![]() |
|
Obnova povrchu parabolyDobrý den přeji. Potřebuji poradit. Mám parabolu 8O cm cca 10 let a začíná na přivrácené straně trochu rezavět. Jakým lakem ji nejlépe přelakovat, aby nedošlo k oslabení signálu. Nejlépe by bylo ,kdyby lak byl ve spreji, abych nemusel parabolu demontovat. |
gray
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 92 |
![]() |
|
RE: Obnova povrchu parabolyNevadí, že ti všichni odpovídáme v jiném vlákně? A nastříkej i konvertor, plastový kryt už bude určitě žlutý, objímku a předtím zalep všechny kabely, email by je mohl poškodit a nakonec nespadni ze žebříku.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Obnova povrchu parabolyjo ,taky mi prosím vysvětli přivrácenou stranu ??? |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Obnova povrchu parabolyTomíku , konvertory jsou novější a na žebřík nemusím, parabolu mám na dosah z balkonu. Ale zapomněl jsi napsat , jaký email použít, což je jádro mého dotazu.Tonku, přivrácená strana je ta, která je přivrácená k satelitu, tedy přední strana. Odvrácená je potom logicky ta zadní strana. Už chápeš ??? |
gray
![]() |
|
RE: Obnova povrchu parabolyOmlouvám, nějak jsem to zvojtil a dotaz mi skočil do dvou různých vláken, což jsem zjistil až nyní , takže sem už neodpovídejte. Sorry a děkuji. |
gray
![]() |
|
![]() |