Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

AB CryptoBox 500HD nebo Ferguson Arriva 102e HD

Potřebuji poradit,který z těchto levných přijímačů pořídit, potřebuji jen aby uměl Skylink kartu výměna a uměl nahrávat na externí HDD.

nicon
Registrace: 3/2010
Stránka: 1 2 3 [ 4 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 93
Odpověď v diskusním vlákně

Tajne sluzby

maju radost z majitelov smartphonov, ako to pisu po amerikansky ! :)))

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

RE: AB CryptoBox 500HD nebo Ferguson Arriva 10...

Dík, mobily obecně už jdou mimo mě. Mám ještě C7 se symbianem snad už 5let, staré poctivé železo, offline navigace, volání, sms, mms i internet funguje, tak nemám důvod měnit.
Android mám sice v tabletu Nexus7, ale beru ho jen v létě na bazén, jinak na něm akorát kluk frčí hry.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

to liquere

Taky když jsem viděl ve Stalingradu SMSkovat Putina, měl nějaký tupý tlačítkáč.... a předpokládám, že to nebylo proto, že by měl o mobil strach pokud by se někde vyválel na motorce :-)

Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech

apriliarsv
Registrace: 12/2012

:))) Dnes leti funkce a apps. Mozek je mimo...

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

Nevím proč mě mobily už vůbec neberou a kdybych nepotřeboval občas navigaci, kterou bych v autě nemusel schovávat nebo nosit sebou, vrátím se zpět taky k "tupému tlačítkáči". Ovládání za jízdy se mi zdá mnohem rychlejší a bezpečnější.

Tomik535

Tomik:No jestli myslíš DLNA, ak Nokia 603 ze Symbianem to umí taky, pošleš si fotky nebo muziku z Nokie do televize. Navíc můžeš na dotykáči fotku zvětšit a poslat nebo výřez. A nebo klasicky na TV si najdeš Nokii a zavoláš si fotku nebo muziku.
Ale tohle jde i z wifi tiskárny. Strčim do ní kartu a po síti hraju muziku.

I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší

Morous
Registrace: 1/2006

Presne, starsie boli kvalitnejsie ako dnesne plastove uzke terminaly NSA a spol. :)

liquere

to Tomik: zlatý tlačítkáče. Je o hubu,za jízdy honit palcem písmenka na display :-) Jinak k té Wifině: jednoduše stačí Menu-Nastavení-Bezdrátové připojení a síť - Sdílet přistupový bod-Sdílet Wi-Fi.

pf09
Registrace: 8/2010

Tomik535_na odľahčenie témy

"Můj stál 9 a neumí to. Zajímavé."
A nebude to šrot? :-)))

Eman
Registrace: 4/2007

Já to tam takhle nemám. C7 symbian Belle.

Tomik535

@Eman, pro někoho zcela určitě ;)
Já spíš než funkce upřednostním kvalitní zvuk hovoru i sluchátek a celkovou pevnost konstrukce, která je u tohoto šrotu skvělá včetně ochranného skla, které je stále jak nové. Hlasitější stereo repráky přehluší obecní rozhlas a s jasem přisvětlovacích diod omráčím každého nepřítele.

Tomik535

apriliarsv

apriliarsv
130 USD (Jiayu G2S) na Androidu 4.2.2
gratulace k velmi kvalitnimu telefonu :-) ty jsi fakt lopata na jednu stranu kopes kolem sebe a moralizujes kazdeho kdo si koupi neco levnejsiho nez mas ty a na druhe strane ty velkopodnikateli mas telefon ,ktery ani nestoji za vic nez 2 pismenka a porovnani je na miste ,rozdil je akorat v produktu ,pak tve porovnani viz post vyse neco o salamu (velmi komicke) ze kupujes jen to nejkvalitnejsi je tak trochu dalsi z tvych mnoha zvastu jinymi slovy blejes tu ho..na a moudra ktere jsou a budou pro :)))

jofan
Registrace: 9/2007

apriliarsv

a uz nereaguj na kazde ho..o napsane ,jen jsem ti chtel naznacit ,ze kdyby jsi nahodou zavital na forum o mobilech ,tedy mezi nas co vlastnime spicku v mobilni technice ,tak vim urcite ze nikoho nebudou zajimat tvoje fincni pomery a postaveni,radi ti pomuzou s kazdou byt hloupou otazkou a o tom ty fora jsou ty zvatlalku

jofan

to jofan

K tomu telefonu... ty máš jen jeden přístroj? Já ne :-) Vyblil ses zde akorát Ty... Nemáš se náhodou jmenovat Lofan? Tak nějak to bude :-))))

Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech

apriliarsv

to jofan

Jakou "špičku v mobilní technice" vlastníš Ty? Předpokládám, že nějaké Jabko, ne? Proboha, Ty seš ale zakomplexovaný chudáček.... Nehledě na fakt,že mi (opět) vkládáš do úst něco, co jsem neřekl... JÁ (slovo já je důležité) zde NIKDY NEuvedl, jak se živím (zmínka o velkopodnikateli), jaká je má fin situace (rozhodně si nemyslím, že dobrá, na to, abych mohl odjet na 4 měsíce do Vladivostoku zatím nemám)... a ještě jedno... myslíš si, že na mobilních fórech nejsem? Ty vůbec nevíš, kdo jsem, jak se jmenuji, kolik fake a kolik reálných (pokud vůbec) identit na webu mám... nevíš, kde dělám, pokud podnikám, tak pod jakou firmou (SRO na bílého koně je jediná možnost, kterou akceptuji) atd....

Narozdíl od Tebe, Lofánku, já žiju život reálný, Ty se zaštiťuješ jen tím virtuálním... a to je celé... a na tohle konto já se musím smát...

apriliarsv

Lofan - dodatek

Narozdíl od Tebe jsem se NIKDY (na slovíčka si dávám sakra pozor) nesnížil k útoku v osobní rovině, tu možnost se shodit a udělat ze sebe namyšleného blbce Ti milerád přenechám.... Z mé strany k někomu, s nímž je pod mou úroveň debatovat vše....

apriliarsv

apriliarsv

jsi zahledeny moc do sebe nejsi tak anonymni jak si myslis ty bejvalej dispecere ,takze brzdi jo vubec netusis ty 175cm trpasliku,nezajima mne kolik smyslenych identit pouzivas aby ses mohl anonymne ukajet ,jen jsi zase dokazal jak jsi primitivni az skoro nemocny no budiz ,dal se schovavej za klavesnici a tukej ty svoje blaboly ,totiz takovym silakum za klavesnici se rika internetovy svalovci ,kteri si mysli ,ze si mohou dovolit cokoli ,diky takovym vymastencum jako jsi ty, jsou tyto fora totalni odpad

jofan

jofan

umíš psát jako člověk?,každé druhé slovo je blitka,chovej se jako normální člověk a když už potřebuješ blejt,tak alespoň inteligentně,zatím jsi se v jednom vlákně navážel pouze do dvou lidí,že do mě,to přejdu,mě urazí jen inteligent a z tvého proslovu si každý jistě obrázek udělá,měj se hezky kamaráde R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006
Stránka: 1 2 3 [ 4 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 93

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra