![]() |
|
NGC SD, reklamy v maďarštině !!Teď koukám na pořad Drsňáci z Ruska a reklamy jsou maďarské, ale v sobotu byly ještě české.Ať jdou s tímhle do (nevhodné slovo)e měl jsem toho dost u DIGI a pak Freesatu. To nemůžou udělat virtuální pozici kde bude jenom HU jazyk :scared: 48" LED FullHD Thomson 48FU4243 KAON DIGI 0.8W Thor - FE 80cm 55" 4K Samsung UE55JU6072 H.265 (HEVC) Tuner v TV H.265 DIGI CamModul 0.8W Thor FE 80cm.
|
Farell
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 644 |
![]() |
|
RE: NGC SD, reklamy v maďarštině !!Teď jsou zase v CZ co to jako má být :fuming:48" LED FullHD Thomson 48FU4243 KAON DIGI 0.8W Thor - FE 80cm 55" 4K Samsung UE55JU6072 H.265 (HEVC) Tuner v TV H.265 DIGI CamModul 0.8W Thor FE 80cm.
|
Farell
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 644 |
![]() |
|
RE: NGC SD, reklamy v maďarštině !!A nie je to jedno. Pokiaľ je obsah v češtině, tak mi maďarské reklamy vôbec nevadia, prave naopak.Aspon vidim ine reklamy, ako tie naše ;) :lookaround: |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 046 |
![]() |
|
já tedyna reklamy nekoukám,tak ani netuším v jakém jazyce jsou R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: NGC SD, reklamy v maďarštině !!no mna to vie tiez riadne vytocit, ked mam zapnuty program, a zrazu sa z telky ozve hatlanina. z toho jazyka mam zimomriavky |
dalko
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 984 |
![]() |
|
RE: NGC SD, reklamy v maďarštině !!ale tiez mi vadi, ze rozpravkove kanaly su vsetky v cestine, a nikto sa ani neunuva rozmyslat nad slovenskym dabingom. :fuming: |
dalko
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 984 |
![]() |
|
RE: NGC SD, reklamy v maďarštině !!Čeština, slovenčina..to máš skoro za jedno, slovenčina je ako keby dialekt češtiny. :))) |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
RE: NGC SD, reklamy v maďarštině !!Radsej nech nedabuju lebo to len doj...u a potom to uz nie je stranicka uloha kto to zaplati pri dnesnych poziadavkach hercov pre par slovakov...Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: NGC SD, reklamy v maďarštině !!no, čo je lepšie, keď malé decko nemá problém rozumieť príbuznému jazyku, alebo keď veľké decko nepozná príbuzný jazyk a pýta sa na bežné slová? opovedzte si sami... |
miro333
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 52 |
![]() |
|
RE: NGC SD, reklamy v maďarštině !!Už som to tu viac krát rozoberal. Vy asi nemáte malé deti,že?Inak by ste rozprávali, keby Vám deti hovorili: teď, koukám, pojď ven... Veď tie deti sa aj cez rozprávky učia materinsky jazyk. A STV svoju rolu vôbec nepochopila, pretože ráno majú kopec priestoru na 1 aj 2 pre rozprávky pre deti a oni dávajú kriminálky - kraviny. Naproti tomu ČT má vlastný detský kanál ČT D, dole klobúk. VU+ Uno 4K SE. T- 90, 5,4,1,9,13,16,19,23,28
|
McLaren
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 259 |
![]() |
|
RE: NGC SD, reklamy v maďarštině !!malé decko má rodný jazyk učiť rodič, ak ho učí telka, tak je niekde chyba. ja mám dve malé deti a som len rád, že staršia dcéra nemá problém s češtinou - číta aj slovenské, aj české knižky. to, že české deti nerozumejú "slovenštine" je dosť smutné je dôsledkom presne takého postoja a politiky učiť deti len mateerinský jazyk... |
miro333
![]() |
|
RE: NGC SD, reklamy v maďarštině !!Ak deti učiť cudzí jazyk, tak anglický, nie český |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 931 |
![]() |
|
RE: NGC SD, reklamy v maďarštině !!pche, anglický sa môžu naučiť v škole, český je najbližší príbuzný a najčastejšie sa s ním dostanú do styku, tak aký s ním máte vlastne problém? |
