Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

UPC DTH nejvíc spokojených uživatelů

Tento článek mi připadá jako skrytá reklama od UPC (PR - pí ár článek v rámci marketingu)
Problémy s komunikací mezi call centrem i emailem jsou neskutečné, taktéž problémy s fakturací.
Kvalita signálu taková, že se nevyplatí HD rozlišení !!
Sám mám UPC DTH jen z toho důvodu, že manželka sleduje program CBS reality, který na jiných platformách není.
Jinak bych DTH nepoužíval.

black52
Registrace: 4/2010
Odpověď v diskusním vlákně

Vyzkoušej

telefonát na call centrum Skylinku a ještě se UPC budeš pokorně omlouvat. :laughing:

hobo
Registrace: 1/2007

souhlasím

UPC je lepší na telefonování R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

RE: UPC DTH nejvíc spokojených uživatelů

Myslim ze ja mohu posoudit moje mamina ma UPC ja mam Skylink a vse vyrizuju ja. Musim zde rici ze rozhodne slusnejsi chovani maji telefonistky od UPC, narozdil od soku ze ktereho se vzpamatovavam dodnes, kdy mi volala pi. ze SKL a hned prvni veta znela. Vy mate kartu CSL (TOTAL) a pokud ji nevymenite budeme vas muset odpojit. Pak jsem se sni pohadal, ale takto arogangni a sproste jednani ve mne zanechalo stopu az dodnes. Uz nejsem platicim divakem po spatnych skusenostech, pokud nebudu pocitat balik DIGITAL.

chocholos
Registrace: 11/2007

"Sám mám UPC DTH jen z toho důvodu, že manželka sleduje program CBS reality, který na jiných platformách není."

nuz vidis vidis, mozno subjektivny nazor ake otrasne call centrum, ake otrasne HD channels ... ale hla CBS REALITY ma iba UPC a to je objektivne povedane ;P

takze, nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

:)))
S UPC jsem měl kdysi nějaké nedorozumění ohledně plateb (internet) a v telefonu mi přišli korektní i když to z 50% byla moje chyba. Nakonec jsem je musel trochu postrašit médii aby nebyly líní dohledat pár plateb a povedlo se. Jinak v klidu, když jsem si řekl o slevu, vždycky nějakou poskytli.
Na Skylink jsem zatím jen několikrát psal z kontaktního formuláře a přijde mi, že tam mají 3 předvyplněné automatické odpovědi, které posílají pořád dokola. O tom jak jsem se Skylinkem (ne)spokojen už jsem tu někde psal...

DVB-T: 135Kč (ČT) sledovani.tv: 0Kč (v síti partnera)

Suarez
Registrace: 5/2012

UPC DTH nejvíc spokojených uživatelů

Freesat som mal roky v zahracici (+ vsetci moji znami) a nemam nic co by som im vytkol.

UPC kabel som mal roky v byte na Slovensku. S kvalitou obrazu viacmenej spokojnost. Zakanicky sevis uz trochu menej.

Slovak link som mal na chalupe. Kym to bol slovaklink spokojnot. Ked to prebrala spolocnost M7 karta isla do kosa lebo som nemal nervy furt riesit nejake problemi s zakaznickym centrom ktore sa tvarilo ze ziadne problemi nema a jediny hlupak je zakaznik.

Takze mna tento vysledok ani moc neprekvapuje.

kukisk
Registrace: 6/2013

ale hoši ...

pán JG na stretnutí predajcov odporučil všetkým , ktorí sú nespokojní , aby "opustili" SKYLINK ... a zatiaľ, až na jedného, nikto z predajcov výpoveď nedal ... takže predajcovia sú všetci spokojní, samozrejme, SKYLINK tiež ... ( vrátane Call centra :) )... všetko je teda OK :8)

zuma
Registrace: 8/2007

Skylink email

sice nemam vyhraneny názor a nepreferuji ani Skylin a ani Freesat, ale objektivne musim poznamenat, ze Skylink na muj email a prosbu o zmenu zareagoval na jednicku. Udelal jsem bylbost a zapnul služby na jiné sve karte - vyresili za jeden den a bez tahanic...

vinne2
Registrace: 4/2003

až na to

že sudruhom z luxemburku utikaju eurka do zemí polskych- tento mesiac objednavam už 3kartu pro kolegy z prace -ale to je jim zda se jedno Rv

WADER
Registrace: 12/2009

pán JG na stretnutí predajcov odporučil všetkým , ktorí sú nespokojní , aby "opustili" SKYLINK .

Tak tak. Až pak příjde doba kdy zazní do ticha: ,,Jardo, zhasni. Jsi poslední."
Tento týden mám zatím zákaznické skóre FreeSat vs. SkyLink 4:0 ;)

silesian
Registrace: 4/2011

Ked budú blbnúť s tým uniblokom/karty M7/,tak to skore bude ešte vyššie Rv

atr2009
Registrace: 12/2009

Tady je teď také více ve fóru Freesat, vůbec to není špatný, jediné co bych jim vytknul je jejich HD rozlišení pouze 1440x1080i, není to tak zlé, ale vidět to je - naštěstí jen na jejich TP, jinak ty HD od seveřanů jsou parádní...

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007

a hlavne je jasne ze sa jedna o PR ale ma to realny zaklad, takze sa da pochopit ze sa tym aj pochvalia. tak sa robi marketing. nikto sa necuduje ze podobne PR nema skylink a to ma takisto realny zaklad.

ked setri spolocnost na ludoch a klientskom servise, zakaznici to pocitia v tej najhorsej chvili. (ked je problem)
a problem je u skylinku uz asi pracovna metoda :)

Mathev
Registrace: 1/2011

Až na některé SD programy na freesatu,to jsou teda mazanice,např.Prima....zákaznické centrum přes Sk..pe nemá chybu,tady jsem doma a spokojen.Skylink?Děkuji už nechci,bejvávalo.Jen názor.

jurasek1
Registrace: 8/2008

Jedině

snad Skylink v případě dost fatální závady bud v obraze nebo jako nedávno třeba zvuku DD v případě HBO HD a pokud jaksi řve hodně lidí i na jejich FB atd. tak je poněkud rychlejší v odstranění závady.V případě UPC je to skoro vždy běh na hodně dlouhou trat viz.rozpadání obrazu HBO HD a nyní třeba NS HD.U nich pár měsícu sem nebo tam moc velkou roli nehraje. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

tak jednoznacne je ich velkou vyhodou, ze netlacia moc na pilu so zbytocnou vymenou bezproblemovych kariet cw

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008

jozef BA

souhlas,ani jim nevadí těch několik tisíc sharujících,než by nasír..li současné legální platiče,jako to dělá šítling,paradoxně shariči šítlingu mají bezproblémový příjem,nejvíc křičí platiči s kartami R^ :laughing: R^

pierrepetr

pierrepetr

Nejvíc křičí ti, co Skylink vůbec nemají.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

joscer

ale ti jediní,neoprávněně R^ :laughing: R^

pierrepetr

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra