![]() |
|
Karta výměna - ser. poplatekChtěl bych se zeptat, jestli v ceně karty výměna od Skylinku, kterou mi chtějí poslat na výměnu za starou je obsažen i servisní poplatek na 1 rok. Od skylinku jsem dostal 2 různě odpovědi. Poplatek na staré mám zaplacený do 15.9.2014. díky |
elo
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 30 |
![]() |
|
RE: Karta výměna - ser. poplatekZa 600 ano, za 349 ne.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Karta výměna - ser. poplatekSkylink posílá karty výměna za 349,- bez SP nebo se SP a balíčkem mini na 1 rok za cca 990,-. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 942 |
![]() |
|
RE: Karta výměna - ser. poplatekPřesněji 998,- to už ví snad každý, ale je to těžké když právě to nejdůležitější (cenu) neuvede. Co když dostal výjimku a posílají mu starou za 600? ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Karta výměna - ser. poplatekelo,pokud si tu starou kartu vymenis a mas na ni uhrazen servisni poplatek do 15.9.2014,tak se ti prevede servisni poplatek automaticky na novou kartu.Zaplatis pouze cenu za kartu vymena 349,- kc.Po preregistraci karty na novou kartu vymena získáš promo akci 2mesice balicku Mini.Akce 2mesice baliku Mini na kartu vymena plati do 31.12.2013.Dote doby musíš kartu preregistrovat, aby si vyuzil akcni nabídky.K tomu aby si mohl sledovatnektere programy v bylicku Mini v norme DVB-S/S2 MPEG-4/SD HDTV musíš mit satelitni prijimac,ktery zvlada i tuto normu.Tyka se to programu AXN,Doku CS,Kino CS,Muzika CS,Private Spice.To urcite vis. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: Karta výměna - ser. poplatekZapomel jsem ještě na program Slovak Sport1. :) |
HYPER
![]() |
|
RE: Karta výměna - ser. poplatekKúpil som katy skylink ice výmena za 24,19 €+poštovné a prišli M7,sú bez servisného poplatku,len dva mesiace balík mini(gs...rm) |
juro1970
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 638 |
![]() |
|
ještě nezaznělopokud máš na staré odklad,tak na nové platíš ihned serpo,pokud jsi na starou zaplatil serpo (fyzicky),nemyslím odklad,tak se na novou celý zbytek serpo ze staré převede normálně R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: Karta výměna - ser. poplatekpierrepetr, podle toho co pise,tak musel uhradit servisni poplatek na starou kartu CRW.V ochrane lhute 2 roky muze byt pokud si uz kartu vymenil do 15.9.2012.V tom pripade nedava smysl,ze by mu Skylink poslal znovu kartu vymena,protoze jiz by mel kartu vymenenou.Jina situace by nastala samozrejme,ze by si zaregistroval uplne novou kartu CRW od CSlinku nebo Skylinku 15.9.2012,pak by se dvouleta ochrana lhuta od zaplaceni SP nevztahovala na novou kartu Skylink vymena a pak musí uhradit pri preregistraci stare karty na novou kartu vymena M7 ZA 349,-Kc i servisni poplatek,protoze se SP neprevadi na novou kartu,tak jak spravne pises.Tazatel nam ale neupresnil od jakeho poskytovatele ma starou kartu a od kdy ji vyuziva. |
HYPER
![]() |
|
HYPERno právě,my jsme moc aktivní a tazatelé nedodávají přesná data a někdy ani nekomunikují a my tady tápeme,co když,co kdyby náhodou měl atd.,no nic R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
oni posílajíi výměnu za Irdeto CSlink,další varianta R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Karta výměna - ser. poplatekTaky jsem na tu kartu Irdeto CSlink myslel. R^ :) |
HYPER
![]() |
|
elo...tak co?,už máš jasno,my ne R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
![]() |