Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

AB CryptoBox 500HD nebo Ferguson Arriva 102e HD

Potřebuji poradit,který z těchto levných přijímačů pořídit, potřebuji jen aby uměl Skylink kartu výměna a uměl nahrávat na externí HDD.

nicon
Registrace: 3/2010
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 93
Odpověď v diskusním vlákně

souhlas s pierrepetrem

navíc bych dodal, že OK, Ariva byla ve své době bomba, kdy stál klon DM 800 pět litrů a A200 byla za 2500, ale dnes, když se dá koupit oficiální se zárukou origo Linux na Enigmě od dvou a půl (Amiko) do 3500 (Xtrend) mi připadne takové škudlení hodně mimo mísu.

Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech

apriliarsv
Registrace: 12/2012

alfasex

souhlasím s tebou,jde jen o můj názor,nikomu ho nevnucuji a vždy se pod něj podepíšu,co tam máš dál? R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

konstruktivne

dalsi box s procakom brcm 7358 opticum ax odin. Ako optibox evo, alebo xpeed lx1, et-4000, mk-digital xp 1000 atd atd atd....je ich vela.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

RE: AB CryptoBox 500HD nebo Ferguson Arriva 10...

@Aprilia, souhlasím s tebou, jen jeden příklad, dnes už ariva nestojí 2,5 ale dokonce 1,5 a tvůj Broadcom na E2 už jen 3,5 což je pro někoho o nepřekonatelné 2k více. Amiko či HDbox/Skytec s STI za průměrných 2.5k může být pro někoho další "kategorie mezi". S nesrovnatelnou výbavou třeba právě od XT4000 (+2CI + vfd), ale hlavně jednoduchosti nastavení i pro laika. A to je pro konečného spotřebitele samozřejmě jen dobře, že je takový výběr.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

to Tomik535

sice jsem se s XT natrápil ale od neděle šlape jako hodinky a neměnil bych, to za prvé... a za druhé... nemám problém říct, že každý z "vrtačů kolene" má doma AV řetezec za 50 a více litrů. Na tomto pozadí tohle škudlení za každou cenu fakt nechápu. Totéž u krmení signálem... Když už si nekoupěj legální příjem, tak nemaj ani pár drobných na pořádný server (a o morální rovině to není, páč EMU klíče jsou stejně nemorální jako share) jenže ono u "vrtačů kolene" je to o tom, že může to mít rozlišení 30x20 20fps, klidně strávím hledáním klíčů které budou zítra jiné dvě hodiny, ale třepu se na to, abych to měl "zadarmo" (což je samozřejmě hloupost, protože čas pro manipulaci s klíči má alespoň u mě vyšší cenu, než legální abonence) a když už zaplatím, tak sedmidolarové car**are které ale hodlám resharovat půl ulici.... K smíchu, i když jeden by zaplakal... ale tohle je v lidech, zde vůbec nejde o peníze...

Prostě někdo si koupí kilo jakože salámu s obsahem masa 40 procent, já raději volím 20 deka poctivého uzeného..... a to je celé :-)

Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech

apriliarsv

apriliarsv

mluvíš mě z duše ,přesně R^ :laughing: R^

pierrepetr

apriliarsv

porovnavat poctive uzene s kvalitnym satelitnym primacom :))) tak to je snad for roka toto :8)

nie kazdy ma prioritu vyvalit za tu krabicku pod telkou x-tisic ceskych korun, takze bud ohladuplny aj voci ludom, ktori sa pytaju na low-end a necakaju od toho ze to bude poctive uzene ;)

nech sa dari, ahoj ;)

ps: Xtrend nebol nie je a bohuzial ani nebude ziadne extra terno oproti tym dvom pri ktorych sa tazatel rozhoduje (jazykom vasho kmena dodam, srot ako srot)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

alfasex

Pokud dáváš na rovinu Xtrend s Arivou, tak z debaty (díky absenci úrovně) raději vycouvám :))