miro333
![]() |
|
RE: NGC SD, reklamy v maďarštině !!Uz dospela prva generacia detí, ktore uz vychovala televizia. Vidime kazdy den aky to bezohaldny egoisticky a namysleny dobytok. Len tak dalej ! Rodicia co posadia deti pred tv miesto vychovy a potom sa cuduju co im vyrastlo.... RvTento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: NGC SD, reklamy v maďarštině !!Ďalšia vec je aj tá, že v ČR je častokrát aj problém zohnať nejakú slovenskú knižku, pričom u nás sú české knihy samozrejmosťou. Taktiež je u nás dostupných plno českých televízií, Slováci sú už naučení ich pozerať. Česi pozerajú naše televízie oveľa menej ako my ich. |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
RE: NGC SD, reklamy v maďarštině !!miro333. Čo Vám hrabe? Vaše deti nikdy nepozerali rozprávky? To akože nemá Slovenské dieťa nárok pozrieť si rozprávku po Slovensky? A kto iný ako rodič ho všetko učí. Moje deti pozerajú TV tak 10-15 min. denne tak si to odpustite.VU+ Uno 4K SE. T- 90, 5,4,1,9,13,16,19,23,28
|
McLaren
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 259 |
![]() |
|
RE: NGC SD, reklamy v maďarštině !!hrabať môže akurát zadubencom, čo si myslia, že sú pupok sveta. ak si chcete uplatňovať akékoľvek nároky, tak toto fórum je to najlepšie miesto, že... ja nemám nič proti dabovaniu do slovenčiny, pokiaľ je to na úrovni, ale robiť z toho nárok, lebo som horný uhor je smiešne. mimochodom, RTVS má zo zákona povinnosť relácie do určitej vekovej katogórie relácie dávať v slovenskom (s malým s) jazyku, takže sa chodte sťažovať tam, že chcete mať všetko po slovensky... a neodpustím si - ak vám z tých púhych 10-15 min telky denne deti rozprávajú po česky citujem" teď, koukám, pojď ven", tak vy im asi nevenujete ani len ten čas... |
miro333
![]() |
|
RE: NGC SD, reklamy v maďarštině !!A to ked sa dohodnu s madarmi od novembra budu aj mondokovat ! :laughing: :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: NGC SD, reklamy v maďarštině !!Už chýba len prepnúť Discovery na CE verziu :-) |
mmc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 731 |
![]() |
|
RE: NGC SD, reklamy v maďarštině !!Uz dospela prva generacia detí, ktore uz vychovala televizia. Vidime kazdy den aky to bezohaldny egoisticky a namysleny dobytok. Len tak dalej ! Rodicia co posadia deti pred tv miesto vychovy a potom sa cuduju co im vyrastlo....Registrován: 07/2008, Autor: liquere vyrostol jim synek celý den čučící na monitor ! plácající , vlající .... :ogre: |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
chlapciNerozpravajte o dabingu, pretože, či česky, alebo slovensky, no každí je dobrí v niečom inom, ovšem nie v rozprávkach, pretože sa dabuje aj to čo nemá, napr, rozprávka Zvonilka v čR, je na SK Cililink a podobné rôzne zmeny mien postavičiek a je z toho zbytočný hokej.Aj pre moju malú je prirodzenejší ten česky názov Zvonilka, ale zasa zo školi pribehne že boli v kine na Cililink, tak pekný hokej. Ja som tiež za Zvonilka R^ R^ R^ takže kde je pravda v dabovaní mien, alebo názvov, no hokej. |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
LuboTSAk deti učiť cudzí jazyk, tak anglický, nie českýNo :))) tak stímto nesuhlasím, lebo tie deti by museli naučiť anglicky nás rodičov, aby sme sa snimi aj anglicky vyprávali, lebo inač je im to nanič, takže Ja viem že našou rečou sa nedohovoria, ale asi tu angličtinu by sme sa mali z detmi učiť aj mi povinne, šak načo ten lovenčina lámavá, keď materinsky svetoví jazyk je angličtina že. :))) :))) :))) |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
![]() |