![]() |
|
videoredo tvsuite 4-ts hd nahrávkapo editaci (střihu) videa mi nejde soubor uložitať jako původní ts.soubor /error output setting options/ nebo jiný typ souboru /major recode required/ jde to nějak nastavit ? díky za rady |
fanmax
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 59 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
RE: videoredo tvsuite 4-ts hd nahrávkaMrkni si to stiahni na skusku a uvidis. Ved sa da myslim na skusobnu dobu stiahnut od nich, alebo ?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
asi to jdeod nich,ale asi není návratu R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 384 |
![]() |
|
RE: videoredo tvsuite 4-ts hd nahrávkaDve moznosti: Naianstalovat na ine miesto ako mas teraz, alebo ked mas origo nemas moznost aktualizovat na vyssiu verziu ?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
liquereto právě můžu na vyšší,ale pak se už nevrátím k této,s touto jsem spokojen a nechci měnit R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: videoredo tvsuite 4-ts hd nahrávkaTak si mrjni ako to vyzera..http://www.sendspace.com/file/7gwhz3 Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
no právěmě to končí tou normalizací,nic dalšího tam není,proto píšu brgovi,že to je u jiné verze,dík za snahu R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: videoredo tvsuite 4-ts hd nahrávkaInáč to VideoReDo to s tými kľúčmi vie dosť dobre zamotať.@pierrepetr - daj ten tvoj kľúč - len tak pre srandu a napíš akú presne máš verziu - prípadne ju niekde upni... P. S.: Právna Doložka: ale všetko v rámci zákona - takže to daj do "krabice od vína" R^ :laughing: |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
![]() |
|
PiereTak na nete je okolo toho popisane dost, ale aj u starsich verzii ako mas ty. Urcite si stlacil ten shift ???Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
ale játam tu položku vůbec nemám R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: videoredo tvsuite 4-ts hd nahrávka1. Těch verzí VR4 Dmůžeš mít nainstalováno a aktivováno vedle sebe, v různých složkách, třeba několik.2. Je protichůdné chtít využívat nějakou novou vlastnost a na druhou stranu se mocí mermo držet staré verze. Podpora výstupu více stop kdysi nebyla vůbec, později byla experimentální a zapnutelná v tajných options jak už jiní uvedli a v současnosti je přepínač povolení více stop dostupný normálně přes nastavení profilu. Lze i libovolně měnit až při ukládání spolu s volbou výstupního souboru, formátu a profilu. Horší je, že nelze selektivně určit, které stopy mají být zachovány a které ne. Lze buď navolit jednu vyhovující stopu, nebo šmahem všechny. Nic mezi. |
Wintermute
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 308 |
![]() |
|
WintermutePotom prezen ten vystupny subor cez tsremux a tam uz to mozes selektivne.Ak pouzivas mkv pouzi mkvmerge aj tam to ide.Ale to asi poznas........ R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: videoredo tvsuite 4-ts hd nahrávka...treba skúsiť Smart Cutter for DV and DVB - tam už majú podporu viacerých stôp tiež a mám taký pocit, že sa dá aj vyberať, ale ja to zachovávam všetko, takže viem, že to tam je, ale nemám s tým skúsenosti...http://www.fame-ring.com/index.html |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
![]() |
|
Wintermutepíšeš"2. Je protichůdné chtít využívat nějakou novou vlastnost a na druhou stranu se mocí mermo držet staré verze. " píšu Datum přidání: 22.10.2013, 20:37.17 2dny liquere mě absolutně vyhovuje a je origo s klíčem,nechci investovat do něčeho co nepotřebuji,jen jsem chtěl vidět to políčko,kde se to aktivuje,díky vůbec to nepotřebuji,kopal jsem tady za někoho jiného R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: videoredo tvsuite 4-ts hd nahrávka:))) Co sa natahujete, pracujici lid odhali kazde skryte menu imperialistu! :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
![]() |