![]() |
|
LNB TWIN vzájemné ovlivnováníMám dotaz mužou se nějak na vzájem ovlivnovat výstupy na LNB?/ LNB pro 23.5/ Na jednom výstupu mám Arivu 200 na druhém výstupu je Přepínač DiSEqC 8/1 - P.168-W V2 + VU+ SOLO 2 stává se ttato věc často najednou na V polarizaci pokledne signál zkoro až na 0% když přepínám programy na VU+ ale zároven se to děje i na ARIVE nejčastěji se to stává u CT1HD / tedy na všech frekvecní kde V polarizace..... |
pcword
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 564 |
![]() |
|
RE: LNB TWIN vzájemné ovlivnováníNulák v el. síti řešilo se to mnohokrát , zkus otočit jednu vidlici u boxuAmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: LNB TWIN vzájemné ovlivnovánímyslím že to asi nebude ono,kdzž to otočím je to pořád stejné |
pcword
![]() |
|
RE: LNB TWIN vzájemné ovlivnováníPokud zalistuješ trochu zpátky, dovíš se spoustu zajímavých ponaučení od zemnicí smyčky po přepínání relátkama. Já měl tenhle problem na Twinu z výstupama do PC karty a sat recieveru ještě přes dieqC 1/4. Vyřešil jsem to tak, že jsem koupil 2x nový DiseqC, 2x novej LNBTwin a napájení obou přístrojů jsem dal na jednu fázi z jedný zásuvky. Usoudil jsem totiž, že když to před tím šlo, že se to někde muselo prorazit.V rozvodech jsou někdy rozdílná napětí na zemích, kolega mi jednou volal že dostal ránu když zapojoval v hospodě videoprojektor a pak naměřil mezi zeměma 70 voltů.I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
RE: LNB TWIN vzájemné ovlivnováníMě jde zde oto zda muže nějak výstupy LNB na vzájem ovlivnovat co je na ně připojeno...... |
pcword
![]() |
|
RE: LNB TWIN vzájemné ovlivnovánímenu,nastavenie,vyhladávanie stanic,nastavenie tunera, tuner A aj tuner B musia mať rovnaké nastavenia.. Ďaľšia príčina je príliš tenký vodič na f konektor. poprípadne skrátiť o niekolko centimetrov.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
pcword"Mě jde zde oto zda muže nějak výstupy LNB na vzájem ovlivnovat co je na ně připojeno......"ano může,zem je jedna,pokud bude plovoucí,není na nule a to je problém. Jak jsi nastavil parabolku? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: LNB TWIN vzájemné ovlivnovánízkus ten TWIN vyměnit , nejlépe za INVERTO , když to nepomůže máš o zábavu postaráno .Pak už jedině krátit ten kabel , ale to je onanéééénie ! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
![]() |