![]() |
|
slovak sportnevíte někdo kdy budou zařazeny slovak sporty 1,2,3 do Upc (jestli vůbec budou) |
ewas
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 91 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 7 8 9 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 220 | |
![]() |
|
to sawejj, v červnu po skončení sezony PL!!!! a lůza bude dál čekat :-D :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 2 656 |
![]() |
|
RE: slovak sportsů to (nevhodné slovo)i :fuming: |
qwer
Registrace: 10/2013 Příspěvků: 46 |
![]() |
|
to qwerStejně tak jsou "nevhodné slovo" ti naivové, kteří k nim vzhlíží... Jací (i potenciální) diváci, takový program (a naopak) ne? :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 2 656 |
![]() |
|
RE: slovak sportjj naprostý souhlasnevim.. :/
|
sawe
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 532 |
![]() |
|
RE: slovak sportNo myslim, ze o profesionalite a kvalite tu ospevovanej ruskej televizie NTV (ako asi vlastne vsetkeho, co pochadza z tejto bohom a Putinom zabudnutej krajiny) dost vypoveda, tento obrazok:http://images.dailystar-uk.co.uk/dynamic/58/photos/317000/620x/40317.jpg (pre nefanusikov futbalu podotykam, ze v Lige majstrov CSKA Moskva hrala s Manchesterom CITY. UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 518 |
![]() |
|
Mego"5) zveřejňovat osobní informace o ostatních uživatelích a soukromých osobách (např. adresy, "máš pravdu,pokud chce někdo pomoci,ale pokud chce někdo uškodit,má tuto možnost,stačí napsat,"mohu poskytnout nové informace k příjmu zadara platformy s...link,můj mail je......... a uvede někoho jiného,tím mu zahltí jeho adresu na několik příštích týdnů,jak se bude chudák bránit,kdo mu to tady vymaže,kdo mu uvěří,že je to jeho adresa,kdo mu uvěří,že ho chtěl někdo poškodit?,ten chudák bude mezi jinak normálními maily muset číst stovky ,které se ho netýkají a berou mu jeho čas a kousek života,toto je stále zneužitelné,jedinou možnou cestu bych viděl,pokud uvede mail,který uvedl při registraci zde,to by musel někdo ověřit a případně smazat a dotyčného potrestat,jinak to je zneužitelné .Já bych navrhoval toto pravidlo dodržovat doslova a zavést soukromé zprávy,nebo to nechat tak,jak bylo zvykem R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
Ještě dodatekpokud je toto povoleno,tak jistě i můj vlastní telefon,napíšu tam tvůj a uvidíš co se bude dít,to je jen v nadsázce,ale telefon různých lidí odtud se dá dohledat ,prodejci skylinku,prodavači v bazaru atd.,dej to do správných míst k zamyšlení,až se budou pravidla upravovat R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierreE-mail adresa sa dá overiť u p.Vyleťala na požiadanie.O korigovaní pravidiel rozhoduje tiež on,ako vlastník stránky.Admíni a samotní uživatelia môžu prispieť na redakčný mail svojimi návrhmi na úpravu pravidiel v diskusíí. Octagon 8008 mini
Karty SKY DE, Skylink
Astra 19.2E,23.5E,Thor 0.8W
|
Mego
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 965 |
![]() |
|
Megoale jen ta uvedená v registraci,proto to píšu,ty jako admin máš jistě v tomto u redakce větší slovo R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
Megoono je to podobné jako na křižovatce,dokud není smrťák,nikdo nic neupravuje R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrto co predvadis je uz uchylka, stihomam, nebo jak by se to dalo nazvat. Mam emaily a telefony vsude mozne, v inzerci i po internetu zcela volně a nic takového opravdu, ale opravdu neznam.Přestaň blbnout a důvěřuj lidem. Všichni nejsou jen špatni nebo hyeny jak si asi myslíš. Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
od zdi ke zdinení to tak dávno ce se zde banovali nejen uživatelé kteří dali svůj mail ale i ti co o něj ve snaze pomoci požádali!dokonce se i mazali jejich příspěvky ! škoda že si nemůžeme adminy s mozkem volit !!! vše je o selském rozumu ! případně NEkomunikaci ! P.S.pro Tomíka co už nemá gumu : NIKDO zde NEBREČÍ ! :))) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
