![]() |
|
Jak SPRÁVNĚ ořezávat HD nahrávky (I-B-P Snímky)Zdravim,Celej víkend se trápím se ořezáním a následném sloučení jedné mojí HD nahrávky. Zatím jsem se akorát setkával jenom s jednoduchým ořezem nahrávky (začáteční přebytečné snímky a závěrečné nepotřebné snímky) ale teď mám nahraný jeden sport z Eurosportu a chci ořezat ty krátké reklamy... jenže v tým je ten problém... Ty jednoduché nahrávky jsem vždycky ořezával typem "Snímek I - Start" a "Snímek B nebo P - konec" jenže když tohle udělám u této tak v místě ořezání reklamy naskočí KOSTIČKY což je ten VÉLKÝ PROBLÉM... Ořezávám jenom přes VideoReDo a mám zaplé informace o snímku. Skoušel jsem typ "1. část snímky I-B-B-P-B-B-P a pokračování zase stejným stylem (I-B-B-P...). Skoušel jsem i I-B-B-P-B-B ale i tak se vždycky objevili ty spropadené kostičky... Jakým stylem ořezáváte vy? Díky Zdravím Vás!
|
bobo2
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 630 |
![]() |
|
VideoReDo TVSuite V4bez problému,taky záleží jaký máš formát nahrávky,u ts.OK R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
někde tenkousek s reklamou upni,zkusím to R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Jak SPRÁVNĚ ořezávat HD nahrávky (I-B-P Sn...Známý a prakticky neřešitelný problém VRD4. Projevuje se jen na specifických kombinacích 1) videa kódovaného v h264 a 2) použitého SW/HW přehrávače/dekodéru. Při prehrávání výsledného sestříhaného videa ve VRD by kostičky být vidět neměly.Jedna možnost jak z toho ven je stříhat po GOPech (volba v nastavení VRD). Sice špatná přesnost umístění bodu střihu, ale nedochází k dopočítávání snímků a tedy nevzniká kostičkování. Druhá možnost je stříhat po snímcích a výsledné video celé překódovat (full recode), nevzniká kostičkování, ovšem klesá celková kvalita a je to časově náročné. Třetí možnost chvilkové kostičky v místě střihu ignorovat, neřešit. ;) |
Wintermute
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 308 |
![]() |
|
RE: Jak SPRÁVNĚ ořezávat HD nahrávky (I-B-P Sn...Ak sa ti chce skúšať pohľadaj si program Cypheros TS Doctor, je v ňom možnosť strihu aj po jednotlivých framoch. |
majoSk
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 381 |
![]() |
|
RE: Jak SPRÁVNĚ ořezávat HD nahrávky (I-B-P Sn...Ak sa ti chce skúšať pohľadaj si program Cypheros TS Doctor, je v ňom možnosť strihu aj po jednotlivých framoch. |
majoSk
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 381 |
![]() |
|
RE: Jak SPRÁVNĚ ořezávat HD nahrávky (I-B-P Sn...Vrd som dlho nepouzil-neni v nastaveni nieco ohladom bitrate casti nahravky pred i-frame? |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 658 |
![]() |
|
RE: Jak SPRÁVNĚ ořezávat HD nahrávky (I-B-P Sn...V TS Packet Editor striham na I snimkoch, este som nemal pripad, ze by tam nebolo aj logicke miesto strihu, teda ze sa zmenila scena (zacala reklama).VU+: Zero, SoloSEV2, Uno4KSE, E-85 1W-28E, 110cm 27,5W, 115cm 36E
|
dbart
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 550 |
![]() |
|
VideoReDo TVSuite V4chodí OK R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
![]() |