Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Nastavení sítě u SHARP LC-40LE542E

Máte prosím někdo zkušenost s touto televizí? Potřebuju znovu nastavit připojení k netu přes wifi adaptér,a v menu NASTAVENÍ nejde na položku nastavení sítě vůbec najet. Předtím už to šlo,ale nechtěně jsme obnovili tovární nastavení a všechno se vyresetovalo. Nevíte někdo kde je problém? Z manuálu jsem nevyčetl nic :bomb: Díky za každou radu :)

Mara72
Registrace: 9/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nastavení sítě u SHARP LC-40LE542E

Skus vypnut TV, vytiahni ten Wifi kluc z USB, zapni TV a potom znovu zasun Wifi.

Nosce te ipsum.

Warder
Registrace: 10/2008

RE:Warder

Díky,i to jsem zkoušel,ale nebylo to nic platný.Zkusil jsem i telefonní linku Sharpu,tam mě odkázali na poskytovatele připojení.Ale před tím restartem ta televize signál přijímala,takže chyba bude určitě jinde.Zkusil jsem napojit televizi i v jiné místnosti napřímo kabelem,ale taky nic.Už mě napadá jen brnknout na nějaký servis... :bomb:

Mara72

Uplne blba otazka, ked tv nepozna ten wifi bazmeg, nepouzival si iny ked to islo? Alebo treba pobehat cele menu, ci tam nie je niekde nieco co treba povolit, ked ste dali reset do tovarka....

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Skus ho resetnut este raz do tovarka ale bez zastrceneho Wifi kluca. Cize odpoj Wifi dongle, resetni a znovu pripoj.

Nosce te ipsum.

Warder
Registrace: 10/2008

RE:Nastavení sítě u SHARP LC-40LE542E

Ten wifi adaptér už tam předtím byl,a je to originál požadovaný výrobcem.Menu jsem prošel snad stokrát a nic. Zkusím ještě ten reset. To bude zase hodina rovnání kanálů :((

Mara72

Tereticky mohol odist aj ten dongel :) skus ho v pocitaci....

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

Podle mých zkušeností píšou uživatelské manuály autoři SW více pro sebe než pro lidi tak, aby nezapomněli jak to naprogramovali. Většina manuálů je uživatelsky nesrozumitelná a obsahuje pojmy z IT, kterým běžný člověk nerozumí. Zbytek zkázy dodělá špatný překlad.
Podobně jsem se nadřel s připojením k síti a spojení TV přes síť s PC u TV SONY Bravia u TV Philips. SHARP jsem nedělal a tak neporadím.

Standa3
Registrace: 1/2006

Standa

pracovat v sieti je IT, ako to chces popisat bez pouzitia celosvetovo pouzivanych pojmov v tejto oblasti ?

liquere

Souhlas ze Standou. Ty manuály často překládají studentky, který nemaj šajnu, vo co go. Moje dcera takhle kdysi překládala jako studentka,když začínaly služby GPS-zabezpečení pro drahý auta. A manuál na moje Onkyo-to je paskvil jak v češtině, tak i v originále. Sharp jsem nedělal, ale např u TV LG jsem nastavoval někomu lokaci myslím Švédsko, aby to vůbec naladilo cabelovku.

I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší

Morous
Registrace: 1/2006

Jo zly preklad je ine kafe......

liquere

Hotovo...

Tak jsem si zkusil cvičně ještě dva restarty,koupil jsem kabel,zapojil to na přímo a šlape :) jen manželka mě kvůli vrtání do zdi odpoledne asi zaškrtí... :laughing:

Mara72

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra