Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

videoredo tvsuite 4-ts hd nahrávka

po editaci (střihu) videa mi nejde soubor uložit
ať jako původní ts.soubor /error output setting options/ nebo jiný typ souboru /major recode required/
jde to nějak nastavit ?
díky za rady

fanmax
Registrace: 1/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39
Odpověď v diskusním vlákně

RE: videoredo tvsuite 4-ts hd nahrávka

Mrkni si to stiahni na skusku a uvidis. Ved sa da myslim na skusobnu dobu stiahnut od nich, alebo ?

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

asi to jde

od nich,ale asi není návratu R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Dve moznosti: Naianstalovat na ine miesto ako mas teraz, alebo ked mas origo nemas moznost aktualizovat na vyssiu verziu ?

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

liquere

to právě můžu na vyšší,ale pak se už nevrátím k této,s touto jsem spokojen a nechci měnit R^ :laughing: R^

pierrepetr

Tak si mrjni ako to vyzera..

http://www.sendspace.com/file/7gwhz3

liquere

no právě

mě to končí tou normalizací,nic dalšího tam není,proto píšu brgovi,že to je u jiné verze,dík za snahu R^ :laughing: R^

pierrepetr

Ináč to VideoReDo to s tými kľúčmi vie dosť dobre zamotať.
@pierrepetr - daj ten tvoj kľúč - len tak pre srandu a napíš akú presne máš verziu - prípadne ju niekde upni...

P. S.: Právna Doložka: ale všetko v rámci zákona - takže to daj do "krabice od vína" R^ :laughing:

brga
Registrace: 9/2009

Piere

Tak na nete je okolo toho popisane dost, ale aj u starsich verzii ako mas ty. Urcite si stlacil ten shift ???

liquere

ale já

tam tu položku vůbec nemám R^ :laughing: R^

pierrepetr

1. Těch verzí VR4 Dmůžeš mít nainstalováno a aktivováno vedle sebe, v různých složkách, třeba několik.

2. Je protichůdné chtít využívat nějakou novou vlastnost a na druhou stranu se mocí mermo držet staré verze. Podpora výstupu více stop kdysi nebyla vůbec, později byla experimentální a zapnutelná v tajných options jak už jiní uvedli a v současnosti je přepínač povolení více stop dostupný normálně přes nastavení profilu. Lze i libovolně měnit až při ukládání spolu s volbou výstupního souboru, formátu a profilu.

Horší je, že nelze selektivně určit, které stopy mají být zachovány a které ne. Lze buď navolit jednu vyhovující stopu, nebo šmahem všechny. Nic mezi.

Wintermute
Registrace: 2/2007

Wintermute

Potom prezen ten vystupny subor cez tsremux a tam uz to mozes selektivne.Ak pouzivas mkv pouzi mkvmerge aj tam to ide.Ale to asi poznas........ R^

liquere

...treba skúsiť Smart Cutter for DV and DVB - tam už majú podporu viacerých stôp tiež a mám taký pocit, že sa dá aj vyberať, ale ja to zachovávam všetko, takže viem, že to tam je, ale nemám s tým skúsenosti...

http://www.fame-ring.com/index.html

brga
Registrace: 9/2009

Wintermute

píšeš
"2. Je protichůdné chtít využívat nějakou novou vlastnost a na druhou stranu se mocí mermo držet staré verze. "

píšu

Datum přidání: 22.10.2013, 20:37.17 2dny

liquere
mě absolutně vyhovuje a je origo s klíčem,nechci investovat do něčeho co nepotřebuji,jen jsem chtěl vidět to políčko,kde se to aktivuje,díky

vůbec to nepotřebuji,kopal jsem tady za někoho jiného R^ :laughing: R^

pierrepetr

:))) Co sa natahujete, pracujici lid odhali kazde skryte menu imperialistu! :laughing:

liquere
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra