![]() |
|
Přepínač DiSEqC 8/1 - P.168-W V2 nastaveniMám dotaz jak má přesně být nastaven tento přepínač pro 5 LNB v VU+SOLo2 ? |
pcword
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 564 |
![]() |
|
ZkusLNB1:DiseqC mod 1.1 Potvrzený Diseqc příkaz AA Pořadí příkazů uncommited, commited, tonebrust Nepotvrzený Diseqc příkaz INPUT 1 LNB2: Potvrzený Diseqc příkaz AB LNB3: Potvrzený Diseqc příkaz BA LNB4: Potvrzený Diseqc příkaz BB LNB5: Potvrzený Diseqc příkaz AA Nepotvrzený Diseqc příkaz INPUT 2 LNB6: bude Potvrzený Diseqc příkaz AB Nepotvrzený Diseqc příkaz INPUT 2 LNB7: bude Potvrzený Diseqc příkaz BA Nepotvrzený Diseqc příkaz INPUT 2 LNB8: bude Potvrzený Diseqc příkaz BB Nepotvrzený Diseqc příkaz INPUT 2 VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E
|
tkan
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 1 414 |
![]() |
|
RE: Přepínač DiSEqC 8/1 - P.168-W V2 nastavenipokud tam máš pouze toto 1.1 relé, tak nemusíš řešit nas tavení Commited, AA-AB atd, je třeba pro každou družici/vstup/ vytvořit samostaný blok povelu/LNB1-LNB8/, tam potom nepotvrzený input 1 až 8 a pořadí povelů uncommited,toneburst.Ty commited se řeší pouze v případě, že máš kaskádu s relátkem OP/POS před těmi 1.1. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Přepínač DiSEqC 8/1 - P.168-W V2 nastaveniAž budu doma, tak ti udělám screenshot konkrétní obrazovky ve VU+. Mám takhle nastavenu právě tu kaskádu, nedávno jsem to nastavoval znovu u známého a je to pro člověka trochu komplikovanější, než nastavení přepínání s obyčejným relém 1.0 rsp 2.0.Podstatné je ale to, že to funguje a přepínání je svižné. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Přepínač DiSEqC 8/1 - P.168-W V2 nastaveninapiš přesné označení toho přepínače a to, zda je to multimod co má na boku 2 malé dip přepínače...pokud ano napiš to sem, pokud ne použij toto:konfigurační mod rozšířený: satelit Astra 23E LNB 1 priorita 1 lof universal mod napeti polarizace zvysit napeti (ja mam ano, mam dlouhy svod) ano/ne mod tonu pasmo diseqc mod 1.1 toneburst zadny potvrzeny prikaz Diseqc zadny rychly diseqc ano opakovat sekvenci ano poradi prikazu: uncomited, comited,toneburst uncomited prikaz Diseqc:1 diseqc opakovani zadny bude to fungovat, pokud ne napis dam Ti mod nastaveni pro commited prikazy zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: Přepínač DiSEqC 8/1 - P.168-W V2 nastavenipokud mas multimod tak to zkus taky ale musis ho dat do modu diseqc 1.1 tedy prvni dip nahoru do pozice On a druhy je Offzgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
![]() |
|
RE: Přepínač DiSEqC 8/1 - P.168-W V2 nastaveniAno na boku ma 2 dip prepinac ten jsem nastavil na 1.1 prave ze to moje nastaveni trochu blbne ale hlavne u vertikalni polarizace obcas prave signal klesne na 5% pak za chvilju zas vyleti na horu obraz tim padem kostickuje ale H polarizace je bez problemu parabola nastavena dobre lnb take v poradku |
pcword
![]() |
|
RE: Přepínač DiSEqC 8/1 - P.168-W V2 nastavenizkus toto nastavení:je stejné až do položky Diseqc 1.1 pak následuje -toneburst žádný -potvrzený diseqc prikaz input 1 -rychlý dis. ano -opakovat sekvenci ano -pořadí prikazu comm,uncomm,toneburst -uncomited prikaz input 1 -diseq.opakovani zadny ale mi se nezdá co píšeš, díval jsi se na spektrum u té V polarizace co blbne? Nemáš ho nějak deformované? Není tam nějaká překážka? Co je to za družice, frekvence, naměřená hodnota MER když to je v normálu... To blbne na všech výstupech z relátka? Zkoušel jsi prohodit a proměřit vstupy? Jestli na nějakém z nic není vyšší útlum jak na jiných? Málo informací. zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
![]() |
|
RE: Přepínač DiSEqC 8/1 - P.168-W V2 nastavenipc world - jsi schopen pořídit a někde upnout screenshot, nebo alespon fotku tvého nastavení diseqc?On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Přepínač DiSEqC 8/1 - P.168-W V2 nastaveniMám toto nastavení jak je screan kde je SKYsport HDhttp://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=131&t=49857&start=580 |
pcword
![]() |
|
RE: Přepínač DiSEqC 8/1 - P.168-W V2 nastaveniTo máš špatně, tímto posilaš do relátka dva druhy povelů a rele je tim logicky zmatené.Potvrzený povel musí byt - žádný. Po změně nastavení celý receiver vytáhni ze sítě, nebo rele na cca minutu odpoj od receiveru at se vyresetuje. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
správnénastavení jsem tazateli dodal už v 9h ráno, na otázky, které jsem položil neodpovídá, takže si asi poradí sám. Podle mého názoru má blbě nastavenou parabolu, kterou tadyřešil 2dny z5. Taky nevíme jak to dopadlo, takže bez zpětné vazby je to o ničem...tak asi takzgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
![]() |
|
RE: Přepínač DiSEqC 8/1 - P.168-W V2 nastaveniona ta zpětná vazba tady skutečně málokdy funguje !:O |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Přepínač DiSEqC 8/1 - P.168-W V2 nastaveniParabola je nastavena srávně jak jsem již psal mě blne práve V polarizace! a to zkoro na včech LNB jak 19.2 tak 13 Proto jsem také zádal o pomoc jak přesně nastavit te přepínač když dám obyč Disq 4/1 a v nastavení VU+solo2 dám jen 4 družice tak to normálně chodíA nevěřím,že by byla ta parabola Maximum tak děsně citlivá na V polarizaci když na H mám signál 100% |
pcword
![]() |
|
RE: Přepínač DiSEqC 8/1 - P.168-W V2 nastaveniMám tedy v nastavevení Potvrzovací DiseqC příkaz nedávat input 1-5 ale dát žádný? |
pcword
![]() |
|
RE: Přepínač DiSEqC 8/1 - P.168-W V2 nastaveniˇAno, ten sa dáva vtedy, keby si mal na inpute pripojený monoblok alebo ďaľší prepínač.VU+ SOLO 4K
|
tommix
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 351 |
![]() |
|
![]() |