![]() |
|
Technisat HD8-SDobrý den potřeboval bych poradit jestli lze u tohoto typu satelitu nahrávat na pevný disk?nemám doma žádný ale zvažuji koupi v případě že lze nahrávat..jaký disk pracuje v tomto přístroji bez problému?děkuji za radu* |
tomek
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 266 |
![]() |
|
RE: Technisat HD8-SSkúšal som od WD 2,5 s USB2 a utiahol všetky. Ale ak toho nechceš nahrávať nejakú hromadu, stačí aj väčší, rýchlejší USB key ( na funkciu, nahrať, pozrieť, zmazať ) HDD však je dobré naformátovať v prijímači na formát TSD (vtedy však nie je čitateľný v klasickom PC), ale funguje aj pod FAT32, no pre Technisaty je vo všeobecnosti odporúčaný formát TSD |
golfLC
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 233 |
![]() |
|
RE: Technisat HD8-SNic do něj nepchaj, a jeď na exter HDD má na to dvě přípojné díry. R^ :))) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
ces..Jo myslel jsem exter.HDD..zkoušel jsem připojit flešku ale nahrávat nejde..bude vhodný např.Verbatim 500GB USB 3.0? |
tomek
![]() |
|
RE: Technisat HD8-Sprijimac tu flesku vubec nevidi? Je potreba ji v prijimaci naformatovat a nastavit. Musi to jit. Technisaty s timto nemaji problem. |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 978 |
![]() |
|
zzz..tak už už jsem to rozchodil..mas pravdu neměl jsem naformatovanou..dík |
tomek
![]() |
|
TomekKup si Transenda Storre Jet, má OK formátování a anti náraz. ochranu, vyzkoušela - používá US. army. Mám a OK. |
CES
![]() |
|
RE: Technisat HD8-SPoužívám u TechniSat HD8-SX a Technisat TechniStar S1 (i střídavě) externí disky WESTERN DIGITAL 2.5" My Passport Essential 500GB a SAMSUNG Portable Black 250GB Externí disk 2,5" USB a naprosto bez problémů. Naformátováno na systém TSD.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
pcmcia-flashdo modelov HD8-S a HD8+ sa da dat aj PCMCIA Flash drive - ja mam takto v prijimaci (predtym HD-8S teraz 8+ ) 64GB Pretec.Samozrejme je to pomalsie a drahsie ako externy HDD, ale takto netreba nic externe pripajat. Len pre uplne info... ;-) K PS: HD8-S mala len podporu USB 2.0 ale tak jasne ze kup uz USB3.0=spaetne kompatibilny s 2.0 |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
jocker,ces,nahrál jsem na flešku 1,5 záznamu vše se nahrálo ok ale..záznam nejde přetáčet dopředu?jen po snímcích..nevím proč opačně to jde v pohodě.vyzkoušel jsem i jiný dálkáč ale stejný problém..nevíte proč to nejde?při pořízení kratčího záznamu ihned bez časovače tak přetáčení funguje dobře..dík za radu* |
tomek
![]() |
|
tomekCo jsi tam měl za záznam formát: TSD nebo FAT-32 a naformátoval jsi předem ? |
CES
![]() |
|
tomekJá jsem tenhle problém nezaznamenal.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Technisat HD8-S...s "flaškami" je problém, lebo aj keď majú deklarovanú slušnú rýchlosť, tak nikdy nedosiahnú rýchlosť čo i len externého 2,5" HDD, ktorý je tiež USB2.0 (alebo aj 3.0). Asi to bude radičmi tých "flašiek" a takú istú skúsenosť mám aj s kartami SD, ktoré sú skutočne rýchle (class 10), ale na ten HDD sa nikdy nechytajú a to som ich skúšal pripojiť aj cez USB redukciu, aby boli podmienky rovnaké ako s HDD... |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
![]() |
|
RE: Technisat HD8-S...a ešte jeden megaproblém s HD8-S(X). Pokiaľ je nastavený na HDMI režim "i" (najčastejšie 1080i, ale aj 576i), tak je prevíjanie poriadne "divné" a k......y pomalé, ale v režime "p" (najčastejšie 720p) ide prevíjanie ako raketa... |
brga
![]() |
|
Ces,brga,Formát Fat-32,naformátováno v přijímači..tak když koupím ex.HDD tak tento problém už nebude? |
tomek
![]() |
|
RE: Technisat HD8-SRozdíl bude v přetáčení-posunu záznamu mezi SD a HD, HD a FULL HD jde pomaleji. Já rozdíl u flash a HDD nemám ve směrech posunu záznamu. R^ |
CES
![]() |
|
RE: Technisat HD8-S...na tomto receivri ani nezáleží na rozlíšení ako na tom, či je "i", alebo "p" - zaujímavé, že v "p" prevíja rýchlejšie ako v "i", ale v režime 1080 je dostupné iba "i"... |
brga
![]() |
|
ces,mám koupit 2.0 USB nebo 3.0 HDD verbatim?aby to slapalo super..dik |
tomek
![]() |
|
tomekKup 3.0 USB,. Jen dotaz - proč Verbatim ? Ti radím Transceda Store Jet. R^ |
CES
![]() |
|
RE: Technisat HD8-SNajmenšie (lepšie povedané žiadne) problémy som u AV zariadení zaznamenal s HDD Samsung. Neviem, či som mal šťastie alebo sú v Samsungu aj takto vývojovo orientovaní... |
brga
![]() |
|
Ces..U nás ve městě mají Verbatim,Toshiba,Adata..koukal jsem na tvůj tip Transceda Store Jet.nevím jestli je to pravda ale je na tuto značku dost reklamací na webu Heu.. |
tomek
![]() |
|
RE: Technisat HD8-SMam k Isiu WD my book 3,5" a je to ok- spolahlivy, overeny viacerymi uzivatelmi ;) mam ho pripojeny cez eSata, samozrejme ma aj usb 2.0 |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
tonekTo záleží co si za T.S. koupili, já jsem na tom nešetřil. Mi zas nedoporučovali Verbatim a Samsunga, jo OK je W.D.. R^ |
CES
![]() |
|
@:CESdík za infoto som ráááád ! zase mi někdy napiš t. :ogre: |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
tonekJo, R^ R^ R^ |
CES