![]() |
|
Už zase neobědnaná zásilkaKamarádovi jsem pomáhal s aktivací karty T-mob.Tv a přišla mu dobírka na asi 347,-a byla to neobjednaná karta skylinku,ale od prostředníka z moravy.Protože se tady o tom mluvilo,tak jsem ho varoval už týden předem a nevzal to.Ale co ty starý lidi 80-90 let,ty se napálí,takovou lumpárnu |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 532 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 59 | |
![]() |
|
RE: Už zase neobědnaná zásilkaTvl ty se umíš krásně vymlouvat :laughing:A co je těch 500? To není serpo, ale administrativní poplatek že? Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
pierrepetrno ak si ju neprevezmem a pred vianocami si kupim karticku vymena a nepojde mi zaregistrovat, moze sa pomerne lahko stat, ze neakej tetule urobim v ramci telefonatu prijemnu vianocnu naladu :8)ale s tym "parovanim" som vcelku prekvapeny ... teda skor zaskoceny, kde vo VOP sa nieco taketo nachadza ? ... nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: Už zase neobědnaná zásilkaAha, tak už je mi to jasné. Není to ani serpo ani administrativní poplatek ale "základní balíček". Nádhera.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Tomik535no to jsem právě já upozorňoval,někdo psal,že nemají serpo,proto jsem psal,že ho mají již v platbě R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
alfasex"moze sa pomerne lahko stat, ze neakej tetule urobim v ramci telefonatu prijemnu vianocnu naladu ",pochopils dokonale přesně,aby taky braly ve svátky telefon R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Už zase neobědnaná zásilkaNe ne pane, ty jsi jednoduše administrativní poplatek nazval balíčkem. Serpo správně opravdu nemají.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Tomik535jsi to ty,nebo zas někdo zaskakuje? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Už zase neobědnaná zásilkaNemusíš kvůli tomu brečet. Vždyť je to zábava. Já jen léta čekám kdy ti dojde, že do nadpisu příspěvku opravdu netřeba psát nic. Je to marné :))Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
ale mě tocelkem vyhovuje,jsem rád,že mě poradíš R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 59 | |
![]() |
|
![]() |