![]() |
|
Už zase neobědnaná zásilkaKamarádovi jsem pomáhal s aktivací karty T-mob.Tv a přišla mu dobírka na asi 347,-a byla to neobjednaná karta skylinku,ale od prostředníka z moravy.Protože se tady o tom mluvilo,tak jsem ho varoval už týden předem a nevzal to.Ale co ty starý lidi 80-90 let,ty se napálí,takovou lumpárnu |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 532 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 59 | |
![]() |
|
RE: Už zase neobědnaná zásilkaSmankote josef a na té poště bude půl roku? Vždyť píšu až starou vypnou tzn. třeba za půl roku!Ještě jednou to zkusím česky: Tedy ne v době, kdy leží na poště, nebo třeba pár dní poté než se vrátí odesílateli (Skylinku). Potřebuješ to ještě nějak jinak? Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Smankote joseftak tuhle verzi neznám,ale píšu,že ta co ji poslali je ještě po roce spárována,tzn.,že ty problémy budou,jen až třeba za půl roku,Smankote josef R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: Už zase neobědnaná zásilkaNo konečně. Bodejť by nebyla, když ji PŘEVZAL. Nemají jediný důvod ji odpárovat. Leda pro krásné modré oči. Takže ji hoď do koše a neplaš.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
jo a tyzas o koze R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
spárovánaje ,ať ji převezmeš,nebo ne R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Už zase neobědnaná zásilkaNo jasně, naprosto logický závěr. Ojoj napíše nepřevzal já píšu o nepřevzaté a ty popisuješ své trapné útrapy s přebranou kartou. GratulujiZnova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Už zase neobědnaná zásilkaco je sparovane ?ak ma clovek 4 karty Skylinku, pridu mu 4 vymeny, a prevezme len 1 (samozrejme si na tej poste nahodne vyberie), tak ta karta je uz priamo urcena pre jednu z tych 4 ? ... to si snad tu chalani robite (nevhodné slovo) ne ? nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: Už zase neobědnaná zásilkaDokážeš pochopit, že když ji NEpřevezmeš, mají důvod ji zase odpárovat? To asi nemá cenu dál vysvětlovat.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Už zase neobědnaná zásilkaTo bylo samozřejmě pro Péťu.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
alfasexano,přesně jak píšeš,spárována bylo vždy označení pro pár,čili dva R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Už zase neobědnaná zásilka@alfa, ano je to tak. Nejspíše ale nikomu nepřijdou 4 naráz, myslím, že právě z tohoto důvodu posílají po jedné třeba podle data serpa, aby si tvou vůli mohli "odškrtávat po jednom" ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Už zase neobědnaná zásilkaako pierrepetr, a to ktorej hlavicke v M7 tato zhovadilost (ospravedlnujem sa za vyraz) napadlo ? ... CW ako taky je stale funkcny, to ze ja sa rozhodnem kupit kartu vymena tyzden pred definitivnym odpojenim (a teda cvaknem prachy danej sluzbe) znamena pre mna tolko ze dana sluzba odmietne mne zaregistrovat kartu ? ...to ma byt ako vtip? a to ako podvodne jednanie v rozpore s VOP nic nehovori ? vsak clovek moze mat kartu vymena doma zakupenu uz pol roka, a nema ju rego, pretoze nechce respektive dovod moze byt rozny, a teraz ako pol roka su jeho prachy v m7 davno prejedene a sluzba sa mu postavi chrbtom ? :))) no to by mily pan Glislik asi mal vysvetlit, pretoze, dokazem pochopit vselico, ale taketo jednanie snad ani nie, vsak je to trochen uz potom fakticky na hlavu postavene pokial ide o vymenu ... nehovoriac o tom, ze ten clovek na tej poste ma fakt loteriu ktoru kartu si ma vybrat a to uz pri dvoch a nie pri styroch, vsak ak chce len konkretnu kartu pretoze dalsiu nevie najst stratil atd ... sranda to vec nelogicke nech sa dari, ahoj ;) zajtra si dam call na Skylink, tak dufam ze tetuska mi urobi dobry den :8) ... zlaty Freesat ten jakziv po cloveku nic nechcel Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
![]() |
|
Tomik535no divil by si sa co ja mam aktualne na poste :8)nech sa dari, ahoj ;) ps: folklor menom vymena zacina :laughing: Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
![]() |
|
RE: Už zase neobědnaná zásilka@alfa, prostě Péťa to zase jednou popletl a plaší tu s přebranou kartou. Nepřebraná se prostě vrátí a nejspíše do určité doby zase odpáruje. Prostě nevidím důvod proč by někomu zakazovali si ji koupit sám.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Už zase neobědnaná zásilkaVšak tam nechoď ne? ;) Ale raději se informuj u nejvyššího protože tam už je možné všechno..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
alfasexpřesně ,jak píšeš a čtyři karty najednou přijít mohou,pokud jsi dělal montáž v jednom domě na 4 TV,jistě jsi registroval karty taky v jeden den a na jednom účtě R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
ještě pro tomíka,psal jsem obě varianty,převzatá i nepřevzatá zásilka,ale u tebe to beru R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Už zase neobědnaná zásilkapierrepetr: no ja nie som v sat businisse, mam to len konicek, a montaz som robil len bratovi, nakolko BA firmy za montaz chceli nekrestanske prachy ... 100E za montaz paraboly (len montaz) sa mi zda ako trochu moc... cize za robotu pripevnenie konzoly, natiahnutie kabla a nastelovanie sataku, robota pre amatera ako som ja na 20 minut, s dvomi cigaretkami :8)Tomiku: na postu sa zatial nechystam ;) takze sa im tie vymeny pekne krasne vratia ... tymto zdravim M7 ;P nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
![]() |
|
alfasexnejčastěji posílají předem dopis,kde upozorňují,že ti je budou posílat R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
alfasexta cena se liší region od regionu,jinak je to v Praze,jinak v Horní dolní R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrnic som nedostal :8) ... pokial to teda neposielaju do vlastnych ruk, slovenska posta zvykne hodne listov postracat ;)co tam este mas ? :))) ale ako najviac mi sranda pride ta vec, ak ma clovek doma uz kartu vymena kupenu, a nema ju regnutu, a pride mu domov "sparovana" vymena ktoru neprevezme ... tak nech mi vazne nikto nevravi, ze si tu kartu nemozem regnut, vsak to je uz potom vazne usmevne :8) nuz, kazda firma sa ku svojim zakaznikom chova vselijak, jedna macossky ina matersky nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
![]() |
|
RE: Už zase neobědnaná zásilkaAno Péťo psal jsi i registraci jiné, ale v době kdy ti spárovaná ležela ještě na poště. Proto jsem ti to musel znovu upřesnit..Mimochodem co si mám myslet o tomto, že freesat nelze provozovat bez měsíčního placení(jako u balíčku)? freesat to má v základním balíčku,freesat bez balíčku neexistuje. Autor: uživatel pierrepetr Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
alfasexno zkus si to,kdyby to nešlo, tak ti tomík poradí R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Už zase neobědnaná zásilka@alfa, když ji nepřevezme, tak nic nepřišlo ne? :)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Tomik535to vlákno si musíš přečíst celé,tam se mluvilo tuším o tom,že freesat nemá serpo R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 59 | |
![]() |
|
![]() |