Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

UPC digital vs Skylink

Cafte, vedel by mi tu niekto, kto ma moznost, porovnat UPC digital (optiku, ne freesat) a Skylink z hladiska kvality obrazu, spolahlivosti, vypadky, sekania..atd. Ide mi hlavne o kvalitu obrazu (mam 55 palc. ledku, kde sa uz nejake tie rozdiely a mazanice prejavia) Mozno tu niekto je, kto presiel z jednej na druhu a vie porovnat tieto dve sluzby.
Zda sa mi, ze ten sucasny SL ide od 10 k 5 s kvalitou na ukor kvantity. (cim dalej tym vacsia splet SD mazanic, stale nejaky problem, vypadok, aj to "HD" je hd ake je..) Bude to z kaluze do blata, alebo je to o dost lepsi na tom kabli UPC? Diki moc. Dost zacinam uvazovat o alternative a v panelaku mam tuto moznost. (magio, orange a pod. nemam kable..)
Este raz dik.

zdenoh1975
Registrace: 11/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40
Odpověď v diskusním vlákně

RE: UPC digital vs Skylink

Už to tady proběhlo tolikrát. To za bude debata . Rv

neuzil
Registrace: 7/2009

Ak to tu niekde bolo tak sorry, ale hladal som a nenasiel som nic aktualne. Nejde mi o ziadny flame, to nebol ucel. Jednoducho to UPCcko sa neda vyskusat ala skusim, porovnam a uvidim. Proste sa tam musim zaviazat a pouzivat. Preto rad bych sa predtym poradil a vedel nazor niekoho, kto to vie porovnat. Nic viac nic menej.

zdenoh1975

UPC digital

Pokud jsem tady občas něco přečetl tak si uživatele na kvalitu té kabelovky nijak netěžovali a to jak SD tak HD. ;) Na rozdíl od Skylinku.

hobo
Registrace: 1/2007

hobo: preto nad tym zacinam uvazovat. Ale aj tak najvacsiu vypovednu hodnotu by malo porovnanie od niekoho, kto mal (v poslednom case) obidve, resp. ma obidve sluzby..
btw.: samozrejme na porovnanie myslim hd box od upc. proste bezne sk cz programy, napr. polovicka pozera casto wau, co je na SL viac ako katastrofa.. Taktiez ja zas vylucne sport. Ponuka je tam viacmenej ta ista, akurat sport2 je tam v hd, (neviem, co je to za "hd") , sd verzie sport1a2 na skylilnku tiez jedna katastrofa, atd...proste ci to tam je prast jak uhod, alebo ne.. Napr.: ak by som si tu sluzbu zobral a niekto by to tu toto napisal tak mu to v pohode zhodnotim a porovnam..

zdenoh1975

Zdeno!
nemáš nad čím uvažovať, aj keď neviem porovnať kvalitu UPC, už len to že Sky link je nejneserióznejšia platforma, ťa musí priviesť k logickému záveru že UPC bude oveľa lepšie. A keď pozeráš šport,budeš tam mať pravdepodobne v dohľadnej dobe aj SS1 aSS2. Takže " vsio jasno"

masto
Registrace: 9/2006

Jestli máš možnost neváhají upc cabel

satman1
Registrace: 9/2010

masto

masto ty máš taky otevřené dveře u chocholouska
Skylink za to nemůže že má spoustu negramotnych co si neumí vyměnit kartu.

satman1
Registrace: 9/2010

Mam oboch providerov takze:
HD programy su celkovo lepsie u UPC (jediny problem v UPC je s History HD - asi 2-3 krat za hodinu pride k ciastocnemu rozpadu obrazu (kockovanie) asi na sekundu)
SD programy platene - zjavne lepsie u UPC
SD programy volne (CT, RTVS, Nova, Joj a pod.) - porovnatelna kvalita.

Je to ale logicke, pri kablovej tv vyssi datovy tok nie je taky financne narocny ako pri satelite. Samozrejme KTV je aj menej nachylna na vypadky. Na porovnanie - pri UPC digital som mal asi 3 vypadky za 5 rokov (preseknuty kabel a pod.), pri Skylinku asi 2x do roka pri naozaj silnom snezeni.

