Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

DM 800HD KLON

Zdravím všetkých. Mám dreambox 800hd klon verziu už asi 7rokov. Asi pred rokom som na tom menil tuner a sim kartu za 2.01ferrari ...prímač ide funguje všetko podstatné okrem nejakých pluginov kde mi naskočí zelená smrť. Ale mám jeden podstatný problém ktorý neviem vyriešiť. Ako som spomínal tuner je nový a tuner je original alps made in japan. No nejde mi automaticke preskenovanie satelitu napriklad som otocený na astre 23,5 a nejde mi skenovanie zamrzne mi to asi priblizne pri 90%. Problém je v tom že aj ked stiahnem setting nemám tam najnovšie pozície programov. Je to neprehladné chýbajú mi isté programy ako napríklad wau ktoré sa občas samo od seba v ponuke objaví a potom zas zmizne a napríklad televiziu ta3 mam 2x v ponuke pričom jedna z nich je vlastne prima HD. Neviem si stým dat radi. Image mám blackhole enigma v.3.2 14.02.2012 verzia experimental 010-r03 28.02.2012 ide o to ze mam aj iný image dm elite 2012 ale tam mi nefunguje ani cccam ani mgcamd poradit mi ako mam odstranit tento ptoblem alebo aký vhodný image pre klon tam mám dať. Mám barryho allena takze nemam problem z multi flash a odskušat ine image.Dakujem za radi

rodriguez1
Registrace: 10/2013
Odpověď v diskusním vlákně

RE: DM 800HD KLON

No nie je to až taký problém vyriešiť,ale ak to nevieš a chceš,pastni sem kontakt na mail,alebo Skype a skúsime to spolu poriešiť,čo povieš?Nech sa darí. R^

DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.

vladoholu
Registrace: 6/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: DM 800HD KLON

vlastimil.navratil@gmail.com diky

rodriguez1
Registrace: 10/2013

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra