, sekce: Skylink |
|
HD-BOX FS-9105+ - HD staniceProsím o radu, nemohu naladit CT1 HD, Markýza HD, Slovak sport. Prima, Nova a další HD naladím, ale tyto 3 ne. Při ručním nastavení se mi ukáže nulová úroveň i kvalita signálu, přitom ostatní stanice mám 90/90 %.Nepomohlo přehrátí softwaru, reset a ani zkouška na jiné parabole u rodičů. Přitom táta tyto programy v LG LED TVs DVBS2 tunerem na stejné parabole má. Nevím už co nastavit. Poradíte prosím někdo? Dík |
smutnak
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 112 |
|
|
zkusto připojit u táty a bude skoro jasno R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 496 |
|
|
RE: HD-BOX FS-9105+ - HD stanicePrávě, že to ani u táty také nejde naladit. Signál 0. Pravda je, že mi nešel teď ani HBO HD. Nějaká chyba v nastavení či signálu? |
smutnak
|
|
zkus dáttovárko,jestli to není roz-je bané,pak asi oprava R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
|
|
Továrko jem také zkoušelTo jsem nepsal, ale také zkoušel, vše jsem vymazal, nový soft, mcam. Automatické hledání - vše naladí, ale bez CT1 HD. Markýzu HD i Slovak naladí, ale jsou bez signálu a nenastaví se tam DVBS2. CT1 HD jsem nastavoval dle posledních parametrů na Skyling Webu, projede hledání, nic nenalezne a skočí do základního hledání. Už jsem bezradný, přístroj po záruce. |
smutnak
|
|
jakým způsobemto přestalo chodit?,za provozu,nebo ze dne na den,nebo po nějakém zásahu? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
|
|
RE: HD-BOX FS-9105+ - HD staniceJak zadám tyto parametry, signál mám NULA - 11934 V 3/4 27500, DVB-S2,8PSK, ON - stanice CT1 HD. To stejné 12109.Ale 11797 H 3/4 27500, DVB-S2, 8PSK, ON normálně nastavené mám a stanice funkční. |
smutnak
|
|
Nevím.Zásah žádný, asi to nebylo nikdy naladěné. Aktualizoval jsem Skyling podle posledních frekvencí a chtěl jsem to naladit. A nic. Nejspíš signál. již mě totiž nenapadá jiná možnost. |
smutnak
|
|
jo takto nikdy ještě nechodilo?,signál asi ne,když ti to u táty nejde a signál má,já tyhle stroje moc neznám,ale takto se u jiných projevují začínající problémy ve zdrojích,některé programy nejdou naladit,nebo mají výpadky,přitom na stejném místě jiný přijímač chodí OK R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
|
|
nějak mě to vrtámáš zapnuto DVB-S2, 8PSK R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
|
|
Jasně,vše jsem zkoušel i ručně nastavit dle podrobných parametrů vč. pilot ON, ale nenaběhne z nějakého důvodu vůbec signál.Bohužel ten přístroj byl málo používaný. Já jsem si ho chtěl pro sebe zprovoznit a koupit si nějaký balíček s HD kanály, hl. Eurosporty, ale teď nevím. Aby to nakonec nebyl ten zdroj. Ale dík za náměty. |
smutnak
|
|
bylo by dobrézjistit,jak to přestalo chodit,možná je to jen softvérový problém,chtělo by to ,aby se ozval nějaký majitel šťoural R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
|
|
RE: HD-BOX FS-9105+ - HD staniceSkus ještě použít výstup z tátovho lnb /počítám, že máš twin/, jenom to prohod, možná bude jasno...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 169 |
|
|
RE: HD-BOX FS-9105+ - HD staniceSkús zadavať freqvevciu v nastavení tam kde sú teplomery,keď zadavaš freqvevciu ručne tam sa Ti stačí pomýliť len v jednej kolónke a prijímač Ti nenájde nič.Vyskúšané ;)Myslím že to ladenie sa dá nastavovať v kolónke nastavenie satelitu,tam kurzotorom dáš na freqvevciu a zelene tlačidlo Ti vyhodí tabuľku kde zadaš freqvenciu,symbol rate,polarizaciu,a musí tu freqvevciu nájsť ;) T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
|
|
RE: HD-BOX FS-9105+ - HD staniceZkus přes polar edit natáhnout setting od někoho kdo to má nalazeno...poslal bych ti ho ,ale na HD boxech co mám ve správě mám UPC. |
Maxim
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 181 |
|
|
RE: HD-BOX FS-9105+ - HD stanicenapiš mi mail a já ti pošlu nastavení polar edit, mě to jede na 9105+ |
malcus
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 5 |
|
|
RE: HD-BOX FS-9105+ - HD staniceNo, zkus se ještě podívat jak máš nastavenu frekvenci oscilátoru LNB. Mělo by tam být, dle mého HD Boxu, přímo u ČT HD: 9750- 10600. Někdy to stačí nevědomky změnit a buď nejede nic, nebo jen část kanálů. Dostaneš se tam, když najedeš na ČT HD, MENU, Vyhledávání služby, ruční ladění, nastavení antény- potvrdíš OK, a pak tam uvidíš tabulku kde jsou frekvence oscilátoru LNB. |
silesian
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 1 014 |
|
|
RE: HD-BOX FS-9105+ - HD staniceJo a ještě typ LNB - Universal (jestli tedy používáš klasický LNB a nebo monoblok). |
silesian
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 1 014 |
|
|
RE: HD-BOX FS-9105+ - HD staniceMuzes při proladeni satelitu Astra3 23,5E zvolit také sitove vyhledavani(oznaconane také jako NIT) a prijimac by mel naladit chybejici TP nebo ulozi stejny TP ale jiz s novymi parametry.Jeste bych take zkontroloval to nastaveni LNB zda jsou udaje spravne, jak pise silesian. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 779 |
|
|
RE: HD-BOX FS-9105+ - HD staniceSkusil by som podladit o 4MHz, teda zadat 11930MHz, mne sa podobny problem vyskytol na Hot Birde pri par staniciach a nabehlo to. Za pokus to stoji ;) aj ked mam iny prijimac... |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
|
|
@smutnakahoj mnel sem podobny problem na 9105 nesly mi HD,fanda ...pomohla vymnena LNB |
hafanek1
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 181 |
|
|
hafanek1ale jemu to na jiném přijímači chodí OK,tak to LNB asi až tak vadné není R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|