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

Začínal jsem UPC, zlodějna, DigiTv, sr..ka, mám skylink kvůli bundeslize. Mám polskou Cyfru, nemá chybu. Až mi skončí za rok, objednám novou i s bundesligou a skylink zruším. :))

jiri51
Registrace: 12/2008

to black13a, dik, akurat - zrovna tie niektore sd programy volne - (rtvs1,2, joj, mark, plus, doma) tam maju mat v upc "hd" verzie. Tie by mali byt na tom lepsie ako sd na SL, ci?

zdenoh1975

Slovenske maju HD verzie (okrem doma, fooor a wau) a ta kvalita je neporovnatelne lepsia aj ked samozrejme vacsina je iba upscale (ale kvalitne). Ceske su ale vsetky az na CT1 iba v SD.

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a

Kabelovka

Navíc u kabelovky nevím jak na Slovači, ale u nás se dá naprosto samozřejmě a hodně (i na ofiko ceny) cena usmlouvat . nyní je nabídka Komfort z 580 na 380kč (pří úvazku na 12 měsíců což je prd) a přes dealera to za tři kila dostaneš...

Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech

apriliarsv
Registrace: 12/2012

co je to HD+

Koukám se na programy v kabelu, co to je HD+? Nějaký pseudo Travel Channel? Zoom a Fanda jsou v HD nebo jen v jakože HD, jako Prima Family na Skylinku?

Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech

apriliarsv

HD+ http://www.hdplus.cz/

black13a

to black

Díky, o této stanici slyším prvně! Ale na tomto příkladu je vidět, jak zblblá a tupá je lůza, která se vyřvávaním dožaduje Šlágrů, Fóórů a dalších odpadů, ale tenhle - papírově - kvalitní kanál je nezajímá :-) ....a předpokládám, že mistra Glisníka taky ne :-)))))

apriliarsv

UPC digital vs Skylink

Mal som doma asi mesiac oboje a kabelovka UPC o dost lepsi obraz oproti skylinku. Zakaznicky servis na prd u obydvoch :D
Ceny si uz vies porovnat sam.

kukisk
Registrace: 6/2013

krásne brilantný obraz sa dá nalištovat po obutý topánok a prehliadnutý prírody.ak taký obraz niekto má,môže navrhnút operátora.

mmilka
Registrace: 8/2013

Jiz meritu veci by CATV system mel mit kvalitnejsi obraz nez "bananove SAT platformy" , ktere jsou pro nas sireny (pripoustim,ze vse je prachach a my jsme maly trh).Momentalne nemam DVB-C nabidku,nemohu okamzite porovnat,nicmene kdyz jsem byl u kolegy (SKY LINK,FREESAT + UPC DGITAL) se mi ta kabelovka zdala taky lepsi.Ze by se v UPC pochlapili?

hdpe
Registrace: 11/2007

Upc kabelovka je obrazově na dobré úrovni a co se týká jejich zákaznické linky tak mi vždy vyhověli. R^

Antonio20
Registrace: 1/2009

Dik vsetkym za nazor.

zdenoh1975

To apriliarsv

jak zblblá a tupá je lůza.???Proč proboha lůza.Vy se vážený pane máte možnost dívat na co chcete.Šlágr tv je vysílán volně a jde i bez karty.Dívejte se na své HD programy a šlágr nechte na pokoji.Ja.

VEJMISLO
Registrace: 1/2010

kvalita srovnatelná

tedy,žádná hitparáda,ale UPC bezplatná linka je OK,tak si vyber,volat,nebo koukat? R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

RE? novy zakaznik upc digital

Moja prva skusenost s upc digital je velmi dobra.Mozno sa niektori pamataju na to, ked som sa opytal, ci ca modul, alebo HD rekorder, vysmiali ma.Satelit nikdy nebude vediet ponuknut take sluzby ako digitalna kablova tv.

majky
Registrace: 1/2012

RE:UPC digital.

V roku 2014 Paris open a Wmbledon bude v 3D len na upc digital.

majky
Registrace: 1/2012

apriliasrv

Komfort za 300,- uz davno neni. Samostatne za 379,- nebo pak s internetem 120 Mb za 689,-. Ceny bez zarizeni (moznost pronajmu nebo zakoupeni).

esquire
Registrace: 7/2008
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra