![]() |
|
videoredo tvsuite 4-ts hd nahrávkapo editaci (střihu) videa mi nejde soubor uložitať jako původní ts.soubor /error output setting options/ nebo jiný typ souboru /major recode required/ jde to nějak nastavit ? díky za rady |
fanmax
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 59 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
to jakoneumíš,nebo to přestalo chodit? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 384 |
![]() |
|
RE: videoredo tvsuite 4-ts hd nahrávka...dá sa to nejako nastaviť... |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
![]() |
|
RE: videoredo tvsuite 4-ts hd nahrávkaneumím,domnívám se že je třeba změnit nastavení |
fanmax
![]() |
|
RE: videoredo tvsuite 4-ts hd nahrávkaAk vstup mas ts a HD, pouzi aj na vystupe ts alebo mkv. Audio tiez nemen na ine, potom je mozny problem, ze ti vypise potrebu prekodovat ako tebe vypisal a problem je na svete.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: videoredo tvsuite 4-ts hd nahrávkaaž to vystříháš,dáš to do záložky spojení-přidat projekt do seznamu,pak v této záložce dáš uložit,vybereš kam a hotovo R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
tímtonic nepřekoduje,formát a kvalita zůstává,jen bez reklam,nebo co stříháš R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: videoredo tvsuite 4-ts hd nahrávkapokud je nahrávka mpeg2 tak vše O.K., pokud mpeg4 tak mito nejde |
fanmax
![]() |
|
každá verzevideoredo umí jen některé formáty,musel bys nainstalovat více verzí R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: videoredo tvsuite 4-ts hd nahrávkaKontrolni otazka - mas verziu co uz vie HD ?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: videoredo tvsuite 4-ts hd nahrávkaverze h 264, hd umí přehrát, nicméně přeinstaloval jsema nyní už to chodí díky všem |
fanmax
![]() |
|
RE: videoredo tvsuite 4-ts hd nahrávkaJsem taky spokojeny jen jsem neprisel na to jak zachovat 2 audio stopy. |
thrasher
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 296 |
![]() |
|
no jediněvytvořit to 2x stejný film s různými stopami ,nebo použít jiný program R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: videoredo tvsuite 4-ts hd nahrávkaNemam to teraz po ruke, ale mrknite do upravy profilu, sa mi zda ze tam cosi take bolo .......nejake zaskrtavacie policko pouzit viac stop alebo tak nejak....ale neskusal som to.....dajte echo.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
tak jsem toproběhl,ale nic podobného tvému popisu jsem nenašel R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: videoredo tvsuite 4-ts hd nahrávkaPierre niekde v nastrojoch to je. Tam niekde vyberies profil, treba zvolit upravit, alebo tak nejak a az potom to vidis niekde na spodku okna....sorry ked si lepsie nespomeniem na rychlo.. R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
liquereznovu zkoumám a nic o audio stopách R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
já to tedynepotřebuji,to se snažím za thrashera R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: videoredo tvsuite 4-ts hd nahrávkaOptions/Settings s podržaným Shift-om. Potom nájsť položku ...multiple audio... a povoliť. R^ |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
![]() |
|
brganic takového tam není a shift s tím nic nedělá,možná máš jinou verzi,já mám 4.20.5.600 a nic tam není R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
brgatusim nieco tam bolo s tym shiftom, to uz som aj zabudol. Ale to policko tam vidiet je aj bez neho, len ho nemozes zaskrtnut. Ale asi zalezi aj od verzie.... :OTento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: videoredo tvsuite 4-ts hd nahrávkaTak som sa k tomu dostal a pekne to berie vsetky audio stopy pokial si to zmenis... R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: videoredo tvsuite 4-ts hd nahrávkaDiky vsem za snahu......perfektni |
thrasher
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 296 |
![]() |
|
liquereu jaké verze to jde,jakou máš? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierreskus si zohna nejaku verziu novsiu ako mas (co si pisal) myslim, ze staci ked budes mat 7 miesto tej 5-ky co tam mas...Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
liqueremě absolutně vyhovuje a je origo s klíčem,nechci investovat do něčeho co nepotřebuji,jen jsem chtěl vidět to políčko,kde se to aktivuje,díky |
pierrepetr
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
![]() |