jak lze mail zneužítJe to přesně týden co mi na můj mail přišla výzva abych si vyzvedl v Praze -Vysočanech zboží za cca 3t ká.Já jsem firmě napsal že jsem si nic neobjednal a že si nic neberu. Vzápětí přišel od firmy mail ve kterém mi vyhrožovali a vydírali že mě dají k soudu a co je nejhorší tak mi poslali údaje ze kterého pc přišla objednávka-to je zneužití údajů. TAKŽE MŮJ MAIL BYL TAKTO ZNEUŽIT. Tak jsem zavolal na tlf uvedený v mailu a naštěstí to vzal asi dobrý člověk a s tím se dalo komunikovat a vše zrušil. To jentak že mail lze zneužít. |
fitipaldi
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 243 |
![]() |
|
RE: slovak sportA este vselijako inac.........aj tak by to malo byt asi tak, aby kazdy mohol uviest ten svoj email, ktory uviedol pri registracii.Aby bola aka taka spatna kontrola pre admina... R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
fitipaldiMail sa dá ľahko zneužiť,ale neverím,že toto mohlo pochádzať s parabola.cz .Liquere-ešte to ide poznať podľa IP adresy. Octagon 8008 mini
Karty SKY DE, Skylink
|
Mego
![]() |
|
tonekDaj si požiadavku a možno ti bude vyhovené...ja o tom nerozhodujem...Octagon 8008 mini
Karty SKY DE, Skylink
|
Mego
![]() |
|
RE: slovak sportA to by nešlo, aby pravidla určovala, že lze zveřejnit jen e-mailovou adresu, která má před zavináčem stejné jméno jako zdejší nick? Přeci pro toho, kdo tady chce občas e-mail uvést nemůže být problém si někde takovouto adresu založit.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: slovak sportfitipaldi, dá se zneužít i registrační značka auta, zápis v katastru nemovitostí, adresa bydliště nebo cokoli jiného. Kvůli tomu vylezeme zpatky na stromy? Kvůli tomu budeme pripos...i. Jsme dospěli a umíme se tomu bránit. Zadny velky problém to není.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
RE: slovak sportNerozumiem jednej veci, preco tu neexistuju sukromne spravy? Ved tym by sa vsetko vyriesilo ;) Je to fakt taky problem umoznit nieco take samozrejme a jednoduche?A ze mam pisat na redakciu - to nie je argument. Mozno by stacilo dat hlasovat, kto by bol za sukromne spravy? A este malickost, urobim preklep a odoslem prispevok, bohuzial sa to neda opravit, musim napisat znovu, a je tam uuuplne zbytocny prispevok...... |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
HornetF18Súkromné správy sa zavádzať nebudú,vraj tu boli,ale každopádne sa niečo vymyslí,aby sa dal užívateľ kontaktovať tak,aby to neporušovalo pravidlá fóra.Octagon 8008 mini
Karty SKY DE, Skylink
|
Mego
![]() |
|
Megono to by bolo fajn ;) ved je to jedno ako sa to bude volat, dolezity je vysledok, ze sa bude dat kontaktovat mimo hlavnu debatu. |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
joscerprávě jsem si vytvořil nový mail,před zavináčem mám jméno "joscer",už máš smůlu,ještě si jich udělám deset na různých vyhledávačích,bude problém založit takový mail,možná se to povede,jedině uvádět mail,který byl při registraci,ale někdo to bude muset kontrolovat.kubíčku-to zneužití je jasné,když se ti sejde denně 100 mailů a všechny budeš muset číst,jen proto,že mezi nimi může být důležitý pracovní,určitě budeš mít radost a co dělat.Mám kamaráda z velké firmy,nacpal spoustu peněz do reklamy,kde bylo jeho tel. číslo na kterém je pochopitelně závislý,jednoho dne musel tel.číslo zrušit a tím přišel o všechny kontakty a ze zákazníků se mu nikdo nedovolá,ani ti co oslovil reklamou za velké peníze.Co se stalo?,takový malý žert náctiletých,na nějakém fóru puberťačky napsaly jeho číslo,jako kontakt na Leoše Mareše,už je to několik let zpátky,to byl ještě v kurzu. fitipaldi-to ti věřím,jistě nejde o život,ale spousta času a telefonů zbytečně R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrJe me lito, že neumis pracovat s emailem. Denne mam zhruba 50 emailů a staci na to par minut denne.Navic pracovni a firemní emaily se preposilaji automaticky na mobil a sami se tridi v poste. Nevidim v tom zadny problém. A za další, mam emaily ktere nikde neuvádím a na nich je stejne kolem 20ti emailu taky. Kde se asi vzaly? Přestaň hystercit.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
kubíčkujak ta pošta sama pozná,že jde o pracovní dotaz? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: slovak sportjo a historku o telefonním čísle sis vymyslel hezkou. ale nechceš snad abych ti to věřil, že ne?Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 7 8 9 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 220 | |
![]() |
|
![]() |