![]() |
|
Selfsat H30D1Caute,mate niekto skusenosti s touto parabolou? Rad by som ju zakupil avsak niekde som cital ze vie iba mpeg2 a nie mpeg4. Co je na tom pravdy. Dik |
mozeg
Registrace: 9/2013 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
RE: Selfsat H30D1Prepač, ale nečuduj sa, že Ta múdri prispievatelia zvalcujú.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 637 |
![]() |
|
RE: Selfsat H30D1Já múdry nebudu. Měla by umět oba nebo nic.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Selfsat H30D1Mudrych prispievatelov pozdravujem, avsak pytam sa preto lebo sa mi zdalo divne ze tam bolo uvedene iba MPEG2. Dik |
mozeg
![]() |
|
Selfsat H30D1No vecsiu blbost som uz dlho nepocul ale na parabola nerozhoduje ci vie prijimat mpeg2 alebo mpeg4, parabola musi mat hlavne dobry signal, musis mat hlavne prijimac ktory vie mpeg2/mpeg4. |
misoUK
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 38 |
![]() |
|
RE: Selfsat H30D1Především bych tohle zařízení nenazýval PARABOLA.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Selfsat H30D1To je skoro jako konvertor HD a 3D ready. Taky to mají některé "moudré" firmy na svých webech. |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
RE:mozegZdar "Mozeg",dobrá sranda že, asi sa nudíš a určite si sa pre tieto Tvoje " srandičky " i zaregistroval, už Tvoj nick hovorí za všetko ? ... :laughing: Rv |
bystrik
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 543 |
![]() |
|
RE: Selfsat H30D1Jaaaj, chlapci, je mi jasne ze o mpeg format pri parabole primarne nejde. Parabola je kus "zeleza" a od nej to nezavisi.Ide o to ze na jednej nemenovanej stranke bola informacia ze tato parabola resp. to co je v nej, ale bolo napisane priamo parabola, vie iba MPEG 2, to znamena na stranke bola matuca informacia a preto som sa radsej opytal co to ma znamenat. Ja ako clovek neznaly pomerov sat. platformy, mozno tak zmluvnych vztahov a legislativy. Je mi jasne ze MPEG formaty musi vediet Receiver (podporovany format) a nie parabola. Teda otazka (blba) bola polozena aby zodpovedala uz znamu blbu odpoved. To je vsetko. |
mozeg
![]() |
|
asi se prodejce jistil ?a chtěl napsat že není vhodná pro HD což si asi přeložil jakoMPEG 4 ? No a mozeg se zeptal , protože na rozdíl od některých se nenarodil všeznalý . |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
![]() |