apriliarsv

alfasex

ano šrot ,jako šrot i Xtrend bude šrotem, za pár let,dnes hodnotíme šroty dneška, i když připouštím,někdo na lepší nemá,tak si koupí šrot dneška,pak si nejsem jist,jestli toto vlákno hodnocení vychází z technického hlediska dnešní doby,nebo spíš z výkřiků potřebných,kteří se neumějí postarat o dostatek prostředků pro sebe a svoje rodiny ,potom chápu,že se názorově nikdy neshodneme,jak se říká"sytý hladovému nevěří" R^ :laughing: R^

pierrepetr

apriliarsv

no kludne vycuvaj, ja som pouzil priatelu moj len zrovna taku istu metodiku, ktoru ste tu aj s priatelom pierrepetr pouzili vy dvaja v pripade 550HD a arrivicky

a zrazu, cuduj sa svete, som asi niekomu sliapol na ego ? no to snad nie, ci ? ... ked niekto napise svoj nazor na jazykom vasho kmena povedane ze je to srot, tak uz je problem?

priatelia, chytate sa do vlastnych hluposti, a je asi podla vsetkeho zbytocne tu rozoberat, co je pre koho srot

tema bola jasna, len par "expertov" to zvrhlo do diskusie, ze oba primace su srotove, divne myslenie, co uz ;)

inak, poznam ludi, ktori maju x-milionove tatose v garazi, a na baraku maju cuduj sa svete sluzbu Digi ... zeby nemali az taku prioritu v tom satelitnom vysielani ? ... no asi nie, ze ano :8)

chalani ako nic v zlom ...

nech sa dari, ahoj ;)

ps: a kedze uz poznam prostredie nasej zlatej paraboly.cz, tak nie som stalym vlastnikom pristrojov pre ktore bolo zalozene dane tema ...

alfasex

alfasex

jasně,že to byl příspěvek k aprilovi,ale když už jsi mě zmínil,je slušnost reagovat,s aprilem nejsme žádní kámoši,neznáme se osobně,jen tady má podobný názor jako já,což může někomu ležet v žaludku,v jiném vlákně se klidně poštěkáme,pokud se naše názory neshodnou,o tom to tady je,ne jen zahlušit jiného,který má jiný názor,naopak,tento nás může přivést k zamyšlení,což je pro někoho problém,jenže teď nevím,kam mám zařadit tebe,jsi sytý? R^ :laughing: R^

pierrepetr

alfasex

ještě ti chci napsat něco k tobě,nikdy jsem neměl problém s tebou ,ani v době tvého adminování,tvé názory celkem respektuji,i když jsou na mě málo vyhraněné,tak jako nesouhlasím,ale neublížím,ale to je věc každého,já to napíšu přímo,i když to někoho může bolet,měj se R^ :laughing: R^

pierrepetr

A co je to srot?
Klony akehokolvek boxu, co preziju max 2 roky snad nie? Alebo ine ali"sroty" z ciny?
Uz vsetko su sroty!!!!
Kvalitne stb na svoju dobu sa predavali uz pred viac rokmi.

Kasr
Registrace: 8/2008

Ludia hadate sa zbytocne. Kazdy sa na to pozera z inej strany. Aj ja poviem ze lepsie nejaky prijimac s E2, lebo toho dokaze viac. Pravda vsak je, ze z pohladu laika je to blbost. Stroj s E2 ma vela funkcii, nevedia co s tym. Obcas sa to restartne, obcas sa odpoji HDD, po nejakej dobe sa zahlti pamat, restart trva nejaku dobu a ked to zle vypnes, moze sa stat ze sa poskodi image a uz nenabehne a treba ho nainstalovat odznova. Naladit vsetko tiez nie je pre laika lahke, lebo nevedia ze ked daju preskenovat celu druzicu, nenajde to vsetko, ale len tie frekvencie preskenuje, co uz maju v prijimaci. Dat volbu siete, ktora to riesi, o tom nevedia. Nieco doinstaluju z pluginov a problem je na svete.
Ten kto sa vyzna a nainstaluje si dobru verziu, ponastavuje si to, pre toho je to super, ale pre laika nie!
Pre nich je lepsi AB 550HD, lebo fastscan im naladi vsetko. Lebo prijimac nikdy neklakne pokial neodide elektronika, ze nemusia nastavovat oscam, ale zapisy im prejdu normalne s kartou aku tam vlozia, maju tam internetove aplikacie, prijimac nespomaluje, nezahlcuje pamat, bezi a bezi a bezi.
Takze nemusite sa tu vsetci vychvalovat, ze mate doma drahe pristroje, ten kto im nerozumie, bude iba nastvany, ze dal kopec penazi a stale nieco nejde. Poznam vela takych ludi. Kupili si napr. VU+ DUO 2 a potom volaju, ze to a to nejde. Pritom dobry stroj, ale treba ho vediet pouzivat.
E2 sama o sebe ma stale nejake bugy a nie je dokonala. Laik dostane "zelenac" a uz reklamuje stroj!
Takze ja odporucam AB z tych dvoch, zda sa mi lepsi o chlp, ale lepsi. Sam mam jeden na chate, arivu si kupil kamos a nastavoval som mu ju a ladil a nezdala sa mi lepsia.
Nehovoriac o tom, ze na chate mi bezi AB v pohode aj s USB Wifi ktorou sa pripojim na Wifi mobilu kde mam internet a nemusim na 2 dni v mesiaci platit kartu cely mesiac. Tu si platim len od juna do konca septembra. Inak to staci aj takto. Fici vsetko ako ma.

