![]() |
|
Magio TV kvalitaKončí mi viazanosť u UPC. Celkovo som spokojný, ale... Rozmýšlam nad Magio TV cez DSL (nie optik). Chcem vedieť Váš názor na kvalitu HD a SD programov. (hlavne športové SS2hd a Digi). Oplatí sa ? |
geovhs
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 36 |
![]() |
|
RE: Magio TV kvalitaak nemáš optiku tak som k tomu veľmi skeptický. Bežnú DSL linku ponúkajú na max 5Mb. Tak neviem čo môžu mať o toľko lepšiu kompresiu ale slušné HD vysielanie je od 5 hore. Ak k tomu chceš paralelne nahrávať, prípadne mať ďalšiu TV a ešte aj niekto pracuje s internetom myslím že nie je o čom ďalej diskutovať.Ale presviedčať ťa budú že nič lepšie nie je. Pritom dátové toky nechceli zverejniť ani pre magio sat. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: Magio TV kvalitamam magio na dsl. uplna pohoda, zvlada hd plus sd nahrava. som zvedavy, ako to pojde, az moju ustrednu prerobia na vdsl. telka na internet nema ziadny dopad, ma vyhradene samostatne pasmo.bol som u znameho, co ma upc. to je v komforte aj s ponukou programov o triedu nizsie. |
Javi
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 417 |
![]() |
|
RE: Magio TV kvalitaale áno aj u skylinku je 20 programov na jednom TP "v pohode".Potom prepneš na TV servus a je po iluziách. tiež asi záleží koľko ľudí okolo má magio a akú linku máš. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: Magio TV kvalitaDagy2 mas magio? videl si to niekde niekedy? |
Javi
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 417 |
![]() |
|
obaja mate pravduono vyhradene "pasmo" a vyhradene VLany no...kvalita sluzby je mozno vyhradena pre jednotlivu trafiku, ak je je to v tomto poradi: VoIP - hlas cez inet (Magio (dsl/fiber) je tzv TriplePlay takze mozes mat aj voip-telefon sluzbu, potom interactive TV/video a nakoniec "best effort" internet. tj ze ak ten 1 dvojlinkovy drat co ide niekde na dedine hore kopcom dolekopcom cez strechu, do izby cez hento tamto, pod koberec atp, takze pri hociakej poruchovosti, nikto ten drat neriesi pokial nenahlasis ze mas fakt evidentny problem, potom akonahle streamujes =nahravas, pozeras TV je naivne si mysliet ze inet sa ti neochudobni... a toto vsetko je este zavisle od agregacii kolko vas je zapojenich niekde tam na dedinskom DSlame ;-) (fiber je ina kapitola) |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
bitrate@Javi: vedel by si nahrat HD, preniest do PC a tam napr. cez VLC pozriet aky je bitrate napr. SS2 HD? Alebo sa z magio boxu nedaju prenasat nahravky?Thx. |
babo12
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
RE: Magio TV kvalitaNedaju!!!!! |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 658 |
![]() |
|
![]() |