur je pre niekoho, aj pre mna drahy spas...onkyo je pre mna numero uno.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: mimo misu-domáce kinoharman-kardon jednoznačne a ak repro tak JBL či Magnat stĺpové.... R^ |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 54 | |
![]() |
|
![]() |