![]() |
|
Voyo.sk počet zariadeníMám aktivovaný kupon na voyo sk,ale funguje mi iba na jednom zariadení a pritom by mal ísť až na troch akurát nesmú byť spustené súčastne.Ale mne funguje iba cez Archív Cs Sk v Extrend 9500.Nedá sa spustiť cez panasonic st50 ani cez VU Solo2.Vypisuje to,že bol prekročený počet zariadení.Kde sa dájú zkontrolovať pripojené zariadenia prípadne vymazať.Dík. |
johan10
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 315 |
![]() |
|
RE: Voyo.sk počet zariadeníNezabudni si pozriet aspon 3 krat rovnaky diel farmy.Chory ludia-mne aj keby zaplatili(nie ja platit), tak nechcem ziadne voyo. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 658 |
![]() |
|
RE: Voyo.sk počet zariadeníFarmu nepozerám,ale žena nepohrdne Búrlivým vínom.A mal som to ako kupón pri tv,tak prečo to nevyužiť. |
johan10
![]() |
|
RE: Voyo.sk počet zariadeníPrihlás sa cez web na svoj účet a tam sa dá vymazať aktívne zariadenia. Mal som podobný problém asi pred rokom.4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3
|
Crescenzio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 388 |
![]() |
|
johan10Tak tu je prsnejší návod. Mne to pedrokom pomohlo: Pred spustenim voyo.sk na tablete, chytrej TV, mobile... treba mat este na voyo.sk stranke aspon 1 poziciu volnu pre zaregistrovanie zariadenia. Pre spravu zariadeni sa prihlaste na stranke voyo.markiza.sk a nasledne zadajte adresu http://voyo.markiza.sk/profil?sect=subscriptionUpozornenie: Pri prvom nacitani videa vypise chybu, dalsie nacitania videa po uspesnej registracii zariadenia uz funguju bez problemov. 4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3
|
Crescenzio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 388 |
![]() |
|
CrescenzioDik.To som presne potreboval.Je to ok. |
johan10
![]() |
|
RE: Voyo.sk počet zariadeníZe vas to bavi!!!!! |
Kasr