Billysk
Registrace: 4/2006

Naprostý souhlas. jen jsem nějak nepochopil propojení usb wifi sticku s tím mobilem. Tebe mobil vysílá wifi?

Tomik535

pierrepetr

ja teda osobne ani virtualne so ziadnym uzivatelom nemam zo svojej strany ziaden problem, vazim si vsetkych, len ma hneva, ze pokial pride na debatu low-end strojov, tak mozno ludia, ktori maju viac koruniek v penazenke na low-end zacnu vytahovat ze su to sroty a podobne

Billysk to napisal v podstate krasne, co viac ku tomu dodat

nie kazdy chce investovat do sat primaca viac ako ja neviem 70 EUR, a ma problem si vybrat medzi dvomi, cenovo podobnymi, tak polozi otazku, ten alebo onen ? a odpoved ked uz niekto ma potrebu "sprdnut" dane primace, da sa to napisat aj s urcitou pridanou hodnotou, ze preco nie ... lenze, ak sa dotycny pyta na dva konkretne, tak odpoved typu "su to sroty" tak asi len zbytocne plni vlakno

priatelia, prijemny den, dobry prijem a nech sa dari, ahoj ;)

alfasex

ale jo....

je fakt, že lidi, co tomu nehoví budou z Linuxu paf a prodat někomu nějaký Linux a pak 3x za hodinu slyšet zvonit telefon s tím, že tohle a ono, taky by mě jeblo...

alfa: dobrý příjem očekávám! zítra startuje sedmá sportovní HD a dvacátá celkem sportovní stanice v portfoliu NTV+ - NTV+ Sport Hit, třicetšestka je opravdu kauf!!!

apriliarsv

"Tebe mobil vysílá wifi?"

Téměř každej mobil od 3tisíc to umí. :))) :bigeyes:

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

Možná jenom doplním, že jsou i lidi, kteří mají peníze a právě proto, že je mají, tak škudlí. A pak se diví, že to nefunguje a otravují. Právě těm se divím, že si nekoupí kvalitní věc, ale to by potom nebylo ono, to by neušetřili ty krásné kulatoučké penízky...Ale samozřejmě že uznávám, že každý máme jiné priority, tak nech sa darí...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

Můj stál 9 a neumí to. Zajímavé.

Tomik535

Nemáte někdo mobil, který umí vysílat wifi? Model? Prý by měl stát jen od tří tisíc. Děkuji

Tomik535

to Tomik535

Umí to opravdu každý mobil na Androidu 2.3 a vyšším, je to o SW/FW v daném telefonu.

Já to mám v čínském mobilu za 130 USD (Jiayu G2S) na Androidu 4.2.2

System Settings - Tethering & Portable Hotspot - WiFi Hotspot

apriliarsv

např. Samsung Galaxy SII

pf09
Registrace: 8/2010

to pf09

Jakože S dvojka je už dnes "veterán" :-)))

apriliarsv

aprilliarsv

no to je - už i SIII :-)

pf09
Registrace: 8/2010
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 93

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra