![]() |
|
MTV Czech konecDobry den, na konci roku ukonči vysilani ceska mutace MTV kterou provozuje CME.Zpravu exklusivne prinesl server D...e ve sve premiove sekci.Dekujeme :laughing: |
marcel79
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 178 |
![]() |
|
RE: MTV Czech konecale tak za tech 3500,- ročně to stálo ne? :))) :))) představ si co teď kdybys to nevěděl :))FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink
|
killors
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 1 605 |
![]() |
|
RE: MTV Czech konecjj, a to se vyplati!!!!!!!!!! :laughing: |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
killors3500,-? Kdepak, pouhych 4719 Kc s DPH. R^ :laughing: :laughing: |
esquire
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 512 |
![]() |
|
RE:MTV Czech konecTak to je opravdu k pláči! |
zeze
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 670 |
![]() |
|
RE: MTV Czech konecNo párkrát sem na to kouk ale byla to hrůza hrůz. Tak že dle mě žádná škoda :laughing: |
jiri51
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 412 |
![]() |
|
RE: MTV Czech koneczadna skoda pokud doopravdy MTV CZ jde do kopru sama stupidni americka reality show a pisnicek minimum |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
RE: MTV Czech konecKonecne na toto cakam jak to zacalo fungovat,dufam ze sa vrati mtv europe |
arpino1
Registrace: 8/2012 Příspěvků: 52 |
![]() |
|
RE: MTV Czech konecno chvalabohu je tej somarine koniec uplne stupidne relacie R^ |
satmaker
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 624 |
![]() |
|
RE: MTV Czech konecDrive MTV stalo zato ale tedka... |
anton
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 261 |
![]() |
|
RE: MTV Czech konecjá si to myslel, že je to MTV, však když nova nemá ani na HDčko v pozemáku, tak zbytečné živit tv, na kterou se nikdo nekouká a ještě je placená, takže logické.ale nechtělo se mi dávat 50kc za článek, tak jsem rád, že jsem den počkal a vím to. díky! |
djbasslick
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 99 |
![]() |
|
RE: MTV Czech konecA teď bude na řadě Novasport HD, stejně téměř všechno vysílá duplicitně s Fandou |
namtas
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 482 |
![]() |
|
RE: MTV Czech konectak třeba se Nova vyprdne jen na značku MTV a zkusí jít vlastní cestou, těžko říct co vymyslí. :lookaround: Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: MTV Czech konecmožno skúsia cestu JOJky |
mmc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 731 |
![]() |
|
RE: MTV Czech konecScházet mi fakt tato mazanice nebude. ;) |
Enriko
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 351 |
![]() |
|
MTV/Skylinkdocela by mě zajímalo, čím Skylink nahradí výpadek MTV CZ v placené nabídce |
mikachu
Registrace: 9/2013 Příspěvků: 13 |
![]() |
|
RE: MTV Czech konecAsi pravdepodobne hudebnim programem Ocko hity. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: MTV Czech konecBude MTV Europe |
Kamil
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 382 |
![]() |
|
Nerušiť MTV Czech, zrušiť Smíchov, Telku, Fooor...Normálne, že zarážajúca informácia! MTV Czech je najlepšou českou hudobkou a aj medzi lokálnymi MTVčkami má jednoznačne navrch! Nevysiela totiž po celý deň iba reality a seriály z dielne MTV, je tam celkom prijateľná rovnováha medzi týmito a inak skvelo a rozvažne selektovanou hudbou. Za kvalitnú a rozsiahlu selekciu hudby môžem MTV Czech len a len chváliť. Popri britských MTVčiek pozerám len českú MTV z českých hudobných teliek, ostatné sa ani skritizovať nedajú.Chápem, že CME chce šetriť, ale práve na MTV Czech? Prečo otvárali jeden zbytočný reprízový kanál za druhým v ČR aj v SR? Keď chcú šetriť a niektoré kanály zrušiť, tak by mali začať Smíchovom, Telkou a môzu pokračovať Fandom, na Slovensku môžu škrtnúť aj Fooor s tou nulovou sledovanosťou. Týmito by mali začať a nie s českou verziou MTV, ktorá na rozdiel od hore uvedených pre diváka aj niečo ponúka! Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 3 052 |
![]() |
|
zmarianTy reprízové kanály mají jedinnou funkci a to je prodej reklamy. Za programy povětšinou nic platit nemusí, jelikož je to jejich archív a nebo v případě zahraničních titulů mají zakoupeno více repríz.Kdežto u MTV czech je nejspíš dost drahá licence, která končí. ;) Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
RE: MTV Czech konecVeď práve preto ten kanál má svoj zmysel. Lebo doňho aspoň nejaké finančné prostriedky nalievajú. Do ktorého sa nič nenalieva, to sa ani pozerať nedá.Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 3 052 |
![]() |
|
![]() |