Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

dvbt slovensko

Zdravím
Koupil jsem novou anténu a naladil jsem i slovenské programy jde všechno jen u tv senti a stv hd jen zvuk obraz černý.Mám plazmu panasonic hd ready
dík

dal1
Registrace: 10/2012
Odpověď v diskusním vlákně

RE: dvbt slovensko

MPEG2, chlapče...

bretah
Registrace: 9/2012

dvbt slovensko

takže antenu dat do satelitu golden media 9080 který mám a ten to převzorkuje na mpeg4?

dal1
Registrace: 10/2012

dal1

Ano,Golden Media R^ R^ R^

atr2009
Registrace: 12/2009

dal 1

až na to, že to nie je SENTI ale SENZI

jklajban
Registrace: 2/2006

Na pozemním vysílá senzi a stv1HD v mpeg4. Takže buď koupit modernější TV, která má tuner co to zvládá, nebo koupit set top box HD a pak to pojede i na starých televizích (třeba CRT)

člověk
Registrace: 3/2006

Golden media 9080

@ človek : prečítaj si čo sa tu píše a pokial rozumieš problematike tak porad správne.Golden media 9080 je COMBO prímač a zvláda Kompatibilita DVB S/S2 + DVB - T ,MPEG-2 Digital, MPEG4&H.264/AVC spravne zapojiť a nič nekupovať .
Asi tolko.

DURAN
Registrace: 9/2006

Tá Senzi TV má byť čoskoro aj na 23.5°E..snáď ešte tento rok to bude. :sly:

PeterHumax
Registrace: 3/2007

Senzi TV začala ponúkať CD tituly vysielaných inte

Slovenská televízia Senzi TV, ktorá patrí do skupiny JOJ Group, začala ponúkať vo svojom vysielaní CD tituly práve vysielaných interpretov. Televízia o tom informuje divákov v dolnej časti obrazovky. Diváci si tak môžu objednať CD titul práve hraného interpreta a to prostredníctvom webovej stránky www.senzi.sk.

Kanál Senzi TV vysiela 24 hodín denne, svoje vysielanie spustil oficiálne v nedeľu 1. septembra 2013. Vo vysielaní prináša ľudové, country či repete hity, no nechýbajú ani vlastné relácie ako napr. Hráme na želanie či Ochutené morom. Televízia svoj playlist rozširuje spravidla každý týždeň o nové videoklipy.

K dnešnému dňu je SENZI dostupná v DVB-T v rámci prvého celoplošného multiplexu (MPEG-4), v káblových rozvodoch a na IPTV platformát. Televíziu už šíri takmer 50 operátorov, medzi nimi napríklad Slovak telekom, UPC BROADBAND Slovakia, Orange Slovensko, Satro, Antik Telecom a mnoho ďalších. SENZI zatiaľ nie je šírená prostredníctvom satelitnej distribúcie, JOJ GROUP však tento typ šírenia plánuje.

Zdroj: Internet

PeterHumax
Registrace: 3/2007

DURAN

Četl jsem jenom původní dotaz kde se o novějším přístroji nezmiňuje. Tak se nezlob.

člověk
Registrace: 3/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra