![]() |
|
SW pro NF analýzuPánové. Opět se tu na vás obracím s prosbou o pomoc. Potřebuji nějaký SW do PC, který by uměl NF spektrální analýzu. Nepotřebuji nic extra. Běžně to umějí i různé equalizéry a zvuková studia. Jen se mi nedaří nic najít. Potřebuji analyzovat zvukové vzorky pro akustický spínač. Nevíte někdo o nějakém programu, který by to uměl? Samozřejmě, že potřebuji aspoň 10 pásem. Nejlépe třetinooktávový, aby to mělo nějaký smysl. Díky všem za ochotu a pomoc, a současně se omlouvám za OT téma. Enik.Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 687 |
![]() |
|
nevím jakmoc přesné to potřebuješ,ale bylo to i v programu Goldwave R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: SW pro NF analýzucooledit 2000, starý ale dobrý :) |
lukin
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 433 |
![]() |
|
RE: SW pro NF analýzuWavelab - mam crack pro XP i W7. Nic lepšího v dané kategorii neni. SA v reálném čase i možnost aplikovat na vybraný úsek. Možnost i ve 3D, něco na způsob spektrogramu u Promaxe.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
Saxonna ten jsem nevzpomněl,ale je takový složitější,už si moc nevzpomínám,měl jsem ho asi před pěti lety R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: SW pro NF analýzuJe to poloprofi mastering editor. Levnější verze se používá jako klasická strizna pro redaktory v radiu. Dělá to Steinberg, ma to podporu ASIO. Z analyzerů to ma klasickou NF, korelátor, spektrogram a plno dalších pluginů pro nej děla izraelská firma Waves. Dělám a nim od verze 1.0 od roku 1997.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
Saxonjo už si vzpomínám,bylo to hodně složité a moc možností,což se mě moc nelíbilo,mělo to kolem 20MB,nakonec jsem zůstal u goldwave R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
Chlapi díky moc.Nainstaloval jsem si GW, a stačí to pro moji současnou potřebu. Když budu potřebovat víc, obrátím se na Saxona. :-)Ještě jednou díky za pomoc. Končím toto vlákno. Tedy z mého pohledu to splnilo svůj účel. Pokud si chcete dál popovídat na dané téma, nemám nic proti. Budu to dál sledovat. :-) Jdu pod deku. Díky a dobrou noc. :-) Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 687 |
![]() |
|
Enikten goldwave používám někde od roku 96 a chodí super i na stříhání muziky,jde i bez klíče,jen po několika souborech začne otravovat o registraci,stačí vypnout a spustit znovu R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
![]() |