Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

Rozbočovač

Ahoj pánové! Musel jsem kvůli opravě domu sundat satelit a tak jsem ho dal provizorně na střechu jen s jedním LBN a soused by se chtěl připojit. Myslel jsem, že tam dám rozbočovač ale pročetl jsem diskuse a kvůli napájení LBN to asi nejde. Vím, že by jeden musel vypnout napájení LBN ale oba satelit vytahujeme ze zdi tak se nedohodneme. Jde to nějak udělat? Dík Karel

Karel B
Registrace: 11/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Rozbočovač

Skus sa popozerat po twin LNB, mozno to je to co vyriesi Vas problem. ;)

Nosce te ipsum.

Warder
Registrace: 10/2008

http://www.omko.cz/konvertory-lnb/twin/

miku
Registrace: 10/2007

Nebudeme kupovat LBN twin za měsíc dáme paraboly zase na balkon. Tak jsem myslel něco jednoduchýho.

Karel B

Jednoduchý je twin za 150 na každého nebo třeba měsíc čumět na střídačku s okna a ušetřit 150.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535

Zdar Tomiku :),kazdy chvilku by tahal pilku (anebo soudruzku sousedovic manzelku).Jinak synci dodrzujte bezpecnostni predpisy pri praci na strese a montazi toho twinu s kabelem.Pripominkam,ze obdobi se zvysenou bourkovou cinnosti trva od 1.4. do 30.9.,takze snad se boure pri montazi neprizene.

hdpe

Zkus prosmyčkovat boxy koaxem z bytu do bytu/Sat Out-In/ a můžete se dívat měsíc každej na libovolnej kanál, ale s omezením na stejný transponder. To znamená, že první naladí třeba Smíchov, a druhej si může pustit taky Smíchov a nebo další libovolný kanál vedle na stejným transponderu /např pro 11876H je to dalších asi 16 stanic/

I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší

Morous
Registrace: 1/2006

Jednoduše odšroubuj konektor na LNB, který není dočasně funkční, prostrš ho oknem a zašroubuj ho do Sat-Out u souseda, kterýmu to fachá. Ten bude Master a druhej bude Slave, to znamená, že koukat se bude na transponder, který navolí Master. Simply Clever.

I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší

Morous
Registrace: 1/2006

Zdar hdpe minule jsi mě málem odklonil k zemi odklonem kocourkových miliónů :) A protože mám dnes chuť na jedno, tak jdu odklonit půl twinu z mojí kešeně. Škoda že u nás jsou to přesně jen 4 a půl plzničky bez tringla. Nedejbože někdo řekne po půlce a místo singla mám prochlastany quad.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535

Zdar Tomiku,at Ti chutna,na procisteni ledvin je pry vhodne do nich odklonit prave 4 kousky:).

hdpe

Ještě aby jsi se Tomiku nestavil po cestě domů v "klubu" :),to bys taky mohl klidně projet solidní multipřepínač :D ...

Harnadek
Registrace: 6/2009

tak tomu

se říká krize R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

pierrepetr

Ještě že se jenom říká !! Vod kud jsou Ti dva ""borci" ?? Já jim klidmě Twin LNB konvertor zapůjčím, mám jich v kumbále asi 6. ks. :))) R^ :)))

CES
Registrace: 4/2007

CES.........

ale já jim taky můžu půjčit,v autě vozím několik,ale když to čtu,asi bych jim to musel dovézt a ještě namontovat za děkuji,prosím neděkujte R^ :laughing: R^

pierrepetr

mám i starší

funkční Twin LNB a daruji ho R^ :laughing: R^

pierrepetr

Díky, díky pánové. Mě satelit jde a tak ať si tyto vzkazy přečte soused. A že bych dával 150Kč aby se soused mohl dívat to snad Tomíku nemyslíš vážně! A pro hdpe blesk tu byl před 2 měsíci a sežehnul vše co bylo na anténu a internet v celým baráku tj. 40 bytů. Jinak jsme z HK

Karel B

karle

ať se mě ozve ten tvůj soused,rád se zabývám charitou R^ :laughing: R^

pierrepetr

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra